Stránka 11 z 11

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 29 pro 2011, 18:52
od Adibas
j ten sem tam chtěl dát

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 29 pro 2011, 19:01
od Pali
Tak to tam nedávaj, nájdi si niečo na rovnakej verzii ako máš alebo na vyššej, prípadne počkaj na nový CFW.

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 29 pro 2011, 19:08
od Adibas
škoda :(

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 31 pro 2011, 17:24
od Adibas
našel jsem něco na http://duybinh24.blogspot.com/2011/11/new-core-for-x6-rm-559-v400002-rm-551.html... to by tam šlo ???
ale v CZ to asi nebude co ?

tamte soubor ma akorat jinej nazev ja mam u v40: RM-559_40.0.002_prd.rofs2.V06 a na ty strance je na konci V20

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 31 pro 2011, 17:35
od Pali
Tak kľudne si to tam daj, ale je to len port FW nie CFW na 40.0.002 kľudne flashuj.

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 31 pro 2011, 17:41
od Adibas
ale česky to nebude co ?

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 31 pro 2011, 18:12
od Pali
Asi nie, neviem... prečítaj si to tam veď.