[13.3.2011] TV Program v1.5 BETA + 1.6 Alpha

Vlastní aplikace a widgety našich uživatelů a návody k jejich tvorbě
Uživatelský avatar
Administrator
Administrator
Příspěvky: 1818
Registrován: 01 led 2005, 01:00
Přístroj: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: [13.10.2010] TV Program v1.5 BETA

Příspěvekod Administrator » 13 kvě 2011, 13:13

s výdrží to nemá nic společného, to že je spojená wifi, tedy otevřený kanál, nebere z baterky téměř nic, náročný je až přenos dat.
myLUMIA.cz
můj svět, moje Lumia
Uživatelský avatar
Pali
Zlatý člen
Příspěvky: 1598
Registrován: 12 srp 2010, 12:44
Přístroj: Nokia N8 Dark Gray
Bydliště: Rožňava (Slovensko)
Kontaktovat uživatele:

Re: [13.10.2010] TV Program v1.5 BETA

Příspěvekod Pali » 22 kvě 2011, 10:46

Mám taký menší problém s touto aplikáciou, keď dlhšiu dobu (napr. deň) widgety nedávam do online režimu a potom ich dám, TV program sa mi nechce aktualizovať, musím widget odstrániť a znova pridať na HS a potom už funguje normálne.
ICQ 440 418 069
Uživatelský avatar
FANTOM092
Pravidelný člen
Příspěvky: 159
Registrován: 16 kvě 2010, 12:27
Přístroj: Nokia 5800 black
Kontaktovat uživatele:

Re: [13.10.2010] TV Program v1.5 BETA

Příspěvekod FANTOM092 » 02 čer 2011, 19:40

Mam vzdy problem z tymi aplikaciami wgz. Ked som si nainstaloval nokia battery monitor a tv program alebo ine aplikacie tohto typu tak som mal rovnake ikony v aplikaciach. Napriklad tv program mal ikonu aplikacie baterry monitor alebo ikonu facebook ale stava sa mi to len pri tychto apliciach wgz. Tak poradte.
Uživatelský avatar
PhoneFreak
Stříbrný člen
Příspěvky: 614
Registrován: 07 lis 2010, 19:17
Přístroj: 1st C5-03 2nd-N70
Kontaktovat uživatele:

Re: [13.10.2010] TV Program v1.5 BETA

Příspěvekod PhoneFreak » 02 čer 2011, 20:02

typuju že ne v aplikacích ale v taskmanu (handy taskman, Jb taskman) tam to mám stejný i já, ale v aplikacích jako ve složce v menu, nemáš stejný ikonky že jo?
Nokia C5-03
Pokud píšu bez diaktritiky jsem na mobilu
Uživatelský avatar
FANTOM092
Pravidelný člen
Příspěvky: 159
Registrován: 16 kvě 2010, 12:27
Přístroj: Nokia 5800 black
Kontaktovat uživatele:

Re: [13.10.2010] TV Program v1.5 BETA

Příspěvekod FANTOM092 » 02 čer 2011, 20:06

praveze v taskmanu mam ikony odlisne ale v menu aplikaciach mam rovnake nechapem tomu
Uživatelský avatar
PhoneFreak
Stříbrný člen
Příspěvky: 614
Registrován: 07 lis 2010, 19:17
Přístroj: 1st C5-03 2nd-N70
Kontaktovat uživatele:

Re: [13.10.2010] TV Program v1.5 BETA

Příspěvekod PhoneFreak » 02 čer 2011, 20:10

WTF? já to mám právě opačně, taskmanu mám jednu stejnou pro všechno co je widget, ale v menu mám správný, zkus odinstalovat a zas nainstalovat tv program, a facebook, a uvidíš.
Nokia C5-03
Pokud píšu bez diaktritiky jsem na mobilu
Uživatelský avatar
FANTOM092
Pravidelný člen
Příspěvky: 159
Registrován: 16 kvě 2010, 12:27
Přístroj: Nokia 5800 black
Kontaktovat uživatele:

Re: [13.10.2010] TV Program v1.5 BETA

Příspěvekod FANTOM092 » 02 čer 2011, 20:16

facebook som uz odinstaloval. teraz som si nainstaloval tv program cesky tak uz je ikona normalna a battery monitor som naistaloval do mobilu a ikona je tiez normalna ale ked ho nainstalujem na pam. kartu tak je ikona rovnaka. Tie widgetove aplikacie su dost nestabilne
Uživatelský avatar
PhoneFreak
Stříbrný člen
Příspěvky: 614
Registrován: 07 lis 2010, 19:17
Přístroj: 1st C5-03 2nd-N70
Kontaktovat uživatele:

Re: [13.10.2010] TV Program v1.5 BETA

Příspěvekod PhoneFreak » 02 čer 2011, 20:40

jn, není to klasická siska, ale třeba ta od idnes nebo foto dne od national geo... jsou super
Nokia C5-03
Pokud píšu bez diaktritiky jsem na mobilu
Uživatelský avatar
Radas
Bronzový člen
Příspěvky: 407
Registrován: 04 čer 2009, 17:21
Přístroj: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: [13.10.2010] TV Program v1.5 BETA

Příspěvekod Radas » 03 čer 2011, 21:43

Jen taková maličkost-šlo by udělat aby se programy zobrazovali vždy v řádkové zobrazení? 8-)
Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security
Uživatelský avatar
Mijo
Člen fóra
Příspěvky: 56
Registrován: 16 čer 2011, 21:37
Přístroj: N8
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: [13.10.2010] TV Program v1.5 BETA

Příspěvekod Mijo » 03 srp 2011, 17:01

straka.michal píše:Pokud si aplikaci nastavíš jako widget, tak data stahuje jen jednou denně. Jinak to bohužel nejde, protože WRT aplikace neumí ukládat data do telefonu po vypnutí.

Aplikace paradni a klobouk dolu, ale nesouhlasim s tim, co pises.
Aplikaci pouzivam jako widget na treti obrazovce a pokazde, kdyz na treti obrazovku najedu, tak se aplikace automaticky zacne aktualizovat. Nemam presne zjisteny interval, ale je to nekolikrat denne, kdyz se na tu stranku chci podivat (10x-15x denne) pokud bude treba, zjistim i ten interval (navic zustava trvale prihlasene k internetu a po stazeni dat se neodpoji).

Jak rikam, je to super a urcite bych ji pouzival mnohem radsi, klidne bych si za ni i zaplatil, kdyby se odstranil ten jeden neduh.

A abych byl i trosku konstruktivni, neslo by to udelat stejne jako to je v aplikaci SPB weather?
ObrázekObrázek

kde dlink je moje wifina

pokud to je uplna kravina, tak me prosim neukamenujte :), tak jako tak dekuji za cas venovany tomu, ze jste si to precetli

PS: pokud widget otevru, tak se pripoji vzdycky

Zpět na “Vývoj mobilních aplikací”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host