Přerušená aktualizace u C5-00

anastazieb
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 03 dub 2013, 18:31
Přístroj: C5-00
Kontaktovat uživatele:

Přerušená aktualizace u C5-00

Příspěvekod anastazieb » 03 dub 2013, 18:34

Dobrý den, pokoušela jsem se dnes aktualizovat SW na telefonu C5-00, dlouho trvalo, než se telefon vůbec zálohoval, pořád to hlásilo chybu. Nakonec se zadařilo a spustila se aktualizace, ale pak se přerušila telefon zůstal "mrtvý". Co s tím?
Děkuji

Edit: Ani trojhmat (*, 3, zelené tl.) nepomáhá, telefon jen vibruje...
Uživatelský avatar
polas
VIP člen
Příspěvky: 1702
Registrován: 17 říj 2008, 07:34
Přístroj: Nokia 3.1
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušená aktualizace u C5-00

Příspěvekod polas » 03 dub 2013, 22:33

Proveď Flash v režimu Dead phone přes Phoenix ... ;)

Návod viz http://forum.mynokia.cz/viewtopic.php?f=116&t=13033
M.
anastazieb
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 03 dub 2013, 18:31
Přístroj: C5-00
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušená aktualizace u C5-00

Příspěvekod anastazieb » 04 dub 2013, 12:46

O to se snažím, ale Phoenix tenuložený soubor nevidí :( Jak tam mám otevřít ten "product code", tak tam ten můj soubor není...
anastazieb
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 03 dub 2013, 18:31
Přístroj: C5-00
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušená aktualizace u C5-00

Příspěvekod anastazieb » 04 dub 2013, 13:04

Tak se mi to zadařilo ;) Sice jsem z telefonu T-mobile udělala Vodafone, ale snad to nevadí. Taky nevidí kontakty na SIM kartě, ale to snad rozchodím přes zálohu. Moc děkuji ;)
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1663
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušená aktualizace u C5-00

Příspěvekod Adalbert72 » 04 dub 2013, 17:15

To jistě nevadí, tedy pokud je Ti jedno, že sis do přístroje dobrovolně nahrála brand, i když jiného Operátora. Z mnoha důvodů je vhodnější stáhnout čistý SW, který má označení EURO3, pak si troufám tvrdit, že uvidí i ty SIM kontakty ;)
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
anastazieb
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 03 dub 2013, 18:31
Přístroj: C5-00
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušená aktualizace u C5-00

Příspěvekod anastazieb » 06 dub 2013, 10:37

Děkuji za odpovědi na obou vláknech ;) Už jsem ty kontakty vyřešila, samozřejmě tam jsou vidět dobře ;)
Jinak vadí to něčemu, že jsem tam nahrála Vodafone (projevuje se to vizuálně jen logem VF při zapínání telefonu) ohledně nějakého volání, placení atd.? Mám jinak u TM normálně paušál a smlouvu.
Jde totiž o to, že ten mobil je muže, já jsem mu ho tou nepovedenou aktualizací poškodila, naštěstí se mi to podařilo přehrát a opravit, tak bych už do toho nerada zasahovala znovu... On ho stejně používá jen na volání, internet ani jiné speciální služby nevyužije.

Děkuji
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1663
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušená aktualizace u C5-00

Příspěvekod Adalbert72 » 07 dub 2013, 17:27

To je subjektivní, podle obecných zkušeností ty Operátorské FW nejsou tak stabilní, a hlavně, nemívají nárok na všechny SW aktualizace. Popř. je přijímají s určitým (i značným) zpožděním. Můj názor je, že mít v tel. brand jakéhokoliv Operátora je prašť jako uhoď. Čili je celkem jedno, že tam byl T-Mobile a teď tam máš Vodafone. Já osobně preferuji čistý FW. Pokud ale s telefonem nebudou žádné problémy, nejspíš nebude k dalšímu přehrání FW důvod...
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
Uživatelský avatar
polas
VIP člen
Příspěvky: 1702
Registrován: 17 říj 2008, 07:34
Přístroj: Nokia 3.1
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušená aktualizace u C5-00

Příspěvekod polas » 07 dub 2013, 20:15

Dnes jsem známé RM-645 aktualizoval ... C5 od O2 nabízela FW 62, oproti nejnovějšímu 71. ;)
M.
anastazieb
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 03 dub 2013, 18:31
Přístroj: C5-00
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušená aktualizace u C5-00

Příspěvekod anastazieb » 07 dub 2013, 22:59

Děkuju za rady, tak já už do toho hrabat nebudu, když to ničemu nevadí ;)

Jen by mně teda pro úplnost ještě zajímalo, jak podle toho čísla pod baterkou poznám ten správný software? Já jsem to tam právě hledala, ale ten VF byl jediný CZ, jinak jsem se bála, abych tam nenahrála něco cizího, kde by pak vůbec nebyla čeština nebo tak něco.

Zpět na “O Symbianu všeobecně”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host