Stránka 1 z 1

Prejmenovani poznamky ?

Napsal: 16 lis 2012, 18:30
od splichal
Ahoj,
da se nejak prejmenovat poznamka vytvorena v Nokii 700?
Normalne je na jejim zacatku nejaky cas a pak zacatek obsazeneho textu :-/

Dik
--
Jirka

Re: Prejmenovani poznamky ?

Napsal: 19 lis 2012, 00:09
od wirer
nemáš ako premenovať. to by muselo byť možné pri vytváraní poznámky zadanie aj názvu...

Re: Prejmenovani poznamky ?

Napsal: 19 lis 2012, 07:17
od splichal
njn :-( Alespon vim,ze to nejde - dik!

--
Jirka