Vážení nadšenci N900.
Stahl jsem si do n900 navigačni software od Sygicu Mobile Maps 9 zdarma na Maemo.org.downloads ale co mapy nemate někdo mapy pro tuto navigaci než se Nokia rozhoupe a snad uvolni pro N900 navigaci zdarma?
Diky za případn informace Nebo na wojnar60@ovi.com
Tak už to mám nainstalované vše funguje jak má prostě super Všem díky.Perfektne funguje Sygic Mobile Maps by Galedo samozrejme i bez internetu Sygic je v najezdu bez internetu mnohem rychlejsi nez nokiacka navigace ale prvni najezd je pomalejsi.
Sigic Mobile maps 9
-
- Člen fóra
- Přístroj: N 97 a N900
- Kontaktovat uživatele:
Sigic Mobile maps 9
Naposledy upravil(a) wojnar60 dne 23 dub 2011, 18:52, celkem upraveno 2 x.
-
- Nováček
- Přístroj: Nokia N900
- Kontaktovat uživatele:
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sigic Mobile maps 9
Cus, hele muzu se zeptat, n900 mam prave chvilku a tak nwm co kam.... kdyz jsem stahnul ty mapy cely Evropy ma to neco pres 1gb tak jsem to vlozil do telefonu normalne na 32gb pamet.... ale pak jsem si precetl na postupu instalace sygic mobile maps ze to mam hodit do slozky mapy... tak jsem to tam hodil ale v ty navigaci mam porad jen na vyber jen tu jednu mapu co uz tam byla ... pls pomocte nekdo.. diky
danny_el15
danny_el15
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Čau,když jsi stáhnul tenhle balík co jsem napsal.
Tak je v něm tohle>
Drive
Maps
Res
SetupMobileMaps.deb
To všechno hodíš přímo do paměti telefonu(do tich 32GB jak jsi psal)
Nainstaluješ (SetupMobileMaps.deb) pomocí>správce souborů si to v telefonu najdeš a spustíš..
Pak máš ikonku v telefonu..klikněš a máš tam asi (aktivujte mapu evropy),nebo tak něco...použíješ ke*g*n...
Aktivováno,pak by se ti normálně mělo všechno zobrazovat a fungovat tak jak má..
Tak je v něm tohle>
Drive
Maps
Res
SetupMobileMaps.deb
To všechno hodíš přímo do paměti telefonu(do tich 32GB jak jsi psal)
Nainstaluješ (SetupMobileMaps.deb) pomocí>správce souborů si to v telefonu najdeš a spustíš..
Pak máš ikonku v telefonu..klikněš a máš tam asi (aktivujte mapu evropy),nebo tak něco...použíješ ke*g*n...
Aktivováno,pak by se ti normálně mělo všechno zobrazovat a fungovat tak jak má..
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
hele diky moc...
uz to facha.... dik

-
- Člen fóra
- Kontaktovat uživatele:
prosím vás nevedel by sem niekto nahodiť nejaký link kde stahnem navigáciu do N900? už asi týžden hladám a stahujem po nete ale nejdu mi... pls vedel by sem niekto hoditiť ten link kde je komplet sygic navigacia? diky
-
- VIP člen
- Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.

-
- Člen fóra
- Přístroj: Nokia n900
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, chci se zeptat, když budu v autě mít zaplou tu navigaci platim za to ? Děkuji
-
- Člen fóra
- Přístroj: Nokia n900
- Kontaktovat uživatele:
Když aplikaci chci spustit tak se okno otevře a hned zavře a nic se nespustí nevíte někdo proč ? a na nějaký heslo se mě to neptalo
- eVer_1
- Člen fóra
- Přístroj: N900
- Kontaktovat uživatele:
Psimandl píše:Ahoj, chci se zeptat, když budu v autě mít zaplou tu navigaci platim za to ? Děkuji
Pokud se nepripojis k internetu tak nic neplatis, ale navigace je pomalejsi (nestiha jako s internetem) kazdopadne ja doporucuju si poridit treba ten nejlevnejsi internet ja ho mam treba za 50 kc na mesic
Bavi se dva admini:
Muj kamarad vcera shodil hlavni sit
On je hacker?
Ne, debil
Muj kamarad vcera shodil hlavni sit
On je hacker?
Ne, debil
Zpět na “Aplikace a programy pro Maemo”