C6 CFW pro 5530XM R@m - CZ, SK [update: 18.9.2011]

O všem, co se týká FW dotykových telefonů
Uživatelský avatar
SunriseMarguerite
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 15 dub 2011, 20:27
Přístroj: 5530 XpressMusic
Kontaktovat uživatele:

Re: [ NEW!! ] CFW C6 5530 V32_CZ,SK

Příspěvekod SunriseMarguerite » 10 srp 2011, 22:59

Jede vám všem rotace? 3x flash Ram 4.0 a pořád jen Portrait Mode :cry: :roll: :!:
Uživatelský avatar
Ram
Pravidelný člen
Příspěvky: 121
Registrován: 15 zář 2010, 11:07
Přístroj: iPhone 4
Kontaktovat uživatele:

Re: [ NEW!! ] CFW C6 5530 V32_CZ,SK

Příspěvekod Ram » 11 srp 2011, 07:29

A zapnul jsi si tu rotaci v nastavení ostudo :D
Edit: prosím dejte mi někdo tu moc mazat jim to :D
Naposledy upravil(a) Ram dne 11 srp 2011, 18:50, celkem upraveno 1 x.
iPhone 4
iOS 5.0.1
Uživatelský avatar
coky
Bronzový člen
Příspěvky: 359
Registrován: 23 lis 2009, 15:58
Přístroj: Nokia 5530 XM
Kontaktovat uživatele:

Re: [ NEW!! ] CFW C6 5530 V32_CZ,SK

Příspěvekod coky » 11 srp 2011, 10:12

taky sem si říkal jestli to zapl :lol: :lol: možná si se měl zeptat hned po první fleshi
Obrázek
Obrázek
panuska.petr
Návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: 23 led 2010, 17:36
Přístroj: 5530XM
Kontaktovat uživatele:

Re: [ NEW!! ] CFW C6 5530 V32_CZ,SK

Příspěvekod panuska.petr » 11 srp 2011, 23:28

Dobrá práce :D
nokia 5530 XM CWF R@m v4
kopejda74
Bronzový člen
Příspěvky: 235
Registrován: 24 říj 2010, 23:54
Přístroj: N8-00 Black,7110
Kontaktovat uživatele:

Re: [ NEW!! ] CFW C6 5530 V32_CZ,SK

Příspěvekod kopejda74 » 12 srp 2011, 18:50

Ta správa telefonu nefunguje ani v Photonu 04 i když jsem tam nechal anglický jazyk.
Uživatelský avatar
Ram
Pravidelný člen
Příspěvky: 121
Registrován: 15 zář 2010, 11:07
Přístroj: iPhone 4
Kontaktovat uživatele:

Re: [ NEW!! ] CFW C6 5530 V32_CZ,SK

Příspěvekod Ram » 13 srp 2011, 07:35

Ach jo lidi to proto že ten jazykovej balíček co tam cpete neobsahuje vše kdyby jste uměli číst a používat aspoň pár procent mozku tak si přečtete co píšou a zjistíte že je potřeba pár věcí přidat z orig. FW jen přesně nevím proč mi to u SK verze nevyšlo....
Např. u C6 v40 od PNHT je doslova napsáno toto
@All have problem when import your language
You need some files from original FW - Not on language pack of C6V40

\resource\fep\aknfep.rxx
\resource\multitap\Pti*.RSC
\resource\qwerty\PtiQwerty*.RSC
\resource\plugins\peninputhwrwindowconfiginfo_xx.R SC
\resource\plugins\peninputvkbwindowconfiginfo_xx.R SC
\sys\bin\Zi8*.dll
\sys\bin\Elocl.xx

--- "xx is your language code" ---
iPhone 4
iOS 5.0.1
Uživatelský avatar
Číža
Člen fóra
Příspěvky: 75
Registrován: 27 kvě 2011, 13:21
Přístroj: 5530 XM
Kontaktovat uživatele:

Re: [ NEW!! ] CFW C6 5530 V32_CZ,SK

Příspěvekod Číža » 13 srp 2011, 23:27

Rame..smekám... povedlo se ti to... :) ...jede to suprově.. :)))
Nokia 5530 XpressMusic Black-Red ------> Sony Ericsson Xperia Mini Pro Koss Porta Pro
Uživatelský avatar
Root
Člen fóra
Příspěvky: 16
Registrován: 26 čer 2010, 19:58
Přístroj: 5530
Kontaktovat uživatele:

Re: [ NEW!! ] CFW C6 5530 V32_CZ,SK

Příspěvekod Root » 16 srp 2011, 17:15

cus .. Rame FW dobry ... vypada fakt paradne .. akorat me stve tne prehravac ze spatne rozpoznal ty tagy... nekdo to tu uz psal..zkousel sem is format karty a slozku hudba a do ni hodit ale furt je to stejne... vyresilo se to nejak uz ?
Uživatelský avatar
Ram
Pravidelný člen
Příspěvky: 121
Registrován: 15 zář 2010, 11:07
Přístroj: iPhone 4
Kontaktovat uživatele:

Re: [ NEW!! ] CFW C6 5530 V32_CZ,SK

Příspěvekod Ram » 16 srp 2011, 20:42

ale houby, fungujou uplne normalne jak maji, aspon me jo tobe nejdou ani u jedne skladby nebo jak?
Co to vic rozepsat jak ti mam pomoct kdyz napises ze to blbe ukazuje... Zkousel jsi *#7370#?? Az to zkusis obnovis si knihovnu a bude to furt stejne napis to lip.
iPhone 4
iOS 5.0.1
Uživatelský avatar
Root
Člen fóra
Příspěvky: 16
Registrován: 26 čer 2010, 19:58
Přístroj: 5530
Kontaktovat uživatele:

Re: C6 CFW pro 5530XM by Ram

Příspěvekod Root » 17 srp 2011, 08:32

no sry vyjadril jsem se spatne.. myslel jsem to tak jak to tu uz nekdo psal jen par alb je dobre zarazenych a zbytek je v neznamych...
do puvodniho nastaveni jsem to vratil a vysledek je porad stejny... navic pri zaloze jsem si nastaveni neukladal takze to melo stejny vysledek (?) .. sakra tohle jedine me stve.. nemuze to byt neco spatneho s tim rozmistenim do slozek ? naformatoval jsem kartu pak na ni vytvoril slozku hudba a do ni vse dal.. jestli je to dobre

Zpět na “Firmwary dotykových telefonů”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam.cz a 7 hostů