Nokia Lumia 800 - obecná diskuze

O přístrojích Nokia s Windows Phone 7
Uživatelský avatar
Evidence
Zlatý člen
Příspěvky: 1840
Registrován: 02 led 2010, 14:44
Přístroj: iPhone 5S
Bydliště: Matka měst
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Lumia 800

Příspěvekod Evidence » 11 bře 2012, 19:14

Ne, nemusí. Zkus tedy Diagnostic odinstalovat a znovu přidat, v druhém případě vyčkej na update FW 1600.2487.8107.12070, který by měl být brzy dostupný.
myNokia.cz - můj svět, moje Nokia
karlheinz
Návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: 11 bře 2012, 15:23
Přístroj: Lumia 800
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Lumia 800

Příspěvekod karlheinz » 11 bře 2012, 20:08

Zkoušel jsem samozřejmě taky... a FW 1600.2487.8107.12070 uz mam nainstalovany...
Uživatelský avatar
Evidence
Zlatý člen
Příspěvky: 1840
Registrován: 02 led 2010, 14:44
Přístroj: iPhone 5S
Bydliště: Matka měst
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Lumia 800

Příspěvekod Evidence » 11 bře 2012, 20:19

V tom případě máš nějaký podivný kus, resp. podivné chování FW.
Na druhou stranu bych jen kvůli diagnostice neflashoval, neukazuje úplně přesné údaje.
U mé 710 někdy ukazuje Full Charge 1272mAh a někdy zase 1300mAh.
myNokia.cz - můj svět, moje Nokia
lastol
Člen fóra
Příspěvky: 62
Registrován: 24 lis 2009, 21:25
Přístroj: L800
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Lumia 800

Příspěvekod lastol » 11 bře 2012, 20:32

Někde jsem četl, že u posledního firmwaru pro limii 800 právě diagnostic neukazuje hodnoty baterie

Kód: Vybrat vše

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=170&t=26866&start=585
Uživatelský avatar
Evidence
Zlatý člen
Příspěvky: 1840
Registrován: 02 led 2010, 14:44
Přístroj: iPhone 5S
Bydliště: Matka měst
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Lumia 800

Příspěvekod Evidence » 11 bře 2012, 20:39

Zvláštní, na tomto FW jsem už v diagnostice viděl celkovou kapacitu. Každopádně to nakonec není chyba firmwaru.
Díky za nakopnutí. :)
myNokia.cz - můj svět, moje Nokia
karlheinz
Návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: 11 bře 2012, 15:23
Přístroj: Lumia 800
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Lumia 800

Příspěvekod karlheinz » 11 bře 2012, 20:54

Evidence píše:Každopádně to nakonec není chyba firmwaru.


Cili je to chyba baterky, ktera je tim padem vadna?
lastol
Člen fóra
Příspěvky: 62
Registrován: 24 lis 2009, 21:25
Přístroj: L800
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Lumia 800

Příspěvekod lastol » 11 bře 2012, 21:00

Není to chyba baterky, ale úmyslně odstraněná data ze strany Nokie
karlheinz
Návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: 11 bře 2012, 15:23
Přístroj: Lumia 800
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Lumia 800

Příspěvekod karlheinz » 11 bře 2012, 21:09

lastol píše:Není to chyba baterky, ale úmyslně odstraněná data ze strany Nokie


Pokud je to umysl, tak je to pekna svinarna... to si clovek nebude moct zkontrolovat, jestli ma vadnou baterku nebo ne a se vsim tak bude muset chodit do servisu v tom pripade...
Uživatelský avatar
Evidence
Zlatý člen
Příspěvky: 1840
Registrován: 02 led 2010, 14:44
Přístroj: iPhone 5S
Bydliště: Matka měst
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Lumia 800

Příspěvekod Evidence » 11 bře 2012, 21:11

Na Diagnostics se ale nemůžeš spoléhat, neukazuje úplně přesné údaje.
Pokud ti baterie ani po tomto updatu nevydrží, máš nejspíš vadný kus.
Mně 710 s tímto FW maximální hodnotu stále ukazuje, tudíž se objeví i v 800 (patrně s další aktualizací).
myNokia.cz - můj svět, moje Nokia
Uživatelský avatar
sven
Člen fóra
Příspěvky: 72
Registrován: 07 srp 2011, 22:50
Přístroj: N9 64GB, C6-01
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Lumia 800

Příspěvekod sven » 24 bře 2012, 12:24

oplati sa vymenit N9 64gb za Lumiu 800?

Zpět na “Přístroje Lumia s Windows Phone 7”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů