New Hack By IAL (Bez Certifikatu,All Nokia FW) [13.9.2011]
- Dolik
- Pravidelný člen
- Přístroj: N8
- Kontaktovat uživatele:
Re: New Hack By IAL (Bez Certifikatu,All Nokia FW) [13.9.2011]
Tak díky za týden se mi vrátí telefon z dovči a zkusím to znovu, včera jsem byla v děsném presu, malá odjížděla na hory a já myslela, že to všechno zvládnu ještě večer než odjede... Nezvládla ...
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.
- Dolik
- Pravidelný člen
- Kontaktovat uživatele:
Takže telefon se mi vrátil a tak jsem do toho šla a opět bez úspěchu... Zoušela jsem vše podle návodu, dala jsem nový Install, měla jsem je v RP oba zelený a nešlo nic instalovat není certifikát, zkoušela jsem přeinstalovat ten full RP, to taky nešlo není cert., takže jsem přesunula Install do paměti C/ sys/ bin a šla do RP a tam už mám jen ten Open4all (byl zelený) a instal někam zmizel a výsledek aplikace není ocertifik. Fakt nevím co dělám blbě a to jsem si myslela zaležit 10 minut, podle toho jak jsem to dělala předtím 

- Rusnak-COBRA
- VIP člen
- Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
- Kontaktovat uživatele:
no nemozes mat aktivne dva installserver patche. stary mas zmazat, novy mas dat tam, aktiivovat a dat add to auto
ak davas installserver.exe, ta urcite deaktivuj patch. neda sa vsetko naraz.
ak davas installserver.exe, ta urcite deaktivuj patch. neda sa vsetko naraz.
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov
- Dolik
- Pravidelný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já tam nemám ani jeden install v RP, je tam jen ten Open a ten je zelený. A ten install ten "nový" s kterým jsem to zkoušela jsem jen přesunula do toho C/, nemám v telefonu 2 Instally... No a přesouvala jsem ho tam asi když mi předtím oba ty patche svítili zeleně, neměl ten Install při přesouvání svítit modře nebo neměla jsem do toho C/ dát ten starý Install a ten nový odstranit??
- Rusnak-COBRA
- VIP člen
- Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
- Kontaktovat uživatele:
zlozka patches moze byt na C:\ alebo na E:\ (ak mas N8 tak aj na F:\)
sprav to tak aby si mala len jednu v nej len jeden installserver patch + open4all
v pripade e to nepojde (sakra, pojde! lebo to kazdemu funguje, patch je universal) tak si daj installserver.exe do C:\SYS\BIN\
sprav to tak aby si mala len jednu v nej len jeden installserver patch + open4all
v pripade e to nepojde (sakra, pojde! lebo to kazdemu funguje, patch je universal) tak si daj installserver.exe do C:\SYS\BIN\
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
- Dolik
- Pravidelný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejdřív nedělám to na N8 , ale dceřině C6-01 a napíšu postup, dělám hack a věcí, které mám uložené v PC z dob kdy jsem dělala první hack tj. září 2011, jen jsem nahradila ten install za nový install co jsem dával pyler. Tak nainstaluji Nortona dám Quarantine list a restore all myslím, ale nevím jestli se mě to teď na něco zeptalo, buď jsem to udělala automaticky nebo si to nepamatuji, ukončila jsem Nortona a ve správci odinstalovala Symantec Symbian Hack, potom v x plore jsem na C/ smazala složku shared. Na kartu jsem dala RP a vytvořila složku patches a do ní dala ty dva ten nový install a open4. Nainstalovala jsem RP a otevřela byli tam oba, dala jsem je aby svítili oba zeleně a dala add to auto. No a potom sem se snažila nainstalovat Quartian a nic chyba cert. Takže jsem se snažila přeinstalovat ten RP tou verzi full, to nešlo, opět chyba cert. Tak jsem je nechala svítit oba patche zeleně a ten nový install v telefonu přešoupla na C/ sys/ bin a teď mě v RP zůstal jen jeden patch ten open4. Napíš mi kde dělám chybu, takhle jsem předtím zmákla 3 telefony.
Nejde to nějak dít opět od začátku aniž bych musela dávat původní nastavení, už jsem to dělala 2x? Jakmile si vzpomenu na hack, mám z toho žaludeční potíže, asi to bude moje noční můra

Nejde to nějak dít opět od začátku aniž bych musela dávat původní nastavení, už jsem to dělala 2x? Jakmile si vzpomenu na hack, mám z toho žaludeční potíže, asi to bude moje noční můra

- Pali
- Zlatý člen
- Přístroj: Nokia N8 Dark Gray
- Kontaktovat uživatele:
Installserver.exe daj do C:\sys\bin a patch do x:\patches.
ICQ 440 418 069
- TomtomTeam
- Zlatý člen
- Přístroj: N70, C6-01, N900
- Kontaktovat uživatele:
Do C:\sys\bin se nedává installserver.rmp
Ale Installserver.exe a jak píšeš na C6-01 mi to taky nešlo přes patch ale jde to přes upravený installserver.exe 

- Dolik
- Pravidelný člen
- Kontaktovat uživatele:
Aha, no to ja tam nacpala ten novy, tak to vecer zkusim s tim .exe, ja videla install a priponu jsem neresila
. Tak na karte necham v patches necham jen ten jeden patch a ten druhy s priponou exe dam na do sys/bin? Tak zatim diky za trpelivost...

- Adalbert72
- Moderátor
- Přístroj: N8-00
- Kontaktovat uživatele:
V RP+ si nech Open4All a jestli ten nový Installserver.rmp v té C6-01 nefunguje, tak není důvod, aby dále v RP+ byl
Čili: installserver.exe do C:\sys\bin. tento funguje bez problémů i na Belle, tak doufám, že se to už podaří 

2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
Zpět na “O Symbianu všeobecně”