Stránka 1 z 1

Plné paměti

Napsal: 15 říj 2011, 10:40
od Adibas
problémy mám dva:
1) Při procházení internetu když jdu na nějakou stránku s větším obsahem jsem si zvykl, že mi to pořád píše, že je paměť zaplněna, ale poslední dobou mi to začíná psát už i u mobilní verze seznamu.
Nešlo by nastavit, aby to mohlo načítat víc ??? Používím Opera Mobile 11

2) Mám nainstalované hry, ale u nich je zaplá klávesnice a když se ji snažím vypnout přes nastavení instalovaných aplikací, tak když dám nastavení suite napíše to: Paměť je plná. nebo někdy ještě k tomu, že mám vypnout aplikace, ale mám zaplou jen jednu: SPB Shell (a Swype-jestli to běží v pozadí pořád). Dříve to toto nedělalo.
Jde to nějak jinak vyřešit než reinstalem softu ???

Re: Plné paměti

Napsal: 15 říj 2011, 11:45
od PhoneFreak
zkus používat operu mini, komprimuje stránky a veme si sama o sobě míň RAM, a restartováváš mobil aspoň jednou za dva dny? Ram se postupně plní jako u kompu, takže musíš jednou za čas restartovat.

no stačí pár aplikací odinstalovat, většinou to pomůže. nebo zkus i vypnout shell.

Re: Plné paměti

Napsal: 16 říj 2011, 10:34
od Adibas
mno tak casto zas ne ale tak parkrat do tydne restartuju
a shell nwm jak za chodu vypnout

edit: zkusil jsem neco odinstalovat a resnout to ale porad to stejny

Re: Plné paměti

Napsal: 16 říj 2011, 11:37
od Norek3
Měl jsem úplně stejné problémy jako ty. A řešení? Smaž SPB a používej Nokia browser. Sice ti to asi nebude vyhovovat, ale od té doby jsem RAM problém neměl. Swype moc nežere, za všechno může většinou SPB :(.

Re: Plné paměti

Napsal: 01 čer 2012, 21:15
od cabi
Ahoj nevim jestli to příjde do tohoto tématu, ale mám problém u navigace. Při zapnutí vyhledávání polohy bez problému, ale jak se to přepne na autonavigaci tak vyskočí hláška: Málo paměti....... Mám spůlštěnou jenom tuhle aplikaci a stejnak to hlásí. Dík za radu

Re: Plné paměti

Napsal: 02 čer 2012, 12:55
od Adalbert72
@Adibas: u té Opery mobile se doporučuje používat Opera Turbo (zaškrtni si v Nastavení/), protože používá obdobnou technologii načítání a komprese webových stránek, podobně jako Opera Mini...
@cabi: jakou tam máš verzi Map (3.04 nebo 3.06) :?:

Re: Plné paměti

Napsal: 02 čer 2012, 14:08
od cabi
mám 3.06

Re: Plné paměti

Napsal: 29 črc 2012, 23:59
od cabi
pomuze mi prosim nekdo?nebo aspon odkaze?

Re: Plné paměti

Napsal: 02 srp 2012, 00:25
od Anonym
před použitím map restartuj mobil, PhoneFreak už to tady někde psal že to dělá než zadá cestu, a jede mu to pak v pohodě.