paměť telefonu C5-03

hasic007
Návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: 10 kvě 2012, 12:42
Přístroj: c5 03
Kontaktovat uživatele:

paměť telefonu C5-03

Příspěvekod hasic007 » 07 čer 2012, 12:35

Mám problém s pamětí tetefonu. Je stále plná a nic se nedá smazat. Nemám tam víc jak 10MB volnýho místa. Když projíždím internet nebo navigaci, tak mi vyjede okno že mám málo místa ať ukoncčím nějakou aplikaci i když mám spuštěnou jen jednu. Co šlo tak mám převedený na paměťovou kartu. Prosím poraďte.
Uživatelský avatar
polas
VIP člen
Příspěvky: 1702
Registrován: 17 říj 2008, 07:34
Přístroj: Nokia Lumia 520
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: paměť telefonu C5-03

Příspěvekod polas » 07 čer 2012, 16:38

Soubory z Nokia Obchodu jsou primarne ukladany na pamet telefonu - lze zmenit ... Take ji zaplnuji docasne soubory z netu. Zaplnovani nelze prilis zabranit - vymazat se da kodem *#7370#. Nezapomen vsak na zalohu kontaktu, ty bys ztratil, kdyby nebyly na SIM. ;)
M.
Anonym
Člen fóra
Příspěvky: 26
Registrován: 31 kvě 2012, 19:07
Přístroj: Nokia voe
Kontaktovat uživatele:

Re: paměť telefonu C5-03

Příspěvekod Anonym » 07 čer 2012, 22:32

hasic007 píše:... Když projíždím internet nebo navigaci, tak mi vyjede okno že mám málo místa ať ukoncčím nějakou aplikaci...


nečekal bych že moderátora nenapadne že je to hláška o RAM paměti a ne o C: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hasic007: stáhni si nějakého taskmana, (správce úloh) zde na fóru nebo v obchodě, a než jdeš na internet či navigaci zavři veškeré zbytečně puštěné app na pozadí přes něj.
Před použitím navigace někam na cestu autem mám vyzkoušené, že je lepší telefon restartovat před zadáním trasy, RAM paměť se takto vyčistí maximálně.
A na internet ti doporučím používat Operu Mini.
Uživatelský avatar
polas
VIP člen
Příspěvky: 1702
Registrován: 17 říj 2008, 07:34
Přístroj: Nokia Lumia 520
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: paměť telefonu C5-03

Příspěvekod polas » 07 čer 2012, 22:40

Neser me ... To si taky uvedomuju. Ale plna pamet C:// tohle taky dela.
M.
Anonym
Člen fóra
Příspěvky: 26
Registrován: 31 kvě 2012, 19:07
Přístroj: Nokia voe
Kontaktovat uživatele:

Re: paměť telefonu C5-03

Příspěvekod Anonym » 07 čer 2012, 22:52

zrovna tohle co popisuje dělá RAM. Už mám za tu dobu vyzkoušený.
Než někam jedu resetnu mobil a vše funguje a na C: mám 10MB místa, s Internetem tak jak jsem psal.
SpringyCZ
Člen fóra
Příspěvky: 18
Registrován: 24 říj 2011, 13:41
Přístroj: C5-03
Kontaktovat uživatele:

Re: paměť telefonu C5-03

Příspěvekod SpringyCZ » 12 čer 2012, 08:59

To mě by spíš zajímalo, kde se dá nastavit to místo ukládání souborů z nokia obchodu....?
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1663
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: paměť telefonu C5-03

Příspěvekod Adalbert72 » 12 čer 2012, 14:46

:arrow: Otevřeš Nokia Store
:arrow: Až se načte obrazovka, tapni dole zcela vpravo na ikonku Hlavy/Kontaktu
:arrow: Na obrazovce nyní máš nedávnou Historii stahování. Pod ní je na třetím řádku možnost "Předvolby instalace"
:arrow: tapni, a vyber požadovanou paměť.

@hasic007: vymaž ve Web Browseru v (cesta se může trochu lišit) Nastavení/Soukromí/Vymazat privátní data/Všechna.

Další možnost je pomocí X-Plore se na tu cache prohlížeče podívat, někdy tam i po vymazání data zůstanou. Jdi na C:\system\cache a odstraň v ní soubory typu *dat (její složky nemaž).

Příští možnost je promazat E-Maily a také SMS.

Alternativní možnost (hack nutný) Vymaž z C\Private\102072c4 složku "reserved". Má podle typu tel. od 4,00 - 20,00 MB ;)

:arrow: Výborný taskman s vývojářskými funkcemi je Y-Tasks. Umí uvolňovat RAM, konkr. v jejím pluginu Memory Status/Compress RAM :)
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
SpringyCZ
Člen fóra
Příspěvky: 18
Registrován: 24 říj 2011, 13:41
Přístroj: C5-03
Kontaktovat uživatele:

Re: paměť telefonu C5-03

Příspěvekod SpringyCZ » 13 čer 2012, 10:18

Týbrďo, děkuju za vyčerpávající návod, fakt moc! Jdu to zkusit...

Tak jsem zkoušel...Je možné, že mám nějakou jinou verzi nokia obchodu? Na tu historii jsem se dostal, sice jinak - nahoře byla složka Můj obsah, ale v ní jsou jen ty stažené aplikace a žádná možnost nastavení...???

Tak zase pardon, musel jsem dát na volby, a pak nastavení... Díky!
SpringyCZ
Člen fóra
Příspěvky: 18
Registrován: 24 říj 2011, 13:41
Přístroj: C5-03
Kontaktovat uživatele:

Re: paměť telefonu C5-03

Příspěvekod SpringyCZ » 10 črc 2012, 10:08

Měl bych ještě pár dotazů...
1. nemá někdo X-plore co se nemusí certifikovat, stáhnul jsem jich několik, ale ani jeden nešel nainstalovat?
2. stáhnul jsem jakýsi Y-Browser a ten mi ukazuje kromě C: a E: ještě D: a Z: ??? Na Dčku jsou složky cbs, system a wap a Y-task mi ukazuje, že je zaplněno 34MB z 34MB. Na Zku je data, resource a system, pak 2 soubory DevIcon a Devlogo...Co jsou ty dva disky zač???
Díky
Uživatelský avatar
laban
Stříbrný člen
Příspěvky: 636
Registrován: 26 srp 2009, 12:40
Přístroj: N8 D@rkGrey
Bydliště: praga
Kontaktovat uživatele:

Re: paměť telefonu C5-03

Příspěvekod laban » 10 črc 2012, 10:34

D - RAM
Z - ROM
tady máš přímo výrobce :arrow:

Kód: Vybrat vše

http://www.lonelycatgames.com/

Zpět na “Nokia C5”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host