Stránka 1 z 2

c6-01 problém s wifi

Napsal: 18 črc 2011, 19:33
od OndraHH
Ahoj, mám problém s připojením doma na wifi. Nastavení je přiloženo, zkoušel jsem snad vše - najde někdo v nastavení chybu? V cílech síť mám, vždy mi to zahlásí chybu serveru a nepřipojím se.
Díky :?
http://img191.imageshack.us/i/clipboard01cror.jpg/

Re: c6-01 problém s wifi

Napsal: 18 črc 2011, 21:48
od purino
A IP adresa je nastavena? Popripade DHCP server?

Re: c6-01 problém s wifi

Napsal: 19 črc 2011, 17:29
od OndraHH
Sorry ale nejsem tak zběhlý v sítích, tak na to ber ohled:-). IP adresa je v modemu nastavena jaku soukromá, v mobilu jsem žádnou možnost nastavení IP adresy nenašel. Zkoušel jsem ještě dopsat MAC telefonu do povolených zařízení v nas. routeru, ale taky bez úspěchu... a přitom mi volné wifi sítě jedou bez problémů... dík za odpověď

Re: c6-01 problém s wifi

Napsal: 19 črc 2011, 17:54
od purino
Tak naskenuj obrazek nastaveni DHCP. Nebo ho nastav tak aby fungoval.

Re: c6-01 problém s wifi

Napsal: 19 črc 2011, 18:19
od OndraHH
Tady to je...

Re: c6-01 problém s wifi

Napsal: 19 črc 2011, 18:50
od laban
Ten filter pro MAC bych zrusil, zkusil změnit to kodovani TKIP a šifrování na WPA2-PSK, pohrej si s tím, mělo by to šlapat ;)

Re: c6-01 problém s wifi

Napsal: 19 črc 2011, 19:15
od purino
Na domaci pouziti bohate staci nastavit kodovani na wep. A az ti to bude slapat tak zaktivuj filtrovani mac adresy a je to dostacujici.

A pak jeste zkontroluj nastaveni v telefonu, zdali v tel mas nastaveny stejne kodovani jako na routeru. -- nastaveni - pripojeni - nastaveni - cile - tam najit wlan pripojeni to ktere mas pouzite doma (ja to mam pod zalozkou bez kategorie) a tam zkontrolovat režim zabezpečení sítě.

Re: c6-01 problém s wifi

Napsal: 20 črc 2011, 18:40
od OndraHH
Tak jsem vyzkoušel všechno,oba výše uvedené postupy, dokonce i upgrade firmwaru modemu, nejede to ani když úplně otevřu síť... :( To bude nějaká blbost která tomu připojení brání, ale nemůžu na ni zaboha přijít...

Re: c6-01 problém s wifi

Napsal: 20 črc 2011, 21:01
od purino
Jen cvicne vypni rezim g a nech jen b. G obcas nemusi fungovat korektne.

Re: c6-01 problém s wifi

Napsal: 20 črc 2011, 22:44
od laban
Možná zkus ( v krajním případě ) i formát tlf, nebo aspoň zkus odebrat všechny přístupové body a nakonfigurovat je zvova .. někdy se tam ta wifi prostě sekne :idea: