Stránka 7 z 11

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 06 bře 2011, 16:58
od Kamilecek
Mi jde vse vcetne netu a mam ten s hackem.

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 06 bře 2011, 19:18
od Norek3
Kdybych se chtěl vrátit k original X6 FW - tak stáhnout stejnou 30.04 verzi přes navifirm a do JAFu dát ty 3 soubory se specifickýma koncovkama a flesh?.

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 06 bře 2011, 19:39
od Kamilecek
Jasne normalne to sosnes pres navifirm, nejlip cz varintu a to vse co stahnes supnes do slozky rm-559 a udelas flash v JAFU

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 06 bře 2011, 19:57
od Radas
já mám verzi 31.00.000.... nemůžěš jít níže pozor na to

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 06 bře 2011, 20:31
od Alesh11
Norek3: Vše co stáhneš z Navifirmu nakopíruj do Program Files/Nokia..../RM-559 a udělej flash a máš tam původní FW.

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 06 bře 2011, 20:53
od Radas
Pro méně zkušené uživatele vlastníku X6 doporučuji CFW bez hacku,je bez problému s podporou widget,jen foťák fičí na 3Mp(není poznat-pokud si někdo nechce doma dělat plakáty) a psaní sms nepodporuje T9-věřím tomu,že Kamileček bude pokračovat v experimentech a dotáhne to na extrém :lol: :ugeek:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 07 bře 2011, 17:02
od Norek3
Až bude čas, tak si vytvořím v C/pf/Nokia tu složku RM-559 a hodím to tam.

Jinak bych sem sepsal soupis bugů, na které jsem narazil ( nikdy nevíte, kdy se to bude hodit).

Kód: Vybrat vše

- 2 základní obrazovky, ale využít jde jen 1 (druhá prázdná).
- Poloviční funkčnost e-mailu + nepřehlednost, přílohy stahuje jen manuálně.
- Absence + nemožnost nainstalování aplikace Ovi store (jde vyřešit přes web. browser).
- Nemožnost odinstalování přednastavených programů/her (Spore jdou smazat, ale Marble maze je opravdu strašná hra a ta samozřejmě nejde).
- V hudebním přehrávači nejdou dát volby (takže se rozlučte s náhodným výběrem, opakováním skladeb a spol).
- Font Verdana CZ na čtečku e-books od Holi-cz vám rozhodí telefon.
- o 5MB spadne paměť oproti původnímu FW.
- Nefunkčnost "ručního psaní"


[b]NEW: Při focení se nedá fotit zmáčknutím foťáku na displeji, jde jen tlačítko na boku.[/b]


Toto jsou drobné chyby, jinak CFW je celkem dobrý a hlavně česky!

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 07 bře 2011, 19:16
od Kamilecek
:arrow: DOWNLOADS (ROFS2 UPDATED 07-03-11): :!: :!: :!:
Pridal jsem cestinu a jdu to flashout :mrgreen: :geek: :twisted:
:arrow: tak mam to flashnute - jdu testovat

:arrow: rucni psani - FUNKCNI a je take funkci kdyz zmenim jazyk founu na CZ !!!! :D :D :D
:arrow: OVI - bug :oops:
:arrow: prehravac - bug :oops:
lol tak se zdalo, ze to bude ok...
:arrow: No tak, ze udajne ma byt zakopany pes v jazykovem balicku. Zrejme je nekompatibilni. Tak jdu pres navifirm sehnat FW C6 v20.0.043, Vytahnu z toho jakykovy balik a impl. ho do tohoto fw.
:arrow: C6 v20.0.043 nikde neni cz fw, tak jsem stahl C6 v20.0.042 a vybral z toho cestinu a jdu to testnou. IInstalaci OVI jsem delal dle rad a nic nepomohlo.

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 08 bře 2011, 19:32
od Radas
Ať se daří :P čekám na to jak na smylování :lol:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Napsal: 08 bře 2011, 22:10
od Norek3
Trefně řečeno :)). Já už jsem línej dělat další reset telefonu, takže mám stále ten C6 FW. Ale až bude fungovat přehrávač, určo odlenivím :D.