Stránka 1 z 1

SMS.. nejde odepsat v konverzaci

Napsal: 26 lis 2013, 17:30
od Martin Kostalek
Ahoj vsem.Poradte prosim co s tim.Pri odepisovani na sms se mi misto odeslani zprava neodesle,ale hodi to hlasku ze: Vklada se.. hned prichazi dalsi hlaska: Neplatny detail kontaktu..Pote zustane odesilana sms otevrena a okenko prijemce je prazdne. Kdyz dam komu a vlozim prijemce znovu,tak pak uz se to odesle.Proste konverzace nefunguje :-( Preinstaloval jsem soft,ale dela to porad.Cca pred mesicem jsem menil baterku,ale to by snad nemelo mit vliv.Pred touto poruchou se mi felefon seknul az tak ze se podaril zapnout a nacist asi az na potreti.Diky za jakoukoliv radu :)

Re: SMS.. nejde odepsat v konverzaci

Napsal: 26 lis 2013, 21:02
od Adalbert72
Upozornění: oprava je určena pouze pro verzi Belle Refresh. Pokud nevíš, jakou verzi FW v tel. máš, vyťukej *#0000# ;)

Problém lze zvládnout dvěma způsoby:
1. Nainstalováním opravného balíčku, pokud to nezabere »»
2. Provedením hard resetu Trojhmatem, což smaže veškerá data, a natáhne čistý systém.

Re: SMS.. nejde odepsat v konverzaci

Napsal: 30 lis 2013, 13:03
od Martin Kostalek
Diky za radu :-) Balicek jsem nainstaloval,pomohlo to asi na hodinu a pak zase ten samej problem..Neplatne detaily kontaktu.. No takze bude trojhmat.Prosimte nevis jestly to po trojhmatu po me bude chtit bezpectnostni kod?Zapomel jsem ho a uz mam na jeho zadani posledni pokus,takze abych nebyl uplne bez founu..

Re: SMS.. nejde odepsat v konverzaci

Napsal: 30 lis 2013, 16:40
od Adalbert72
Ten fix byl uvolněn jako aktualizace pro všechny, osobně jsem žádný rozdíl před/po nezpozoroval :roll: No, ještě zkus vymazat některé SMS, zvláště pokud jich je v přístroji mnoho (>600 zpráv). Jinak, pokud jsi kód měnil, tak jej telefon při vybraných operacích vyžadovat bude, ačkoli logika takového požadavku nemusí být zřejmá... Ono se stejně doporučuje po Trojhmatu tel. přeflashovat; pokud použiješ Phoenix, zaškrtni “Factory Settings“, a kód bude po skončení zase defaultní :) Pokud máš jednu z posledních verzí, tak je Security code resetován automaticky.