Dobrý den,koupili jsme dceři nový telefon Nokia Lumia 800. Po vybalení jsme se pokoušeli ho zapnout,marně. Podařilo se to až kolegovi z práce, který tam nainstaloval potřebné aplikace. Stihl to tak tak, protože telefon se opět vypnul. Nedařilo se nám ho zapnout. Obrátili jsem se na int. obchod, který nám ho prodal a podle recenze, kterou nám poslali jsme zkoušeli všechny dooručené způsoby k jeho zapnutí (
http://datarama.aktualne.centrum.cz/cla ... ?id=734771). Zkoušeli jsme připojení na nabíječku, přes USB kabel k PC. Pak jsem připojila telefon na svoji nabíječku a položila ho asi na 2 hodiny na teplý router.Po 2 hodinách jsme ho zapli a zjistili, že má vybitou baterii. Po nějakém čase byla baterie nabitá, odpojili jsme nabíječku a radovali se. Ne nadlouho. Asi po 24 hodinách telefon opět zkolaboval. A tak to jde pořád dokola. Telefon usne, má černý display a v nepravidelných intervalech vrní. Ať dělám co dělám nejde zapnout. Po 2-3 dnech po opakování nahřívání, nabíječce a USB kabelu se nám ho podaří zapnout (nikdy se však nezapne sám),ale jen na chvíli. Hledala jsem opravný patch, který má řešit softwarovou chybu související s baterií, ale nemohu ho najít. Beru ho jako poslední záchytný bod. Int. obchod si myslí, že je chyba v baterii. Baterie ovšem není vybitá a myslím, že by telefon nevrněl, kdyby baterie nefungovala. Můžete mi prosím poradit?