Dungeon Hunter 2 HD

Hry pouze pro Symbian^3, Nokia N8, E7, C7
Andrew
Návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: 11 kvě 2012, 11:01
Přístroj: Nokia N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Příspěvekod Andrew » 11 kvě 2012, 12:37

Zdar lidi potreboval bych poradit. Ovi obchod mi tuto hru nenabizi a kdyz sem si ji stahnul tak pri instalaci mi to vyhodi ze "Aplikace neni overena a muze byt nebezpecna pro vas telefon" po odkliknuti pokracovat me to vyhodi pryc z instalace. Dokazal by mi nekdo poradit?
Uživatelský avatar
Hellfire-Ferry
Bronzový člen
Příspěvky: 218
Registrován: 20 pro 2011, 11:07
Přístroj: Nokia Lumia 900
Kontaktovat uživatele:

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Příspěvekod Hellfire-Ferry » 11 kvě 2012, 13:06

Já ji tam také nemám. Když ji stáhnu zde, tak se mi vždy v průběhu hry vypne, tak jsem ji chtěl koupit, ale nikde jsem ji nesehnal.
Nokia Lumia 900 White Nokia CZ
Danielkrat
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 29 dub 2012, 14:09
Přístroj: N8-00
Kontaktovat uživatele:

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Příspěvekod Danielkrat » 26 kvě 2012, 21:17

Hra je pecka,hrajem ve 2 i Multiplayer jede fajne...musíme bejt poblíž sebe (ve hře)a pak zapnout multiplayer a vydíme se pokaždé bez problému,zatím 10lvl byly by nějaké tipy a triky do začátku ?:p) aaa jdu pařittt
ps: oba mame N8 a verzi 1.1.4 jede po BT i Wifi
4bluedragon
Člen fóra
Příspěvky: 45
Registrován: 14 úno 2012, 18:03
Přístroj: Nokia N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Příspěvekod 4bluedragon » 27 kvě 2012, 10:54

Hellfire-Ferry píše:Já ji tam také nemám. Když ji stáhnu zde, tak se mi vždy v průběhu hry vypne, tak jsem ji chtěl koupit, ale nikde jsem ji nesehnal.


vypina sa ti pri prvom obxodnikovi, ako je uz spominane? ...aku mas verziu FW mobilu?

to Danielkrat

aku mas verziu FW mobilu?

(ja osobne som to neskusal tu verziu hry 1.1.4, lebo cakam na novy FP1 pre N8, tak len informacne sa pytam)
CFW feret v.1.1
Uživatelský avatar
Hellfire-Ferry
Bronzový člen
Příspěvky: 218
Registrován: 20 pro 2011, 11:07
Přístroj: Nokia Lumia 900
Kontaktovat uživatele:

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Příspěvekod Hellfire-Ferry » 29 kvě 2012, 00:59

Mám Nokii E7 verzi Wild Fresh. Zkoušel jsem jak první verze hry, tak i tu poslední, která vyšla na N8FanClub.com, ale stále nic. Hra mi spadne vždy ve chvíli, když zdolám tu první větší nestvůru a vydám se za nějakým vězněm (cca.po 5 min.hry).
Nokia Lumia 900 White Nokia CZ
juraskalas
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 02 lis 2011, 21:31
Přístroj: Nokia N8,5800,C5 5MP
Kontaktovat uživatele:

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Příspěvekod juraskalas » 29 pro 2012, 10:30

Ahoj, mám pro všechny příznivce této hry dobrou i špatnou zprávu zároveň. Dnes se mi podařilo dostat za to problémové místo na začátku hry. Postup byl následující: když jsem přicházel k obchodníkovi, tak jakmile začal automatický pohled dopředu na obchodníka dal jsem SKIP; následně jsem šel opatrně za vězněm, s kterým jsem si popovídal a dostal úkol zabít 5 malých zelených potvor, vrátil jsem se zpět na začátek a chodil tam a zpět než jsem úkol nesplnil (potvory se sami objevují); pak jsem se vrátil na to místo za ním a automaticky jsem se začal bavit s dalším vězněm, který sedí za krámkem, který má obchodník. A bylo vyhráno a pokračoval jsem dále ve hře. Vyčistil jsem jeden "dungeon" a vrátil se zase na to místo, kde byly před tím zavřené dveře. Dveře jsem otevřel, uložil hru a pak už nespustil. Hned po načtení se mi hra sekla.
Tak jsem zkusil znovu stejný postup, ale tentokráte bez úspěchu. Vždy když chci obejít tu kašnu (nebo co to je), tak se hra sekne. Snad se mi to zase někdy podaří a už si hru v Boglandu ukláda nebudu.
Jinak si myslím, že když to někdo bude zkoušet, tak se to snad časem podaří. Držím všem palce.
WarCharlie
Návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: 17 led 2010, 02:19
Kontaktovat uživatele:

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Příspěvekod WarCharlie » 26 led 2013, 21:49

DOBRÁ ZPRÁVA

Jelikož jsem si tuhle hru chtěl opravdu, ale opravdu zahrát, rozhodl jsem se, že vyzkouším opravdu všechny postupy jak se přes bogwomp camp dostat. Jelikož mám zkouškové, tak mám i hodně času, he he... Prostě jsem potřeboval zabít čas.

Takže... postup je následující, asi 40x mi crashla hra než se i to podařilo vypilovat.
Fígl je v tom, dojít do bogwomb campu, když tam vlezete poprvé, hodí to animaci, která by vás měla provést campem, rychle překlikat "skip" než se to dostane do té "sekací části" a teď přijde ta tricky část. Musíte dojít nalevo za tím týpkem co vám dává quest, dojít úplně vedle něj a pořád se snažit držet ten "joystick" doleva, aby se kamera nepřesunula do části, která to sekne.

Jakmile se postavíte nalevo od něj. Pauza, main menu, hra se uloží na tom místě. Hru nevypínat, dát znova start game na té postavě, ta "sekající část se nějakým způsobem opraví", teď, držet porád ten joystick jako kdyby doleva (ať postavička běží do zdi) a pomalu zvedat joystick nahoru ať se postavička doslova po zdi došourá až nahoru k té bráně ve které je vidět červená aura. Vyjde to třeba na potřetí, dvakrát vám to spadne, ale ve chvíli kdy se k té bráně dostanete, najede video, kdy začne mluvit Celeste, klidně přeskočte.

Poté se vydejte zase po "šourání se po horní stěně" k bráně u které je modrá aura, když se kolem ní došouráte dost daleko, pustí se video, které přejede celé náměstí až k nějakému bezdomovci, který vám zadá úkol a už můžete volně chodit po městě, a bug je odstraněn.

Tadááááá!

Ale pozor... úkol vás pošle do dungeonu na východ od města. Projdete ho, zabijete čarodějnici a máte se vrátit zpět do města. Pokud mezitím co jste "odstranili bug" ve městě stihnete čarodějnici zabít a dojdete zpátky do města, je vše v pořádku. Pokud mezitím však hru vypnete město se zase "zabuguje" a vy se nebudete moci z dungeonu do města vrátit, proto je potřeba, vytvořit druhou postavu, se kterou se do města dobelháte (otázka 3 minut ze startu), uděláte "odbugování města" s tou postavou, vykliknete se do menu a pustíte si postavu se kterou do města jít chcete.

A FUNGUJE TO!!! Kdybyste měli kdokoliv problém, tak se ozvěte :D Snad se ještě mezi váma najde někdo, kdo na tuhle hru nezapomněl. Mělo by to jít teoreticky provést i potom, co se máte na nějakém tom 20. levelu máte do města znova vrátit, pořád stačí mít tu postavu co vás odbuguje

//libca//: Taky bych chtěl mít ve zkouškovém tolik času:-D Jinak klobou dolů, že jsi vyřešil takovou, pro mě nevyřešitelnou, hádanku:-).
4bluedragon
Člen fóra
Příspěvky: 45
Registrován: 14 úno 2012, 18:03
Přístroj: Nokia N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Příspěvekod 4bluedragon » 13 úno 2013, 19:10

este stale nieje D.H. 3 v HD?
CFW feret v.1.1
juraskalas
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 02 lis 2011, 21:31
Přístroj: Nokia N8,5800,C5 5MP
Kontaktovat uživatele:

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Příspěvekod juraskalas » 14 úno 2013, 14:07

To 4bluedragon: Není a ani bohužel nebude.
AndryxD
Nováček
Příspěvky: 9
Registrován: 16 led 2013, 20:26
Přístroj: nokia
Kontaktovat uživatele:

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Příspěvekod AndryxD » 14 úno 2013, 20:13

Chci se zeptat, proč nejde na nokia n700?? Vždycky se mi to při načítání sekne to sáme mi to dělá aj u Eternal Legacy..

Zpět na “Hry pro Symbian^3”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti