nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Uživatelský avatar
razzzercze
Bronzový člen
Příspěvky: 289
Registrován: 03 lis 2010, 19:54
Přístroj: Nokia Lumia 920
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod razzzercze » 03 bře 2011, 21:24

mněl si udelat trojhmat před flashem pak by si nemel problemi
Přístroj:Nokia 5800 8GB
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 03 bře 2011, 21:26

Tak všechno funguje, jen ten pin nejsou vidět čísla a zdá se mi špatná nakalibrování, dá se nakalibrovat jinak? klikám nahoru a jde to o řádek dolu :(. Kdybych celou proceduru provedl znova + na začátku ten trojhmat, jelo by to?
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
Uživatelský avatar
razzzercze
Bronzový člen
Příspěvky: 289
Registrován: 03 lis 2010, 19:54
Přístroj: Nokia Lumia 920
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod razzzercze » 03 bře 2011, 21:29

skus to a uvidis no ale podle miho nazoru to bude to samy (udelej ted trohmat a treba to bude ok)
Přístroj:Nokia 5800 8GB
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 03 bře 2011, 21:59

První reset pomocí toho čísla nepomohl, pak jsem udělal trojhmat - nepomohl. 3x jsem zformátoval velkokap. kartu a dal zpět - telefon crashnul a restasrtoval se. Dal jsem off a on a vše jede jak má, DÍKY HOŠI MOC! Hlavně díky za trpělivost.

- jinak před formátováním mi nešli ani "cíle" v nastavení internetu = už funguje :))
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 04 bře 2011, 01:00

Jestli to mas blbe jak pises, pri zadavani pinu ! Tak odstran rofs3 !!!! a pak to flashni znou !!!! Pak jak najede tel zadej *#7370# a pro jistotu trojhmat !!!! a bude to ok ! Do patricneho adresare rozbal muj rar remix X6ala C6 a nic nemaz a nepridavej !!! Kdyby neco opet se tady objevim.

:arrow: kdyby nekoumu nesli kontakty - jsou nekompatibilni X6 a C6 zde je navod. Myslim, tim zobrazeni ve widgetu a v mych oblibenych.
Nakompatibilitu kontaktu X6 a C6 vyresite timto zpusobem

Even I had this problem. This is becoz of incompatibility of contacts of the original X6 to the contacts of C6. To fix this, follow these easy steps:
1. Go to contacts and mark all of your contacts and use "Copy Business Card" to copy to the Mass memory.
2. Take normal backup excluding the contacts (as you already have business cards in E)
3. Hard Reset using *#7370#
4. Restore your backup (without the contacts)
5. Now go to contacts, and copy back all the business cards from E to your phone memory.
6. That's all, since business cards are only imported, there is no incompatibility, now the favorite contacts works just as it should and everything is fine.

This is a 100% working fix for the Favorite Contacts problem for all C6 ports to S60v5 mobile

Bug - chyba v OVI stores - lze vyresit pres web.
Bug - pruvodce nastaveni ( pripojeni , mms ) - lze vyresit konfiguratorem u operatora. Prijdou sms na patricna nastaveni v mem pripade TM CZ MMS, Internet , wap. Wifi jde ok !
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 04 bře 2011, 13:00

Po resetu mi Ovi Suit nabízí drobné doaktualizace ( k origo fw X6) - hudebního přehrávače, mail for Exchange, Nokia messaging, hudba ovi, playlist DJ, scribble na systému Python ... to nejde doinstalovat a už to tam asi nijak nedostanu co?

Problém s klávesnicí při nastavení času, data, PIN kódu: Už vím co to dělá - Swype to nebyl, zato čtečka ebooks od Holi-cz. Ten CZ font Verdana CZ na knihy se přenese do celého přístroje a to mu nedělá dobře. Zjistil jsem to až po 3. resetu. Stojí to za to, knihy oželím, ale Swype ne :).
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
Uživatelský avatar
Radas
Bronzový člen
Příspěvky: 407
Registrován: 04 čer 2009, 17:21
Přístroj: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Radas » 04 bře 2011, 16:38

S CFW C6 jsem spokojen až na pár věcí a to,že zaboha nemůžu nastavit e-mail a to i když mi poslal konfiguraci operátor nechápu to.Za další na co je rofs3 když Kamilecek psal,že není potřeba nemá to třeba vliv na funkčnost fonu?já jsem ho tam nechal s předešlé aktualizace a ten poslední s kterým jsem se trápil delší dobu už před úpravou a to je zaplněná RAM,je pravda,že používám SpbShell,ale zde na foru jsem se dočetl o nějakých 40mb s Spb- po restartu se nedostanu víc jak 23mb.Má na to vliv instalování aplikací na E: s Taskmanem se dají vypnout procesy a viděl jsem tam i zbytkové soubory ty jdou taky odstranit(mám za to ,že je to něco jako Temp nebo Prefetch v PC) :cry:
Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 04 bře 2011, 17:05

SPB mi žralo hodně RAM a byl jsem na tom stejně - takže už nepoužívám a mám přes 45MB. Email mi šel nastavit jen z 1/2 (ne nějaký special funkce, ale alespoň vidí od koho), je jiný než u X6 (horší - nechce mi načíst automaticky přílohy, i když to nastavím :( ).

Ono na tomhle CFW je pěkné mít 2 základní obrazovky, ale podařilo se někomu na tu 2. něco dát?
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
Uživatelský avatar
Radas
Bronzový člen
Příspěvky: 407
Registrován: 04 čer 2009, 17:21
Přístroj: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Radas » 04 bře 2011, 18:49

můžeš mi poradit jak nastavit ty e-maily(el.pošta)
Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 04 bře 2011, 21:47

No já šel do nastavení aplikací a předposlední je průvodce instalací - má to ikonku hnědého klobouku (poslední je email, přes ten to jde asi taky). To jsem odkliknul, potvrdil připojení k netu, souhlas o čtení pravidel (myslím že ten tam je taky). Naskočí ti obrazovka s @ovimail, @gmail, @seznam ... a poslední je jiné (jen @) - to jsem dal a vyplnil. Pod tím je heslo. Next. A pak mi to hodilo chybu, něco v tom smyslu že se nemůže připojit na ten email a že nebudu moci využít plně všech služeb ... a poslední věta byla ,,přesto pokračovat?" - dáš ano (už to nebylo v pravym rohu, ale v levym. Pak se ti načtou maily, označíš všechny, ve volbách dáš označit jako přečtené a je to. Jen je blbé, že přílohy musíš načítat zvlášť. Už to jede?
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB

Zpět na “Nokia X6”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host