Stránka 3 z 5

Re: Jak to vůbec zprovoznit

Napsal: 20 zář 2010, 17:50
od holi-cz
Návod obnoven!!!

// Návod obnoven; obrázky dodány.

Re: Jak to vůbec zprovoznit

Napsal: 20 zář 2010, 17:54
od hauty
na cteni tedy pouzivam qReader, ale ten nema takovou zajimavou testovaci knihu :)

Re: Jak to vůbec zprovoznit

Napsal: 20 zář 2010, 18:28
od holi-cz
:) .. tu jsem tam dal já .. lepšího mně nic nenapadlo :D

//Mně Qreader nevyhovoval...

Re: Jak to vůbec zprovoznit

Napsal: 28 zář 2010, 15:50
od wewas
Tak jsem to zkoušel a nejde mi to nainstalovat. Není certifikát, akže předpokládám, že je to jen pro hecknutý telefouny.
Nebo se to dá někde obejít jinak? :?

Re: Jak to vůbec zprovoznit

Napsal: 28 zář 2010, 15:55
od holi-cz
Přečti si něco o certifikaci!! Ale stejně b ti nefungovali fonty, na ty je HACK nutný ...

Re: Jak to vůbec zprovoznit

Napsal: 02 říj 2010, 16:47
od Norek3
Funguje, jen bych ještě upravil návod - napsal bych tam, že na začátku má být vypnutý OVi suit (Nevím jak vám, ale mně se po připojení v režimu velkokapacity do 10 sec vrátil zpět režim ovi suit). Problém se po jeho vypnutí vyřešil. Jinak problém s fonty. Složku vytvořím jako "fonts" a po přepnutí do režimu ovi suit se mi nahradí složkou "FONTS" - fonty nejdou. Stačí restart telefonu a jedou všechny :). Jinak hack telefonu nemám a jak jsem psal, fonty mi jdou (jen název knihy se ukazuje špatně, ale text v ní už ne).

Re: Jak to vůbec zprovoznit

Napsal: 03 říj 2010, 15:36
od holi-cz
Ok upravím :)

Re: Jak to vůbec zprovoznit

Napsal: 02 led 2011, 16:22
od Tahamatt
Snažím se najít qreader pro C6-01, ale ikdyž to někde "vygooglim" tak mi to pořád píše prošlý certifikát. Můžu si certifikáty upravit tak abych na mobilu nic původního neměnil? Nebo spíš jak to rozchodit?

Re: Jak to vůbec zprovoznit

Napsal: 02 led 2011, 20:44
od hefaistos1974
čti sekci Certifikace !

Re: Jak to vůbec zprovoznit

Napsal: 04 led 2011, 21:34
od Lukex86
Tak mám asi divnej telefon, nebo jsem z toho blázen. Já na pamětovce mám složkou Resource a pak další složky, ale nemám tu s složku "Font", tak jsem ji vytvořil a do ní nahrál font verdana, později i nějaký další. Bohužel v tom programu v nastavení fontu tam mám stále na výběr jen ze dvou symbiánskejch a žádný nový nepřibyl, tak nevím co dělám špatně... zkoušel jsem i hledat na pamětovce fonty simbian a ty jsem taky nenašel. Používám správce souborů Salamandera a přes něj bych viděl i skryté složky. Mohl by mi někdo prosím poradit? Předem děkuji. Chtěl bych aby fungovaly háčky a čárky.