Stránka 6 z 7

Re: Jak na Downgrade aneb cesta zpět

Napsal: 26 zář 2012, 11:43
od šulda
black_angel píše:FW ala skandinávia mám stažený... jde mi jen o to, že po tom, co tam budu mít ten skandinávský FW chci do telefonu nahodit zpět Annu... navifirm najde spoustu souborů, ale defaultně jsou zaškrtnutý jenom některý...

Blbě položená, tohle mělo být hned. Stáhni jen co ti Navifirm dá, tedy jen zaškrtlé soubory, opí FW přeci seženeš v Navifirmu, opět nedostatek, jaký op? :idea: , hledej tedy sám ale proč si cpát do telefonu zavirovaný FW :mrgreen:

Re: Jak na Downgrade aneb cesta zpět

Napsal: 26 zář 2012, 11:44
od Duhen
Vždy stahuji jen ty default zaškrklé a s flashem jsem neměl problém. ;)

Re: Jak na Downgrade aneb cesta zpět

Napsal: 26 zář 2012, 12:08
od black_angel
šulda píše:
black_angel píše:FW ala skandinávia mám stažený... jde mi jen o to, že po tom, co tam budu mít ten skandinávský FW chci do telefonu nahodit zpět Annu... navifirm najde spoustu souborů, ale defaultně jsou zaškrtnutý jenom některý...

Blbě položená, tohle mělo být hned. Stáhni jen co ti Navifirm dá, tedy jen zaškrtlé soubory, opí FW přeci seženeš v Navifirmu, opět nedostatek, jaký op? :idea: , hledej tedy sám ale proč si cpát do telefonu zavirovaný FW :mrgreen:



S tím operátorem to byla jen otázka navíc (nevím co tam bylo, je to tátův telefon a musel bych to zjistit). Jinak omlouvám se za první blbě položenou otázku a že jsem nezmínil tu skandinávii.

Díky za rady
Black_Angel

Re: Jak na Downgrade aneb cesta zpět

Napsal: 08 říj 2012, 20:26
od Graffjam
Potvrzuji funkčnosti i na C7 !! Bylo to sice daleko komplikovanější než podle návodu, ale nakonec se mi pomocí tohoto zázračného skandinávského fw podařilo oživit mrtvou C7 se kterou už jsem smiřoval, že zamíří do servisu. Po 3 dnech a po několika stovkách flashů se podařilo. :D

Re: Jak na Downgrade aneb cesta zpět

Napsal: 10 říj 2012, 13:26
od Adalbert72
To je docela zajímavý postřeh, protože Skandinávský FW je primárně určen pouze a výlučně pro N8...

Re: Jak na Downgrade aneb cesta zpět

Napsal: 24 říj 2012, 20:24
od _Matrix_
Proveden flash FW na C6-01 dle návodu a bez problémů..jen stáhl jsem si celý balík 111.40.1511, návod super moc dobrá práce a tohle fórum taky

Re: Jak na Downgrade aneb cesta zpět

Napsal: 06 úno 2014, 13:28
od klaus
Je tu někdo ? Už druhý den se pokouším dostat mojí N8 do nějakého přijatelného stavu . Dnes se mi konečně povedlo nahrát FW ale jenom euro1 france a nemluví to na mě česky. Už delší dobu jsem to chtěl přeinstalovat,protože dost zlobila,ale včera umřela tak,že mi v ní nešly Vodafone simky. Když jsem tam dal jinou,tak to makalo. Tak jsem se do toho pustil a dnes už jsem si pomalu vybíral nový phone,když se mi chytil ten france FW. Takže tel. už běží,ale jenom v AJ . Může mi někdo poradit,jak tam dostat ČJ ? Díky za každou radu. Jsem s telefonem maximálně spokojený a nechce se mi do Windouwsů alespoň dokud to půjde.

Re: Jak na Downgrade aneb cesta zpět

Napsal: 07 úno 2014, 10:42
od maross.k
Nahréj stejným způsobem EURO3 a budeš tam mít češtinu.

Re: Jak na Downgrade aneb cesta zpět

Napsal: 07 úno 2014, 21:11
od klaus
A je to někde ke stažení ? Případně nějaký link.
Obávám se že ten problém bude asi jinde. Připadá mi,že telefon chodí jenom tam kde je 3G když jsem mimo město,tak zase nemám signál.

Re: Jak na Downgrade aneb cesta zpět

Napsal: 08 úno 2014, 01:44
od Adalbert72
Nejprve bych asi zkusil telefon zformátovat (Trojhmat, nebo *#7370#, s následným formátem Velkokapacitního disku/Paměťové karty).
Dále flash pomocí např. Navifirm 3.1 + Phoenix 2012. Jestli v telefonu nekleká HW, mělo by zaručeně zabrat.

:arrow: Najdi si pomocí funkce hledání flash Navifirm/Phoenix/ http://lmgtfy.com/?q=Flash+Navifirm+Phoenix+, a stáhni si následující programy:
Phoenix 2012/nebo Nokia Care Suite 5.0 (dále NCS)
Navifirm+ 3.1 (plná verze je pro donátory ale Product Code Tě stáhnout nechá)
Pomocí Navifirm+ si stáhneš FW balík pro svůj Product Code (EURO3)
Pro chod programu je potřeba *NET Framework, pro Phoenix Microsoft Visual C++
Kódy N8 s češtinou
0599896: euro3_blu (modrá)
059L011: euro3_bronze (bronzová)
0599766: euro3_dg (černá)
0599823: euro3_ds (stříbrná)
0599844: euro3_gr (zelená)
0599915: euro3_or (oranžová)
059G169: euro3_pink (fialová)

Stažený FW pak umístíš do složky podle zvoleného programu:

A)Phoenix: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\products\RM-xxx, pro 64-bit systémy C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\products\RM-xxx

B)Nokia Care Suite:
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-xxx

Video návod pro Phoenix je zde: http://www.youtube.com/watch?v=MnNUxr850jw
Snad to k něčemu bude...

Btw.:
klaus píše:Připadá mi,že telefon chodí jenom tam kde je 3G když jsem mimo město,tak zase nemám signál...

:arrow: v cestě Nastavení/Připojení/Síť/Režim sítě (Settings/Connection/ Network/Network mode) je třeba mít nastaveno "Dual", což samozřejmě funguje za předpokladu, že je tel. jinak po HW stránce v pořádku...