nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 06 bře 2011, 16:58

Mi jde vse vcetne netu a mam ten s hackem.
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 06 bře 2011, 19:18

Kdybych se chtěl vrátit k original X6 FW - tak stáhnout stejnou 30.04 verzi přes navifirm a do JAFu dát ty 3 soubory se specifickýma koncovkama a flesh?.
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 06 bře 2011, 19:39

Jasne normalne to sosnes pres navifirm, nejlip cz varintu a to vse co stahnes supnes do slozky rm-559 a udelas flash v JAFU
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
Radas
Bronzový člen
Příspěvky: 407
Registrován: 04 čer 2009, 17:21
Přístroj: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Radas » 06 bře 2011, 19:57

já mám verzi 31.00.000.... nemůžěš jít níže pozor na to
Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security
Alesh11
Člen fóra
Příspěvky: 69
Registrován: 23 bře 2010, 16:01
Přístroj: Nokia X7 Dark Steel
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Alesh11 » 06 bře 2011, 20:31

Norek3: Vše co stáhneš z Navifirmu nakopíruj do Program Files/Nokia..../RM-559 a udělej flash a máš tam původní FW.
Uživatelský avatar
Radas
Bronzový člen
Příspěvky: 407
Registrován: 04 čer 2009, 17:21
Přístroj: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Radas » 06 bře 2011, 20:53

Pro méně zkušené uživatele vlastníku X6 doporučuji CFW bez hacku,je bez problému s podporou widget,jen foťák fičí na 3Mp(není poznat-pokud si někdo nechce doma dělat plakáty) a psaní sms nepodporuje T9-věřím tomu,že Kamileček bude pokračovat v experimentech a dotáhne to na extrém :lol: :ugeek:
Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 07 bře 2011, 17:02

Až bude čas, tak si vytvořím v C/pf/Nokia tu složku RM-559 a hodím to tam.

Jinak bych sem sepsal soupis bugů, na které jsem narazil ( nikdy nevíte, kdy se to bude hodit).

Kód: Vybrat vše

- 2 základní obrazovky, ale využít jde jen 1 (druhá prázdná).
- Poloviční funkčnost e-mailu + nepřehlednost, přílohy stahuje jen manuálně.
- Absence + nemožnost nainstalování aplikace Ovi store (jde vyřešit přes web. browser).
- Nemožnost odinstalování přednastavených programů/her (Spore jdou smazat, ale Marble maze je opravdu strašná hra a ta samozřejmě nejde).
- V hudebním přehrávači nejdou dát volby (takže se rozlučte s náhodným výběrem, opakováním skladeb a spol).
- Font Verdana CZ na čtečku e-books od Holi-cz vám rozhodí telefon.
- o 5MB spadne paměť oproti původnímu FW.
- Nefunkčnost "ručního psaní"


[b]NEW: Při focení se nedá fotit zmáčknutím foťáku na displeji, jde jen tlačítko na boku.[/b]


Toto jsou drobné chyby, jinak CFW je celkem dobrý a hlavně česky!
Naposledy upravil(a) Norek3 dne 07 bře 2011, 22:52, celkem upraveno 2 x.
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 07 bře 2011, 19:16

:arrow: DOWNLOADS (ROFS2 UPDATED 07-03-11): :!: :!: :!:
Pridal jsem cestinu a jdu to flashout :mrgreen: :geek: :twisted:
:arrow: tak mam to flashnute - jdu testovat

:arrow: rucni psani - FUNKCNI a je take funkci kdyz zmenim jazyk founu na CZ !!!! :D :D :D
:arrow: OVI - bug :oops:
:arrow: prehravac - bug :oops:
lol tak se zdalo, ze to bude ok...
:arrow: No tak, ze udajne ma byt zakopany pes v jazykovem balicku. Zrejme je nekompatibilni. Tak jdu pres navifirm sehnat FW C6 v20.0.043, Vytahnu z toho jakykovy balik a impl. ho do tohoto fw.
:arrow: C6 v20.0.043 nikde neni cz fw, tak jsem stahl C6 v20.0.042 a vybral z toho cestinu a jdu to testnou. IInstalaci OVI jsem delal dle rad a nic nepomohlo.
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
Radas
Bronzový člen
Příspěvky: 407
Registrován: 04 čer 2009, 17:21
Přístroj: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Radas » 08 bře 2011, 19:32

Ať se daří :P čekám na to jak na smylování :lol:
Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 08 bře 2011, 22:10

Trefně řečeno :)). Já už jsem línej dělat další reset telefonu, takže mám stále ten C6 FW. Ale až bude fungovat přehrávač, určo odlenivím :D.
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB

Zpět na “Nokia X6”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti