Viber vs Whatsapp
-
- Bronzový člen
- Přístroj: Nokia N8- Belle
- Kontaktovat uživatele:
Re: Viber vs Whatsapp
pokud mas telefon hacknuty tak na to nejake reseni bylo. Pokud ne tak jedine Viber
-
- Nováček
- Přístroj: N8-00
- Kontaktovat uživatele:
skorpion, píše:pokud mas telefon hacknuty tak na to nejake reseni bylo. Pokud ne tak jedine Viber
Věděl by jsi poradit,kde najit to "řešení ?" .
ta hláška o připojeni mně velmi obtěžuje, i když mobil net mam stále zapnutý.
N8 Belle by Feret (dřiv to tam bylo,pak se ztahnul update na E-mail a od tej doby to otravuje)
-
- Bronzový člen
- Přístroj: Nokia N8- Belle
- Kontaktovat uživatele:
No nepamatuju si kde jsem to viděl, někde na fóru to ale bylo ke stažení, těžko ale po takový době říct kde. Zkus to tu prohledat.
- Adalbert72
- Moderátor
- Přístroj: N8-00
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si vzpomínám, tak šlo pouze o vypnutí té hlášky, nikoliv o zabránění pokusu se připojit - čili je klidně možné, že by se baterie dál vesele vybíjela, akorát bys o tom neměl hlášení
Výhodnější, a podle mě lepší cesta je jít do Správce spojení. Ten zpravidla po klepnutí na aktivní spojení (nebo při jeho pokusu při vypnutých Mobilních datech a Wifi) prozradí, která app se to pokouší o navázání spojení, a vyhazuje hlášku “Mobilní data vypnuta“. Pak je nutné přejít do nějakého slušného Taskmana, a killnout s aplikací související příslušný proces. To většinou zabere...

Výhodnější, a podle mě lepší cesta je jít do Správce spojení. Ten zpravidla po klepnutí na aktivní spojení (nebo při jeho pokusu při vypnutých Mobilních datech a Wifi) prozradí, která app se to pokouší o navázání spojení, a vyhazuje hlášku “Mobilní data vypnuta“. Pak je nutné přejít do nějakého slušného Taskmana, a killnout s aplikací související příslušný proces. To většinou zabere...
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked