nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Uživatelský avatar
Evidence
Zlatý člen
Příspěvky: 1840
Registrován: 02 led 2010, 14:44
Přístroj: iPhone 5S
Bydliště: Matka měst
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Evidence » 22 bře 2011, 16:31

Když PNHT portovala toto FW kompletně ho předělala a defakto vytvořila úplně nový. Že máš C6 je hezký, ale máš v ní úplně odlišnou verzi od C6. Máš origo a portovaná verze je už sama o sobě CFW vylepšená na maximum.
Pokud jsi to nezkusil, nemáš důvod "proč se do toho nepouštět" ;)
myNokia.cz - můj svět, moje Nokia
checker08
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 22 bře 2011, 16:18
Přístroj: Nokia C6 White
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod checker08 » 22 bře 2011, 16:34

Nevím, jen mi přijde, že hrabat se v továrním nastavní nevěští nic dobrýho, ale nejsem profík, takže nevím. Asi s tím máte mnohem víc zkušeností...
Uživatelský avatar
Evidence
Zlatý člen
Příspěvky: 1840
Registrován: 02 led 2010, 14:44
Přístroj: iPhone 5S
Bydliště: Matka měst
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Evidence » 22 bře 2011, 16:36

Žádné tovární nastavení. :-)
Symbian je sám o sobě blbuvzdorný sytém i v ohledu jeho úprav, nehledě na zkušenosti PNHT, kteří by byli schopni vytvořit svůj vlastní systém
myNokia.cz - můj svět, moje Nokia
checker08
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 22 bře 2011, 16:18
Přístroj: Nokia C6 White
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod checker08 » 22 bře 2011, 16:38

ok ok tak já už radši mlčím :)
Kamilecek
Pravidelný člen
Příspěvky: 162
Registrován: 07 dub 2010, 22:51
Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Kamilecek » 22 bře 2011, 17:35

Hmm, radeji fakt "mlc" :-)
Dlouho jsem tady nebyl tak pridam odkaz na posledni vyladeny fw. Ktery mi uz jede skoro tyden a tel je v naprostem poradku a vse jue stabilni :-) Zbavil jsem se N97 a nadaval jsem, ze v X6 nejsou widgety, ale ted uz nemam duvod nadavat. Jen skoda HW klavesnice.
BELLE :-) PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Norek3 » 23 bře 2011, 17:36

checker08 píše:Nevím, jen mi přijde, že hrabat se v továrním nastavní nevěští nic dobrýho, ale nejsem profík, takže nevím. Asi s tím máte mnohem víc zkušeností...


Já profík také nejsem, podívej se na úvodní stránky. Teď to vidím, že jsem psal celkem stupidní dotazy. Když to ale jednou zkusíš, je to pak úplně primitivní a během 2 minut je vše hotovo. Navíc jsem měl jeden z těch prvních, ještě nevyladěných CFW, proto jsem se rozhodl vrátit telefon na origo FW - telefon jede úplně stabilně jako předtím. Říkám, pocitově jsem na tom byl stejně, zkusil jsem to a už vím, že na tom de-facto nejde nic zkazit... .
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
Uživatelský avatar
Adibas
Člen fóra
Příspěvky: 59
Registrován: 31 črc 2011, 17:11
Přístroj: Nokia X6
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Adibas » 29 pro 2011, 17:26

Kamilecek píše:No a ted mi nejde upravit predchozi prispevek ....
Tak odkaz davam tady

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/8316097/coto-rar

Heslo jako vzdy...
To fakt nevim, pouzivam profimail a ten jede ok !


zkoušel jsem flashovat přes phoenix, ale napíše mi chybu s tím hlavním souborem... co s tím ???

Obrázek
Nokia X6 s Flash hackem Software - v40.0.002
Uživatelský avatar
Pali
Zlatý člen
Příspěvky: 1598
Registrován: 12 srp 2010, 12:44
Přístroj: Nokia N8 Dark Gray
Bydliště: Rožňava (Slovensko)
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Pali » 29 pro 2011, 18:11

Celkom nerozumiem tej chybe, ale niečo tam nie je v poriadku s verziou asi ten súbor nesedí alebo má zlý názov...a nerobíš náhodou aj downgrade, keďže v podpise máš vyšší FW ako je na fotke?
ICQ 440 418 069
Uživatelský avatar
Adibas
Člen fóra
Příspěvky: 59
Registrován: 31 črc 2011, 17:11
Přístroj: Nokia X6
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Adibas » 29 pro 2011, 18:37

mno mám v40, ale chtěl bych, aby mi jeli widgety
Nokia X6 s Flash hackem Software - v40.0.002
Uživatelský avatar
Pali
Zlatý člen
Příspěvky: 1598
Registrován: 12 srp 2010, 12:44
Přístroj: Nokia N8 Dark Gray
Bydliště: Rožňava (Slovensko)
Kontaktovat uživatele:

Re: nokia x6 lze pouzit software z c6 ????

Příspěvekod Pali » 29 pro 2011, 18:47

A aký tam dávaš FW? Ten 31.0.004? Vieš že downgradom zabiješ telefón?
ICQ 440 418 069

Zpět na “Nokia X6”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host