nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Uživatelský avatar
dada-16
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 23 úno 2011, 19:14
Přístroj: htc desire +x6 16gb
Bydliště: praha
Kontaktovat uživatele:

nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod dada-16 » 23 úno 2011, 19:17

zdravim chtel jsem se zeptat jestli byse dalo predelat nokia x6 ?cetl jsem o 5800 a sovtver vni z c6 a tak byme zajimalo jestli by se to dalo preflashovat i na x6 dekuji za odpoved hledal jsem to ale nikde nenasel tak se predem omlouvam :D
Uživatelský avatar
razzzercze
Bronzový člen
Příspěvky: 289
Registrován: 03 lis 2010, 19:54
Přístroj: Nokia Lumia 920
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod razzzercze » 23 úno 2011, 21:37

nj jaksi to nejde ale co takhle kdyby se do x6 ktera ma rm*** předelat pres naky program aby bylo v x6 fw z 5800 rm356 to by se pak dalo ne (ja se v tom moc neviznam ale podle mne by naky zpusob na to byl jak to tam dostat ne :D)
Přístroj:Nokia 5800 8GB
Uživatelský avatar
Evidence
Zlatý člen
Příspěvky: 1840
Registrován: 02 led 2010, 14:44
Přístroj: iPhone 5S
Bydliště: Matka měst
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Evidence » 23 úno 2011, 21:40

Už je i portnuté pro X6, máš ale jen anglickou verzi:

Kód: Vybrat vše

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=38415.0

Kód: Vybrat vše

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=42323.0

Kód: Vybrat vše

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=38168.0

razzercze: Příště zkus něco vymyslet, nebo vyhledat. Místo zbytečných příspěvků.
myNokia.cz - můj svět, moje Nokia
Uživatelský avatar
Radas
Bronzový člen
Příspěvky: 407
Registrován: 04 čer 2009, 17:21
Přístroj: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Radas » 23 úno 2011, 22:21

paráda :lol: jen ta cz :roll: ,ale asi aj tak do toho pujdu :P
Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security
Uživatelský avatar
razzzercze
Bronzový člen
Příspěvky: 289
Registrován: 03 lis 2010, 19:54
Přístroj: Nokia Lumia 920
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod razzzercze » 24 úno 2011, 17:17

ˇhele newim jak u tebe ale ja sem to delal kamosovi zablikal display a konec tel jen zavibruje tot vse (nevite nikdo jak to sprovoznit )
Přístroj:Nokia 5800 8GB
Uživatelský avatar
razzzercze
Bronzový člen
Příspěvky: 289
Registrován: 03 lis 2010, 19:54
Přístroj: Nokia Lumia 920
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod razzzercze » 24 úno 2011, 18:20

tak už je to ok tel mu už bězí :D ale jen se starým ofw
Přístroj:Nokia 5800 8GB
Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 26 úno 2011, 14:59

Zdravim, tak to tam mam taky :-) Jak tam mam narvat cestinu ??? Cestinu jsem stahnul, ale nechapu pres jaky editor ji tam mam dostat :idea: :geek: :oops:
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
razzzercze
Bronzový člen
Příspěvky: 289
Registrován: 03 lis 2010, 19:54
Přístroj: Nokia Lumia 920
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod razzzercze » 26 úno 2011, 15:42

tobe se povedlo dostat tu c6 do x6 jo (to si teda dobrej :D)
Přístroj:Nokia 5800 8GB
Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 26 úno 2011, 17:27

Neni to nic sloziteho ! Jeste se tam pokusim nacpat cestinu :-)
Kdyz nekomu JAF nenabizi RM-559 x6 tku staci stahnou soubor jaf_nok4models.ini a je to :-) Kdyby nekdo chtel poslu odkaz... Nebo staci googlit.
Naposledy upravil(a) Kamilecek dne 16 bře 2011, 00:44, celkem upraveno 2 x.
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
razzzercze
Bronzový člen
Příspěvky: 289
Registrován: 03 lis 2010, 19:54
Přístroj: Nokia Lumia 920
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod razzzercze » 26 úno 2011, 21:48

ja vim ze to neni nic slozityho proteze sem to delal u svi 5800 ale kamosovi na tu x6 to proste z neznamiho duvodu nejde nwm proc.
Přístroj:Nokia 5800 8GB

Zpět na “Nokia X6”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti