Stránka 17 z 17

Re: C6 CFW pro 5530XM R@m - CZ, SK [update: 18.9.2011]

Napsal: 28 úno 2012, 14:26
od jaydoo
Duk píše:ano mam to 2x, na sim karte a pro rychlou volbu i v tel. jinak rychla volba nejde.


A proto ti to nejde.

Re: C6 CFW pro 5530XM R@m - CZ, SK [update: 18.9.2011]

Napsal: 28 úno 2012, 14:26
od Duk
ano rychle vytaceni... kdyz vyberu ze se ma zobrazovat cisla jen z tel. tak se zobrazuje jmeno, kdyz povolim oboje tak nic.(pri vyzvaneni)
jinak ty co nejsou v rychlem vytaceni tak se pri vyzvaneni zobrazujou

v puvodni CFW jsem mnel obe zapnuty, v seznamu jsem je taky videl 2x
vecer zkusim jeste jednou restart..

Re: C6 CFW pro 5530XM R@m - CZ, SK [update: 18.9.2011]

Napsal: 28 úno 2012, 14:30
od Duk
jaydoo píše:
Duk píše:ano mam to 2x, na sim karte a pro rychlou volbu i v tel. jinak rychla volba nejde.


A proto ti to nejde.


s puvodni CFW to slo

Re: C6 CFW pro 5530XM R@m - CZ, SK [update: 18.9.2011]

Napsal: 28 úno 2012, 15:11
od panuska.petr
Při započatí hovoru se telefon vypne nebo restartuje,tak má Ram pravdu s tím reproduktorem,já to rozebral a udělal podle rady od Rama a mobil je zase 100%.Tlačítka mě svítí stejně,jen slide unlock někdy nejde jako se sekne(Ram nato otom psal) stačí odemknout čudlem a je to OK.Udělal tady toho pro nás dost,tak si toho važte :)

Re: C6 CFW pro 5530XM R@m - CZ, SK [update: 18.9.2011]

Napsal: 28 úno 2012, 17:58
od Duk
takze jsem to vyresil
zakazal jsem zobrazovani cisel z tel. , jmeno vidim pri prichozim hovoru a rychla volba taky funguje, sice seznam z tel. pameti nevidim ale to uz neva.

Re: C6 CFW pro 5530XM R@m - CZ, SK [update: 18.9.2011]

Napsal: 28 úno 2012, 18:10
od Ram
budeš mít lehčí žvot když budeš někoho hledat mít čísla v seznamu 2 nebo dokonce víc je přeci na prd
panuska.petr: jsem rád že ti to jde ani nevíš jak dlouho jsem se s tim trápil než jsem přišel na to že to je speekrem

Re: C6 CFW pro 5530XM R@m - CZ, SK [update: 18.9.2011]

Napsal: 09 črc 2014, 22:05
od Gregory156
Omlouvám se, že otevírám vlákno 2 roky staré, ale blbec jsem si nahrál CFW ram5 a nevím si s ním rady. Má tam totiž hrozně málo aplikací a možností, úpravy se mi nedaří a nemůžu najít OFW v41 :-(
verze softu je psaná 41.03, soubor se jmenuje v32 a podle PC je nejnovější jen v40. Jsem z toho neštastný.

Pomozte někdo prosím.

Re: C6 CFW pro 5530XM R@m - CZ, SK [update: 18.9.2011]

Napsal: 15 črc 2014, 13:51
od znt
A nebude to založené na verzi 32? 41 asi nebude, když originál je 40.