Prosím poraďte s chybou disku u X6

Wingman
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 24 pro 2010, 20:13
Přístroj: nokia X6
Kontaktovat uživatele:

Prosím poraďte s chybou disku u X6

Příspěvekod Wingman » 24 pro 2010, 20:20

Mám u své nové X6 problém s diskem G (velkokapacitní uložiště) při kopírování filmu do telefonu se někde stala chyba a po odpojení telefonu z usb začal psát CHYBA DISKU- NELZE DOKONČIT ZÁPIS OPAKUJTE NEBO DOJDE KE STRÁTĚ DAT... při kliknutí na opakovat to píše do nekonečně a při kliknutí na stop zmizí ale při dalším najetí do médií,připojení k pc nebo při jakékoli operaci kdy je potřeba pracovat s pamětí vyskočí znovu... zkoušel jsem aktualizovat firm. obnovit tovární nastavení a stále nic poraťě prosím.
Uživatelský avatar
Evidence
Zlatý člen
Příspěvky: 1840
Registrován: 02 led 2010, 14:44
Přístroj: iPhone 5S
Bydliště: Matka měst
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím poraďte s chybou disku u X6

Příspěvekod Evidence » 24 pro 2010, 20:37

Stalo se mi to u 5530 taky. Kopíruj v PC Suite režimu. Je to sice pomalejší, ale půjde to. ;)
Vyřešil mi to později update FW.
myNokia.cz - můj svět, moje Nokia
Wingman
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 24 pro 2010, 20:13
Přístroj: nokia X6
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím poraďte s chybou disku u X6

Příspěvekod Wingman » 24 pro 2010, 20:40

ten jsem updatoval taky ale žádná změna :-/ ale pře updatem telefon disk odmítal vidět... teď ho už vidí ale hází pořád chybu
EDIT: a nejde připojit ani přes pc suite...
Naposledy upravil(a) Evidence dne 24 pro 2010, 20:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Nepiš 2x pod sebe, používej Upravit
Uživatelský avatar
Evidence
Zlatý člen
Příspěvky: 1840
Registrován: 02 led 2010, 14:44
Přístroj: iPhone 5S
Bydliště: Matka měst
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím poraďte s chybou disku u X6

Příspěvekod Evidence » 24 pro 2010, 20:47

Máš chybné ovladače v PC, přeinstaluj je.
myNokia.cz - můj svět, moje Nokia
Wingman
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 24 pro 2010, 20:13
Přístroj: nokia X6
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím poraďte s chybou disku u X6

Příspěvekod Wingman » 24 pro 2010, 21:53

ovladače přeinstalovány... pořád nic...stejný problém...
Uživatelský avatar
PaliSVK
Člen fóra
Příspěvky: 19
Registrován: 14 srp 2010, 20:06
Přístroj: Galaxy S
Bydliště: PcK
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím poraďte s chybou disku u X6

Příspěvekod PaliSVK » 25 pro 2010, 11:34

Skusim drasticku metodu-skusal si ten disk formatovat?ci uz v kompe alebo priamo vo fone?
Dost bolo curania si do kalhot so splacanym symbianom. Kupil som si Galaxy S :-D
Wingman
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 24 pro 2010, 20:13
Přístroj: nokia X6
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím poraďte s chybou disku u X6

Příspěvekod Wingman » 25 pro 2010, 16:57

v kompu to nejde... napíše to že to windows nedokáže... a ve founu jsem pouze obnovil nastavení výrobce a přeinstaloval firmware za nejnovější a stále nic... ta hláška se zobrazuje už i při startu telefonu... vypadá to že to bude na reklamaci :/
Uživatelský avatar
Evidence
Zlatý člen
Příspěvky: 1840
Registrován: 02 led 2010, 14:44
Přístroj: iPhone 5S
Bydliště: Matka měst
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím poraďte s chybou disku u X6

Příspěvekod Evidence » 25 pro 2010, 17:45

Nastavení výrobce ti je k ničemu, udělej trojhmat: viewtopic.php?f=98&t=6143
Případně bych to zkusil v jiném PC, jestli bude dělat to samé.
myNokia.cz - můj svět, moje Nokia
Uživatelský avatar
PaliSVK
Člen fóra
Příspěvky: 19
Registrován: 14 srp 2010, 20:06
Přístroj: Galaxy S
Bydliště: PcK
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím poraďte s chybou disku u X6

Příspěvekod PaliSVK » 25 pro 2010, 18:07

wingman: "menu->aplikace->kancelar->spravce souboru-velkokapacitni->otvorit->volby->formatovat velkokapacitni pamet"
si neskusal?

inak mi akosi nejde do hlavy ze ty mas velkokapacitnu ako G: a ja ako E:
Dost bolo curania si do kalhot so splacanym symbianom. Kupil som si Galaxy S :-D
Wingman
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 24 pro 2010, 20:13
Přístroj: nokia X6
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím poraďte s chybou disku u X6

Příspěvekod Wingman » 25 pro 2010, 18:46

jako G: jí vidí počítač v telefonu je E: teď jsem to zkoušel naformátovat přes telefon a hodilo to chybovou hlášku že operace nelze dokončit a velkokapacitní paměť telefon znovu přestal vidět...

Zpět na “Nokia X6”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti