Stránka 6 z 9

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Napsal: 11 úno 2012, 13:03
od william_netbox
Nebyla by tu nejaká dobrá duše, která by odehrála za všechny 3 postavy na verzi 1.07 hru za prvního obchodníka a (aby se to za ním uložilo) pak sem nahodil save? Byl bych mu moc vděčný.

Jediná možnost asi jak si to zahrát na Belle, spíš pokus o to :(

Předem děkuji.

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Napsal: 16 úno 2012, 19:01
od 4bluedragon
kks mne to robi tiez, na Anne to slapalo, ale ako som hodil do mobilu Belle 1.1 CFW feret, tak na prvom obxodnikovy mi to pada, fakt sa to neda vyriesit?

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Napsal: 16 úno 2012, 23:02
od william_netbox
Dalo by se to resit, ale to by alespon pani z Gameloftu mohli odepsat na dotazy. Napsal jsem jim 2x a nic a ted je uz cely tyden kazdy den bombarduji jednim a tim samim dotazem. Mrzi me ze ac za par Kc byla ta hra tak je naprosto skvela. Bohuzel od nich clovek nedostane rozumnou odpoved zdali bude update...

Jedina moznost jak si zatim zahrat na Belle je ta aby sem nekdo hodil ulozene pozice za prvnim obchodnikem, jenze jak koukam nikdo taqk hodny se tu bohuzel nenajde...

A posledni moznost kterou jsem ted zprovozdnil tuto hru je ta, ze si stahnes verzi 1.06 a sosnes si savy odsud z topiku, myslim ze jsou na 2 strane a budes hrat za cizi save.

To je zatim jedina kombinace ktera funguje na Belle. Ja osobne jsem se snazil v te hre najit ten problem ktery spusobuje pad te hry, ale bohuzel. Takze jednine pockat jestli Gameloft vyda update pro Belle nebo se na nas vysere...

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Napsal: 17 úno 2012, 16:41
od svk_rob
tak mi napiš kde tie pozicie su ;)

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Napsal: 18 úno 2012, 00:12
od Zvedavej
Myslíš tohle: C:\Private\2003B2CE ?

william_netbox: kolem toho obchodníka jdeš za té hry dvakrát, padá to v obou případech. Po druhé je to někde kolem 20lvl. Smůla.

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Napsal: 18 úno 2012, 15:25
od 4bluedragon
tak to je potesujuca informacia : (

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Napsal: 20 úno 2012, 09:18
od Yarinoff
Mam v mobilu CFW Belle N8-FeReT v1.2-oficiální verze -16.2.2012
a DHunter funguje bez problemu.
Zkuste si to flashnout a uvidite.

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Napsal: 01 bře 2012, 14:10
od 4bluedragon
...uz to niekto skusil?

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Napsal: 06 bře 2012, 22:51
od william_netbox
Silně pochybuji, že to jde na tom CFW jak píše bez pádu... Nemám teď po ruce N8 na test což je škoda...

Ale přišel jsem na to, že i s tou chybou se dá hra dohrát na obě úrovně až dokonce... Chce to jen trpělivost a nápad a vždy se dá přez alokaci projít...

Re: Dungeon Hunter 2 HD

Napsal: 07 bře 2012, 18:16
od 4bluedragon
aj ja som si to myslel, ale da sa prejst, len z jednej strany, z druhej strany mi to vzdy padne :( ...teda je hratelna (myslim tym postup levelov) len do vtedy, kym nepojdes okolo toho obxodnika z druhej strany, abo si prisiel na nieco?

mam este 2 otazky:

1. robi to u vsetkyx obxodnikox? (nejak ma odradilo hranie tej hry, ked to pada, tak som inyx neskusal)

2. skusal to niekto na verzii 2.0 CFW feret, abo je to celkovo xyba v Belle?