Stránka 1 z 2

!SOS! SIScontents:tvorba instalačky z "Instalserver" souborů

Napsal: 25 dub 2012, 20:44
od Jasa
Pokouším se vytvořit pomocí SIScontents instalační soubor ze souborů ve složce "Instalserver" a abych řekla pravdu, nějak v tom tápu. Byl by někdo ochotný tuto operaci podrobně nastínit, případně někam upnout podrobný návod? Děkuji

Re: !SOS! SIScontents:tvorba instalačky z "Instalserver" souborů

Napsal: 25 dub 2012, 21:23
od novitz
Tiež sa pripajam s prosbou k Jase,keby niekto mohol zverejnit postup ako na to,rad by som si to urobil..

Re: !SOS! SIScontents:tvorba instalačky z "Instalserver" souborů

Napsal: 26 dub 2012, 07:43
od Benecore
Je to až také ťažké? Trochu sa potrápte... :D

Re: !SOS! SIScontents:tvorba instalačky z "Instalserver" souborů

Napsal: 26 dub 2012, 17:07
od Jasa
Benecore píše:Je to až také ťažké? Trochu sa potrápte... :D

Děkuji, to mi pomohlo :x , omg, že jsem se vůbec ptala. :roll:

Re: !SOS! SIScontents:tvorba instalačky z "Instalserver" souborů

Napsal: 26 dub 2012, 18:08
od znt
Benecore: buď víš a odpovíš, nebo nevíš a neodpovíš, ale za takovou to odpověď by sis zasloužil BAN :roll:

Re: !SOS! SIScontents:tvorba instalačky z "Instalserver" souborů

Napsal: 26 dub 2012, 18:15
od Pali
Je to úplne jednoduché, síce som to nikdy nerobil, ale naučil som sa to v priebehu minúty a sám :D
Súbor-nový balík-vytvoriť zo zložky-prehľadávať-(vyberiete zložku v ktorej máte zložky private, resource, sys, system napr.)-ďalej-dokončiť-súbor-uložiť ako-otestovať v mobile.
Hádam som na to prišiel dobre :D

Re: !SOS! SIScontents:tvorba instalačky z "Instalserver" souborů

Napsal: 26 dub 2012, 18:27
od Benecore
buď víš a odpovíš, nebo nevíš a neodpovíš, ale za takovou to odpověď by sis zasloužil BAN


Samozrejme, že to neviem. Ale keby som to vedel aj tak by som neodpovedal pretože človek sa učí keď skúša a nie tým, že položí otázku pri každej banalite.
Keby položila otázku ako vytvoriť podmienky v inštalácii tak by som reagoval kladne.

BTW: BAN bezproblémov :D

Re: !SOS! SIScontents:tvorba instalačky z "Instalserver" souborů

Napsal: 26 dub 2012, 18:35
od novitz
dík Pali,mrknem sa na to

Re: !SOS! SIScontents:tvorba instalačky z "Instalserver" souborů

Napsal: 26 dub 2012, 20:46
od Jasa
Benecore píše:
buď víš a odpovíš, nebo nevíš a neodpovíš, ale za takovou to odpověď by sis zasloužil BAN


Samozrejme, že to neviem. Ale keby som to vedel aj tak by som neodpovedal pretože človek sa učí keď skúša a nie tým, že položí otázku pri každej banalite.
Keby položila otázku ako vytvoriť podmienky v inštalácii tak by som reagoval kladne.

BTW: BAN bezproblémov :D

A jak vytvořit podmínky v instalaci? No? No jde o to, že jsem si vybrala složku se souborama, načetla do siscontents a uložila jako sis, ale při instalaci mi to hlásí, že neni kompatibilní s tel. Původní instalace šla ok a já nvm, kde dělam chybu...

Re: !SOS! SIScontents:tvorba instalačky z "Instalserver" souborů

Napsal: 26 dub 2012, 21:03
od Pali
Kompatibilitu pod S^3 si zaškrtla?