Stažení HERE aplikací ze Store?
-
- Člen fóra
- Přístroj: NOKIA 5
- Kontaktovat uživatele:
Takze dnes (19.12.2015) sa mi updateovali HERE Maps (ver. 3.11.171.1) aj HERE Drive+ (ver. 4.6.209.1), WP 8.1 - Denim.
-
- Návštěvník
- Přístroj: Nokia Lumia 1020
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den, prosím o radu. V telefonu nemám aplikaci Here mapy, přitom se mi po vyhledání aplikace Here mapy ve Store ukazuje, že aplikaci mám nainstalovanou. Když kliknu na "Zobrazit", telefon vyskočí na plochu... V telefonu mám Here Drive (lze spustit), ale Here mapy nemohu najít, smazat, znovu nainstalovat... Je nějaká možnost, jak aplikaci nahrát/přehrát, kromě hard resetu (smazání telefonu)? Předem děkuji. Lumia 1020, WP 8.1
-
- Nováček
- Přístroj: Lumia 1020 64GB
- Kontaktovat uživatele:
Tak po poslední aktualizaci na mě čekalo velice špatné oznámení a to, že od června nebude Here pro WP telefony dostupnej, začal sem pátrat a údajně by Mapy od Microsoftu měli nabízet víceméně to stejný, ale já nejsu schopnej do telefonu dostat hlasovou navigaci. Mapy mám defaultně v telefonu a nejdou ani smazat, ale na storu se mě je nedaří ani najít, že bych je zkusil přeinstalovat, no a v jejich nastavení výchozí aplikace pro hlasovou navigaci mě to nabízí pouze Here, nebo Mapy Windows Phone(bez hlasu). Nevíte někdo jak do těch Microsoft Map dostat hlasovou navigaci??
Díky.
Díky.
- htcjirka
- Moderátor
- Přístroj: Nokia Lumia 930
- Kontaktovat uživatele:
Nové Windows Mapy s hlasem a nahrazujici Here ve stejnem ražení jsou jen pro desítky.
Nokia Lumia 930
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note8
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note8
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je paráda to mám s 1020kou smolíka, aktualizaci na 10ky nedostanu a HERE přestanou podporovat. 

- kosmiklove
- Pravidelný člen
- Přístroj: Lumia 930
- Kontaktovat uživatele:
here prestane podporovat iba win10. na wp8.1 budu stale dostupne i ked uz nebudu dostavat nove funkcie iba nejake zaplaty
NOKIA Lumia 930 Black
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No to je právě otázka, co sem četl, tak na 8.1 budou fungovat dál, ale bez přidávání novejch funkcí a oprav chyb a o aktualizacích mapovejch podkladů se nikde nic nepíše(a bez nich je navigace k ničemu), ale prej má Here aplikace zmizet ze Store i pro 8.1.
- htcjirka
- Moderátor
- Přístroj: Nokia Lumia 930
- Kontaktovat uživatele:
na wp8.1 budu stale dostupne i ked uz nebudu dostavat nove funkcie iba nejake zaplaty
Here na 8.1 nebudou dostavat ani nove mapy.Takze zachvilku k nicemu.
Nokia Lumia 930
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note8
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note8
Zpět na “O Windows Phone 8 všeobecně”