E7 CFW NOKIA BELLE WILD FRESH - william_netbox & Druss81

O všem, co se týká FW dotykových telefonů
DavePrague
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 25 led 2012, 17:32
Přístroj: E7-00
Kontaktovat uživatele:

Re: E7 CFW NOKIA BELLE WILD FRESH - william_netbox & Druss81

Příspěvekod DavePrague » 25 dub 2012, 08:33

Ahoj mám taky podobný problém jako Hellfire-Ferry, po update microsoft aplikace mi mobil tuhne. Bohužel OneNote by se hodil. Zkusil jsem znovu flashnout, ale problém přetrvává.
Uživatelský avatar
Druss81
Bronzový člen
Příspěvky: 355
Registrován: 26 srp 2010, 18:57
Přístroj: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

Re: E7 CFW NOKIA BELLE WILD FRESH - william_netbox & Druss81

Příspěvekod Druss81 » 25 dub 2012, 11:18

Skús flashnúť novšiu verziu cfw viewtopic.php?f=120&t=16705
ja microsoft app nepoužívam, tak neviem posúdiť
Drfik
Pravidelný člen
Příspěvky: 184
Registrován: 17 dub 2011, 12:50
Přístroj: Nokia E72, Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: E7 CFW NOKIA BELLE WILD FRESH - william_netbox & Druss81

Příspěvekod Drfik » 14 črc 2012, 12:35

Tak jsem neodolal a falhnul tento FW, ale teď když jsem na wifi tak vidim, jak každou chvíly vyskočí v levém horním rohu informace o tom, že se připojuje na wifi. Proč se pořád odpojuje a zas připojuje? Předtím mi to nedělalo.
Děkuji
Uživatelský avatar
Druss81
Bronzový člen
Příspěvky: 355
Registrován: 26 srp 2010, 18:57
Přístroj: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

Re: E7 CFW NOKIA BELLE WILD FRESH - william_netbox & Druss81

Příspěvekod Druss81 » 14 črc 2012, 12:52

To je mod, return discreet popup, daj si ho preč z cfw a nebude to robiť, ja frčím na wild fresh a nerobí mi to, cez Nokia Cooker si otvor rofs2, bež do zložky Sys\Bin a odstráň súbor mpmserver.exe
Drfik
Pravidelný člen
Příspěvky: 184
Registrován: 17 dub 2011, 12:50
Přístroj: Nokia E72, Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: E7 CFW NOKIA BELLE WILD FRESH - william_netbox & Druss81

Příspěvekod Drfik » 14 črc 2012, 12:56

To je na mě trochu moc, vůbec nemám páru jak na to. Tohle sem nikdy ani neslyšel.
Uživatelský avatar
Druss81
Bronzový člen
Příspěvky: 355
Registrován: 26 srp 2010, 18:57
Přístroj: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

Re: E7 CFW NOKIA BELLE WILD FRESH - william_netbox & Druss81

Příspěvekod Druss81 » 14 črc 2012, 13:03

Kód: Vybrat vše

http://smartmobil.sk/forum/viewtopic.php?f=21&t=16727


tu sa o tom niečo dočítaš
Drfik
Pravidelný člen
Příspěvky: 184
Registrován: 17 dub 2011, 12:50
Přístroj: Nokia E72, Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: E7 CFW NOKIA BELLE WILD FRESH - william_netbox & Druss81

Příspěvekod Drfik » 14 črc 2012, 13:04

Už to mam stažený, na to přijdu.Jen se ještě zeptám. To asi nejde vymazat z telefonu že? Musim upravit ten CFW a pak ho znova flashnout?
Uživatelský avatar
Druss81
Bronzový člen
Příspěvky: 355
Registrován: 26 srp 2010, 18:57
Přístroj: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

Re: E7 CFW NOKIA BELLE WILD FRESH - william_netbox & Druss81

Příspěvekod Druss81 » 14 črc 2012, 13:09

Z telefónu to nevymažeš, pretože to je na disku Z:\ a z toho nevymažeš nič, bohužiaľ musíš upraviť ten cfw a ptm flashnúť, ale malo by stačiť aj cez software update vo phoenixe a ostanú Ti zachované už aj inštalácie a pod... Teda čo si tam zatiaľ poupravoval v nastaveniach a pod v telefóne. Len nezabudni nechať iba súbor rofs 2 v phoenixe, maže sa tam isto ako mažeš ten červený mmc súbor...
Drfik
Pravidelný člen
Příspěvky: 184
Registrován: 17 dub 2011, 12:50
Přístroj: Nokia E72, Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: E7 CFW NOKIA BELLE WILD FRESH - william_netbox & Druss81

Příspěvekod Drfik » 14 črc 2012, 13:17

Teď jsem smazal ten soubor a dal uložit. Nyní mám ve složce RM-626 dva rofs2 soubory.Mam ten původní smazat? Přibil tam soubor, kterej má stejnej název jako ten rofs2, ale má tam ještě BACKUP.

Tak už jsem to našel, je to jen záložní soubor :)
Drfik
Pravidelný člen
Příspěvky: 184
Registrován: 17 dub 2011, 12:50
Přístroj: Nokia E72, Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: E7 CFW NOKIA BELLE WILD FRESH - william_netbox & Druss81

Příspěvekod Drfik » 14 črc 2012, 14:40

Tak jsem to smáznul, naflashoval, ale wifi dělá stále problémy. Teď stahuji mapy přes wifi a už dvakrát mi to napsalo, že připojení k wifi není k dispozici a když jsem se pak podival jestli je připojená tak nebyla.Prostě se sama od sebe odpojí.

Zpět na “Firmwary dotykových telefonů”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů