U telefonu v pohodě stačí class 4.
Vyšší stupeň by se více využil např. u natáčení videí v HD rozlišení, téměř nic jiného tak viditelně nezatěžuje.
Nokia C6-01 - Obecná diskuze
- Evidence
- Zlatý člen
- Přístroj: iPhone 5S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nokia C6-01 - Obecná diskuze
myNokia.cz - můj svět, moje Nokia
-
- Člen fóra
- Přístroj: C6-01
- Kontaktovat uživatele:
Tak ze svých vlastních zkušeností: Měl jsem tu základní 2GB od nokie a při natáčení HD videí se mi stávalo, že byl záznam občas kousaný. Teď mám 16BB Patriot, Class 4 a nemám s tím problém. Class 6 určitě lepší. Fotky se mi při focení ukládají dost rychle.
Jinak na 16 GB mám 6 GB hudby, 2 GB map, nějaké ty fotky a videa a ještě se mi vejde celá série seriálu. Takže podle mně 16GB stačí. Navíc ty 32GB bývají 2x dražší.. Na filmy koukám normálně ve formátu *.avi , nový symbian tohle umí, takže odpadá stahování .mp4 filmů nebo konvertování doma. Navíc jde sledovat i filmy s titulky(soubor filmu a titulky se musí stejně jmenovat).
Edit: Asi jsi měl na mysli maximální garantovaný zápis
Jinak na 16 GB mám 6 GB hudby, 2 GB map, nějaké ty fotky a videa a ještě se mi vejde celá série seriálu. Takže podle mně 16GB stačí. Navíc ty 32GB bývají 2x dražší.. Na filmy koukám normálně ve formátu *.avi , nový symbian tohle umí, takže odpadá stahování .mp4 filmů nebo konvertování doma. Navíc jde sledovat i filmy s titulky(soubor filmu a titulky se musí stejně jmenovat).
Edit: Asi jsi měl na mysli maximální garantovaný zápis

C6-01 + 16Gb micro SDHC FW 111.030.0609
-
- Návštěvník
- Přístroj: C6-00
- Kontaktovat uživatele:
to Tahamatt
Přesně toto jsem měl na mysli. Díky za radu,moc mi pomohla.
Ať Ti telefon slouží. Díky
Přesně toto jsem měl na mysli. Díky za radu,moc mi pomohla.
Ať Ti telefon slouží. Díky
-
- Člen fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že jsem mohl pomoct. Díky Tobě ať taky slouží 

-
- Nováček
- Přístroj: Nokia C6-01
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak je vše vyřešeno. Měl jsem problémy s kousáním telefonu (Najednou zničehonic se vypnul a nešlo vůbec nic dělat-zapnout) - stačilo vyndat baterku a opět se rozběhl (když jsem jí opět zandal - pro šťouraly
). No tak už se kousl tak, že nefunguje vůbec, ani nabít, prostě vůbec nic nefunguje. Tak jsem ho hned poslal na reklamaci, už teď mi chybí, využíval jsem ho celkem furt a na všechno. Teď jsem jak bez ruky... 

-
- Pravidelný člen
- Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
- Kontaktovat uživatele:
Tak ji mam taky
X6 mi spadla nazem tak nesikovne, ze mam ko displ. a byla to sedivka. Tak jsem sel do ofiko CZ C6-01. ROzhodoval jsem se mezi N8 a C7. Musim rict, ze kdyz tady kazdy popisovaljake jsou z oho shit fotky, tak jsem byl nemile prekvapeny, ze tomu je pravy opak. Fotky jsou skvele jak vecer tak i pres den. Ovsem s textem je to jiz horsi, ale to mi vubec neva - nikdy jsem nefotil text a makro ? Tak na to mam fotak. Jsem z toho tel docela vedle, hlavni vyhoda je, ze je maly a padne do ruky - coz u N8 nehrozi. A taky ma docela slusnou reprodukci - totoznou s X6 nebo N5800. Coz bylo uprednostneni pred koupi. Kdyz jsem slysel hrat N8 a C7 tak to byl des¨.

BELLE
PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9

Dobrý den, prosím majitele o postřehy ohledně výdrže baterie, moje využití by bylo zhruba.... 2hodiny serfování, 20min. hovoru, 10sms, 1hodina navigace. Je pravda že se zadní kryt zahřívá? Co by jste zvolili C6-01 vs. C7?
-
- Pravidelný člen
- Přístroj: Nokia N8 Dark Grey
- Kontaktovat uživatele:
Ohledne vydrze: nejak extremne jsem to zatim netestoval, ale normalni pouzivani cca 1,5 dne. Ja volil C6-01 a taky jsem se rozhodoval -> kukni sem mozna te to navnadi vice http://www.mynokia.cz/pristroje/nokia-c6-01/
Jo a C6-01 ma lepsi basovou hloubku reprodukce, coz C7 ma plecharinu
Taky vice padne do ruky a pred chvili jsem byl na slunci a je to az neskutecne jak je displ. citelny:) Udajne C7 nema clear black - ale nikde o tom neni ani zminka. C6-01 ho ma.
Jo a C6-01 ma lepsi basovou hloubku reprodukce, coz C7 ma plecharinu

BELLE
PR 3.0 CFW 111.20.0203 CZ + CZ T9

C7 má větší displej, je tencí, díky ergonomickému tvaru se taky v ruce dobře drží, má NFC, ty repráky jsou asi plechové, ale nejsem žádný odborník a poslouchač songů. Baterka mi vydrží okolo 3-4 dnů, a že s ní dělám psí kusy
Je toˇ věc vkusu

-
- Člen fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše Pavel, hodně věcí mluví pro C7. Ale je to fakt věc vkusu. C6-01 je menší, má menší display, na druhou stranu má na menším displayi stejné rozlišení. Na slunci opravdu skvělá čitelnost. Ty repráčky bych ani tak v potaz nebral, já osobně jen málo kdy pouštím hudbu z repráčku.. Ale hraje pěkně to jo. Jinak baterka vydrži podle používání. Já teda pořád něco klikám, serfuju, sleduju seriály takže nabíjím skoro každý den. Porovnával jsem jen tak lehce s C7 ta je taky super, funkce jsou stejné to je jasné. C7 je tenčí ale větší, mně osobně se líp drží C6-01. Jinak menší display je trošku poznat, ale není to niak markantní rozdíl. Váha na pocit stejná. Do menší kapsy zapadne C6-01 líp
Jedním z faktorů je asi cena, to je momentálně v akci 1300 rozdíl jinak teda krapet víc. Já už bych to nevyměnil