Nokia C6 dostala také nový fw. Obsahuje téměř 250 oprav webového prohlížeče, zlepšení práce s widgety a RAM pamětí, vylepšené vyhledávání hudby pomocí vestavěného přehrávače. Dále se při zamknutí telefonu objeví velké hodiny jako screensaver.
Pokud máte nějaké další novinky, které obsahuje tento fw, neváhejte a podělte se o ně s námi.
Nový fw pro Nokii C6 s označením 11.0.29
-
- VIP člen
- Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Nový fw pro Nokii C6 s označením 11.0.29
Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.

Re: Nový fw pro Nokii C6 s označením 11.0.29
Jsi mě předběhl, zrovna jsem chtěl napsat o novém fw.
Hlávní problém bude asi opraven, sekání telefonu při odemknutí zámku mt.
Vítané je taky zrychlení systému.
Hlávní problém bude asi opraven, sekání telefonu při odemknutí zámku mt.
Vítané je taky zrychlení systému.
-
- VIP člen
- Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
To tam bylo taky napsané, ale nevěděl jsem co si pod pojdem fixnuté odemykání přístroje (bylo to v angličtině) představit. Doplním to hned i do článku 

Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD

Dobrý den, hledal jsem snad všude, ale nemohu to najít - jak aktualizovat FW v mé C6. "Nokia PC Suite" mi napíše v okně, že to neumí a odkáže mě na Nokia Ovi Suite, no a ta mě zas utvrdí v tom, že verze softwaru přístroje je 10.0.021 a žádné další aktualizace nejsou k dispozici. Děkuji všem za radu. Telefon s OS mám poprvé v ruce, tak možná dělám špatně něco já.
- polas
- VIP člen
- Přístroj: Nokia 3.1
- Kontaktovat uživatele:
No, musíte si na novou verzi fw počkat. Pro váš Product Code( kód pod baterkou 0xxxxxx) ještě nebyla uvolněna.
M.
- milhi
- Člen fóra
- Přístroj: Nokia C6
- Kontaktovat uživatele:
cazzo píše:Dobrý den, hledal jsem snad všude, ale nemohu to najít - jak aktualizovat FW v mé C6. "Nokia PC Suite" mi napíše v okně, že to neumí a odkáže mě na Nokia Ovi Suite, no a ta mě zas utvrdí v tom, že verze softwaru přístroje je 10.0.021 a žádné další aktualizace nejsou k dispozici. Děkuji všem za radu. Telefon s OS mám poprvé v ruce, tak možná dělám špatně něco já.
Tady to Vám pomůže nic na tom není kroky aktualizace jsou srozumitelné každému. http://www.nokia.cz/ziskat-podporu-a-so ... e-telefonu
-
- Nováček
- Přístroj: nokia 5800 BLACK
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám ve founu 10.0.21 na nokia.cz píšou aktualizaci 10.0.24 a pc suite mi napíše že žádná aktualizace není --taky to nechnápu.
telefon dnes zakoupen vodafone
telefon dnes zakoupen vodafone
- milhi
- Člen fóra
- Kontaktovat uživatele:
Pouzil jsi Nokia Software Updater?
-
- Nováček
- Přístroj: nokia 5800 BLACK
- Kontaktovat uživatele:
JJ Použil jsem jak updater přes telefon tak i nokia software updater přes komp a pc suite.
Možná je to tím že jsem koupil tel včera tak se musí asi přihlásit pořádně do sítě a za pár dní to půjde.Jinak si to nedovedu vysvětlit
Možná je to tím že jsem koupil tel včera tak se musí asi přihlásit pořádně do sítě a za pár dní to půjde.Jinak si to nedovedu vysvětlit
- milhi
- Člen fóra
- Kontaktovat uživatele:
To si nemyslim. Ja jsem ho updatoval par hodin po koupi a vse bez problemu. Zlvastni