Nokia C7 - Obecná diskuze
- Pali
- Zlatý člen
- Přístroj: Nokia N8 Dark Gray
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nokia C7 v redakci - ptejte se
Skús skontrolovať, či tam máš tie mapy nahrané, keď nie nahraj ich. Nič iné ma už nenapadá
.

ICQ 440 418 069
-
- Nováček
- Přístroj: Nokia N900
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli je možné mi odpovědět i na otázky ohledně toho když mám telefon od o2 operátora,ale pokud ano..
Chtěl bych vědět jestli jde nějakým způsobem spustit OVI obchod za pomoci wifi sítě..Protože se mi zdá,že je to v telefonu zablokované,prostě se na Ovi obchod nedostanu jinak než s použitím placeného internetu(GPRS,3G).
Nikde jsem nenašel volbu přes wifi síť.Když zakážu připojení přes GPRS,Ovi obchod napíše chybu připojení..Děkuji
Chtěl bych vědět jestli jde nějakým způsobem spustit OVI obchod za pomoci wifi sítě..Protože se mi zdá,že je to v telefonu zablokované,prostě se na Ovi obchod nedostanu jinak než s použitím placeného internetu(GPRS,3G).
Nikde jsem nenašel volbu přes wifi síť.Když zakážu připojení přes GPRS,Ovi obchod napíše chybu připojení..Děkuji
-
- Člen fóra
- Přístroj: C7
- Kontaktovat uživatele:
je nějaká aplikace která by nahradila stávajicí klvesnici za jinou? díky
-
- Člen fóra
- Přístroj: C7-00
- Kontaktovat uživatele:
tonda.skater píše:Nevím jestli je možné mi odpovědět i na otázky ohledně toho když mám telefon od o2 operátora,ale pokud ano..
Chtěl bych vědět jestli jde nějakým způsobem spustit OVI obchod za pomoci wifi sítě..
Mám O2 a vše normálně funguje, stačí být připojen na wifi síti, zkus se mrknout na nějaká nastavení, ale já s tím od novoty nic nedělal...
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já mám telefon přímo od operátora O2 (takže při zapnutí telefonu tam mam i to uvítací O2 video)
Jestli ho tam máš také,tak je to docela záhada,protože já když jsem připojen k wifi a dám OVI obchod připojí se mi to ještě k tomu jako (WAP,GPRS)..
Jestli ho tam máš také,tak je to docela záhada,protože já když jsem připojen k wifi a dám OVI obchod připojí se mi to ještě k tomu jako (WAP,GPRS)..
- laban
- Stříbrný člen
- Přístroj: N8 D@rkGrey
- Kontaktovat uživatele:
A jak máš nastavený Přístupový bod v inetrním prohlížeči
Zkus tam dát buď : Vždy se zeptat anebo Internet (samožřejmostí, že v nastavení připojení v př. bodě Internet máš prioritně wifiny a pak až pak. data od opa O2 )

Zkus tam dát buď : Vždy se zeptat anebo Internet (samožřejmostí, že v nastavení připojení v př. bodě Internet máš prioritně wifiny a pak až pak. data od opa O2 )

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mobil má teď s sebou táta v práci,ale myslím že to tak už nastavený měl,ale stejně se mobil ani nezeptá a rovnou propojuje přes data operátora.Prioritu mám na wifi..
Stává se to jen v případě OVI,když spouštím jiné aplikace tak dá na výběr wifi,nebo GPRS,je to zajímavý..
Stává se to jen v případě OVI,když spouštím jiné aplikace tak dá na výběr wifi,nebo GPRS,je to zajímavý..
Dobrý den, mám otázku ohledně baterky. Měl jsem tu, co jsem k přístroji dostal, ale ta vydržela max. 3dny. Měl jsem ho v servisu kvůli vyčištění displeje a přišel s novou baterkou, ale ta mi vydržela už 4 dny! (hraju tak 1h, wifi a email tak 3h...) A tamta byla taky origo. Jakto? Nebo byla tamta vadná?
To se zeptej v servisu.
-
- Člen fóra
- Přístroj: C7
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz kam pa se ukládaj soubory stáhnuté přes bluetooth? díky