to Frred: patch po změně rofs2 jsem nezkoušel deaktivovat, ale pokud říkáš že pak sluchátka řvou jak blázen, tak že bych to prubnul a získal tak stereo mini reproduktory

nicky.santora píše:A je verze od Fereta svižnější aspoň o 30% než klasický Belle? Belle mi přijde na N8 dost zasekaný a zpomalený(vím, že je to procákem a ram). Tak jestli se nějak znatelně změní plynulost systému?
koloman.e píše:Vy máte přímo po flashi v RomPatcheru v3.0 položky Show RAM and ROM a Vyssi hlasitost? Já tam mám vše co feret deklaroval až na toto.
koloman.e píše:Vy máte přímo po flashi v RomPatcheru v3.0 položky Show RAM and ROM a Vyssi hlasitost? Já tam mám vše co feret deklaroval až na toto.
xaw píše:Nemám BT HF, ale hledal jsem v nastavení kde by mohl být zakopaný pes, v navigaci jsem nic ohledně výstupu zvuku nenašel, asi to je blbost ale zkus v Nástroje/Nastavení/Telefon/Příslušenství/ změnit hodnotu "sluchátka výchozí" na třeba "Bezdratová sada doauta výchozí" (přidržením prstu na volbě) - nic jiného mně zatím nenapadlo
Zpět na “Firmwary dotykových telefonů”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host