nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Alesh11
Člen fóra
Příspěvky: 69
Registrován: 23 bře 2010, 16:01
Přístroj: Nokia X7 Dark Steel
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Alesh11 » 04 bře 2011, 22:08

Tak jsem si to taky flashnul, vypadá to dobře. Emaily nastavit není problém. Ale co wifi - podařilan se vám rozchodit? Mě jí telefon, ale nepřipojí se..

Edit: Tak jo, už jsem to rozchodil. Stačilo přidat wifinu do cílů :lol:
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 04 bře 2011, 22:17

Jo wifi jede, jen když dám připojit (ale ne spustit procházení webu) tak vydrží 2 sec a pak spadne ...
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
Alesh11
Člen fóra
Příspěvky: 69
Registrován: 23 bře 2010, 16:01
Přístroj: Nokia X7 Dark Steel
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Alesh11 » 05 bře 2011, 07:47

Hm, tak jsem to přeinstaloval zase zpátky pěkně na X6kovej FW a starej dobrej SPB shell. Widgety - hezký, že je jich tam víc, ale když tam nenacpu kontakty(mně se prostě nezobrazily :o ), tak jsou na houno :roll: Taky se mi nelíbí oddělení mailů od SMS. Navíc, když zůstává mail po připojení stále online, je taky něco špatně. Takže já na hybridu FW X6 a C6 nic lepšího nevidím :ugeek:
Uživatelský avatar
Radas
Bronzový člen
Příspěvky: 407
Registrován: 04 čer 2009, 17:21
Přístroj: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Radas » 05 bře 2011, 10:51

přešel jsem na X6-C6 bez hacku tam e-mail funguje u te hacknuté jsem nebyl schopen to nastavit :lol:
Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security
Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 05 bře 2011, 13:03

Norek3 píše:Jo wifi jede, jen když dám připojit (ale ne spustit procházení webu) tak vydrží 2 sec a pak spadne ...


Nez zbytecne vykrikujes jak je to spatne :!: Tak satci cist :!: Je tady navod v ang o par stranek zpet, jak vyrsit kotakty :!: Tak ho sem davam prelozeny translatorem.

Natlacil jsem kontakty z pc pres obnovu a pak :arrow:
Nakompatibilitu kontaktu X6 vyresite C6 timto zpusobem

I já jsem měl tento problém. To je becoz neslučitelnosti kontaktů původní X6 na kontakty C6. Chcete-li tento problém odstranit, postupujte podle následujících jednoduchých kroků:
1. Přejít na kontakty a označte všechny vaše kontakty a používat "Kopírovat Business Card", zkopírovat do paměti mši.
2. Take normální zálohování kromě kontaktů (jak již máte vizitky v E)
3. Hard Reset pomocí * # 7370 #
4. Obnovit zálohu (bez kontaktů)
5. Nyní jdi ke kontaktům, a zkopírujte zpět všechny vizitky od E do paměti telefonu.
6. To je vše, od vizitek jsou pouze dováženy, není tam žádná neslučitelnost, nyní oblíbené kontakty funguje stejně, jak by měl a vše je v pořádku.

To je 100% funkční fix pro oblíbených kontaktů problém pro všechny C6 portů S60v5 mobil
:mrgreen:


Konfigurator: mms, internet, wap , email :!:
http://www.t-mobile.cz/web/cz/residenti ... nfigurator
Urcite bude mit obdobu O2 nebo Vodafon :!:

Emaily pouzivam v mobilu cast, ale nejlepsi volba je PROFIMAIL, vesteveny email je pro me nepouzitelny !

Alesh11 :arrow: jo jo wifi jede, ale taky mi padalo, pridal jsem do cilu tm-internet, vypnul a zapnul foun a vse jede a wifi nepada. Mam v cilech WIFI prioritu 1 a tminternt prioritu 2.

:arrow: Mam volnou ram 44 Mb !!!
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 05 bře 2011, 17:08

:!: Dotaz na hudební přehrávač - jde vám nastavit, aby šla hudba náhodně a ne za sebou + volby u písně? I widget Nokia přehrávače blbne. :!:

:arrow: Jinak s kontakty jsem problémy neměl, všechny se smazaly, ale já si je do telefonu nahrál přes T-mobile synchronizaci kontaktů.

:arrow: S wifi jsem nic nedělal, ta mi běží dobře. Jen tak ji mít připojenou na stálo je stejně blbost.

:arrow: K RAMce: Zdá se mi, že to žere víc než normal FW. Při zapnutí půl dne a pak po vypínání ap. mám 33,6Mb.
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 05 bře 2011, 18:58

:arrow: Hmm tak ja mam ted ram 47 Mb free, zapnul jsem tam nejaky ram.mgr a ted se mi to pohybuje kolem 47 - 45 Mb. A mam na displ. vsech 5 widgetu. Nepouzivam, zadne ostatni aplikace jako sbpshell atd. nebo aps 3tich stran na pozadi !

:arrow: S prehravacem jsem se zatim neabyval.

:arrow: Nemam pripojenou wifi porad, ale jen dle potreby, tem mi uz taky neblbne !

:arrow: Jsem s timo fw opravdu spokojeny :mrgreen: urco bude brzo oprava.
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 05 bře 2011, 22:01

Stále jsem na ten přehrávač nepřišel, widgety mam taky všechny a spb nepoužívám také - po restartu telefonu mam té paměti také jako ty. Další problém je s aplikací Ovi obchod - v telefonu není a nainstalovat nejde (,,apl. již je součástí telefonu"). Hledání mi ji také nenašlo. Proto se ptám:

:arrow: Jdou v té 1. verzi dát volby, když se přehrává hudba? Funguje tam apl. Ovi obchod?
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 06 bře 2011, 11:42

:arrow: ovi nejde , je tam nejaky bug. Ale vyresil jsem to pres web. Normalne v mobilu pres prohlizec. Prihlasis se uplne stejne jako v aplikaci a fungjue to uplne stejne jako aplikace, jen s tim rozdilem, ze je to pres web !
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
Radas
Bronzový člen
Příspěvky: 407
Registrován: 04 čer 2009, 17:21
Přístroj: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Radas » 06 bře 2011, 12:08

U CFW s Hackem je nějaký problém nejde mi tam vubec připojení k netu a tím pádem e-mail,když dám ten bez hacku tak vše funguje :roll:
Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security

Zpět na “Nokia X6”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti