Plné paměti

Uživatelský avatar
Adibas
Člen fóra
Příspěvky: 59
Registrován: 31 črc 2011, 17:11
Přístroj: Nokia X6
Kontaktovat uživatele:

Plné paměti

Příspěvekod Adibas » 15 říj 2011, 10:40

problémy mám dva:
1) Při procházení internetu když jdu na nějakou stránku s větším obsahem jsem si zvykl, že mi to pořád píše, že je paměť zaplněna, ale poslední dobou mi to začíná psát už i u mobilní verze seznamu.
Nešlo by nastavit, aby to mohlo načítat víc ??? Používím Opera Mobile 11

2) Mám nainstalované hry, ale u nich je zaplá klávesnice a když se ji snažím vypnout přes nastavení instalovaných aplikací, tak když dám nastavení suite napíše to: Paměť je plná. nebo někdy ještě k tomu, že mám vypnout aplikace, ale mám zaplou jen jednu: SPB Shell (a Swype-jestli to běží v pozadí pořád). Dříve to toto nedělalo.
Jde to nějak jinak vyřešit než reinstalem softu ???
Nokia X6 s Flash hackem Software - v40.0.002
Uživatelský avatar
PhoneFreak
Stříbrný člen
Příspěvky: 614
Registrován: 07 lis 2010, 19:17
Přístroj: 1st C5-03 2nd-N70
Kontaktovat uživatele:

Re: Plné paměti

Příspěvekod PhoneFreak » 15 říj 2011, 11:45

zkus používat operu mini, komprimuje stránky a veme si sama o sobě míň RAM, a restartováváš mobil aspoň jednou za dva dny? Ram se postupně plní jako u kompu, takže musíš jednou za čas restartovat.

no stačí pár aplikací odinstalovat, většinou to pomůže. nebo zkus i vypnout shell.
Nokia C5-03
Pokud píšu bez diaktritiky jsem na mobilu
Uživatelský avatar
Adibas
Člen fóra
Příspěvky: 59
Registrován: 31 črc 2011, 17:11
Přístroj: Nokia X6
Kontaktovat uživatele:

Re: Plné paměti

Příspěvekod Adibas » 16 říj 2011, 10:34

mno tak casto zas ne ale tak parkrat do tydne restartuju
a shell nwm jak za chodu vypnout

edit: zkusil jsem neco odinstalovat a resnout to ale porad to stejny
Nokia X6 s Flash hackem Software - v40.0.002
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Plné paměti

Příspěvekod Norek3 » 16 říj 2011, 11:37

Měl jsem úplně stejné problémy jako ty. A řešení? Smaž SPB a používej Nokia browser. Sice ti to asi nebude vyhovovat, ale od té doby jsem RAM problém neměl. Swype moc nežere, za všechno může většinou SPB :(.
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
cabi
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 01 čer 2012, 20:59
Přístroj: X6
Kontaktovat uživatele:

Re: Plné paměti

Příspěvekod cabi » 01 čer 2012, 21:15

Ahoj nevim jestli to příjde do tohoto tématu, ale mám problém u navigace. Při zapnutí vyhledávání polohy bez problému, ale jak se to přepne na autonavigaci tak vyskočí hláška: Málo paměti....... Mám spůlštěnou jenom tuhle aplikaci a stejnak to hlásí. Dík za radu
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1663
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: Plné paměti

Příspěvekod Adalbert72 » 02 čer 2012, 12:55

@Adibas: u té Opery mobile se doporučuje používat Opera Turbo (zaškrtni si v Nastavení/), protože používá obdobnou technologii načítání a komprese webových stránek, podobně jako Opera Mini...
@cabi: jakou tam máš verzi Map (3.04 nebo 3.06) :?:
Naposledy upravil(a) Adalbert72 dne 02 čer 2012, 20:28, celkem upraveno 1 x.
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
cabi
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 01 čer 2012, 20:59
Přístroj: X6
Kontaktovat uživatele:

Re: Plné paměti

Příspěvekod cabi » 02 čer 2012, 14:08

mám 3.06
cabi
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 01 čer 2012, 20:59
Přístroj: X6
Kontaktovat uživatele:

Re: Plné paměti

Příspěvekod cabi » 29 črc 2012, 23:59

pomuze mi prosim nekdo?nebo aspon odkaze?
Anonym
Člen fóra
Příspěvky: 26
Registrován: 31 kvě 2012, 19:07
Přístroj: Nokia voe
Kontaktovat uživatele:

Re: Plné paměti

Příspěvekod Anonym » 02 srp 2012, 00:25

před použitím map restartuj mobil, PhoneFreak už to tady někde psal že to dělá než zadá cestu, a jede mu to pak v pohodě.

Zpět na “Nokia X6”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host