nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 09 bře 2011, 09:19

Tak je to presne tak - czech lang pack je nekompatibilni s poslednim fw ze xxxxx.42 a my mame fw C6 xxxxx.43 bohuzel se mi nokde nepodaril sehnat cesky fw xxx43. Kdyz prepnete zpet na anglictinu tak hudebni prehravac funguje ! Ale na ovi jsem neprisel udajne funguje a podle navodu to stejne nejde.
Kdyby se nekdo chtel pridat a sehnat aktualni czech lang pack budu moc rad !

Zde je navod na OVI
After flashing, perform a hard reset *#7370# then reboot again before running AutoInstaller to install the extra applications. To avoid AutoInstaller errors when installing apps, try the following. After flashing has completed and you have run the hard reset, wait at least a few minutes before running AutoInstaller. Alternatively, restart your phone again and AutoInstaller should install apps without errors. Ovi Store may fail to install correctly but you may not get any error message when this happens. If it doesn't automatically launch after installing with AutoInstaller, use the built-in File Manager to browse to E:\ThinkChange\C and manually start '10 - Ovi Store v1.8.206.sisx' and the instalation should complete without any problems.
ale nejak to nepomaha
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
Juric
Člen fóra
Příspěvky: 92
Registrován: 08 pro 2010, 19:00
Přístroj: Nokia C6
Bydliště: Přerov
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Juric » 10 bře 2011, 23:49

Promiňte že se Vám do toho motám ale:
v20.0.043 je vydaná zatím pouze pro Německo.
2. obrazovka slouží pouze ke schování widgetů - např. widget facebook a nechcete aby si někdo četl co nemá nebo se chcete pochlubit tapetou, která přes widgety vidět nejde.
Známý bug je například u foťáku kdy po pořízení fotografie chcete ihned vymazat, tak vypíše: Fotoaparát: Již použito a musíte smazat na 2.pokus
OVI Obchod (a většina věcí spojená s OVI) se v drtivé většině z CFW odstraňuje.
Přemýšleli jste proč je menší RAM oproti original FW? Řekl bych, že kvůli těm widgetům ;)
S přehrávačem, e-mailem, psaním Vám nepomůžu, to je už nějaký error v CFW.
Nokia C6-00 FW v20.0.42 hack
Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 11 bře 2011, 01:06

Jojo, dik taky mi to mohlo dojit drive, ze jeste neni vydana pro cz.
Bug u fotaku nemam, foti a nic nehlasi. Chyba u prehravace je jen kdyz je zapla cestina v ang je to ok. To je logicke, ze kdyz jsou widgety na plose, ze to papa ram. Jinak ja mam 47 Mb kolik mas pls na C6 ?
Budeme muset cekat no....
Jinak tim neustalym prehravanim jsem prisel o kontaky a zustala mi jen zaloha ve slozce backup kontakty.asr a obnovit to nejde. Neumi nekdo poradit, jak otevrit ten *.asr soubor ???
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
Juric
Člen fóra
Příspěvky: 92
Registrován: 08 pro 2010, 19:00
Přístroj: Nokia C6
Bydliště: Přerov
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Juric » 11 bře 2011, 13:31

Tu chybu jsi asi spatne pochopil. Vyfotis fotku a mas neco jako "nahled" kde se muzes vratit zpet k foceni dal a taky je i ikonka Koše. Občas tu hlášku vyhodí, když se pokusíš vymazat. Podle neoficiálního changelogu je tato chyba vyřešena v 20.0.043 ale je jen pro Německo :/
S originálním FW jsem míval okolo 45 MB které rychle padaly k 30-35 MB. Teď mám CFW, pamět i 53 MB, všechny widgety zaplněné.
Nokia C6-00 FW v20.0.42 hack
Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 11 bře 2011, 15:50

Aha, tak jsem spatne pochopil... Tahle popisovana chyba tam neni a je tam kos a lze jit zpet a nebo fotku ihned vymazat. Tak ta ramka je skoro stejna.
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 11 bře 2011, 19:02

Mně nefunguje ikonka foťáku a bug s okamžitým mazáním mám samozřejmě taky :D.
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 12 bře 2011, 00:47

Ikona fotaku mi funguje a mazani fotek taky funguje |a mam fw 20.0.043
Opet update 11.3. :-)
Added Asphalt 4: Elite Racing v1.01
Added DJ Mix Tour v1.03
Automated Ovi Store installation with securewidgetinstaller
Enabled hidden folders in built-in File Manager
Fixed Ovi Sync 'Service Activation Failed' error
Modified: 10204DAB.txt (Bluetooth settings)
Modified: 10204DAC.txt (Bluetooth privacy settings)
Modified: matrixmenudata.xml (Menu layout)
Updated c2z patch
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 12 bře 2011, 15:20

Tak jsem přešel zpět na EURO3 X6 FW. Až se 100% doladí C6, určo si to zase změním :).
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 12 bře 2011, 20:13

Tak kdyby nekdo chtel, mam tady nove vytvoreny fw z euro3 a posledni update z REMIXU C6 z 11.3. Tak to muzu nekde upnout.
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 12 bře 2011, 23:29

Tak to upni, určitě se někdo najde.
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB

Zpět na “Nokia X6”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti