Nokia C6 špatný display?

Jardao
Návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: 16 srp 2011, 10:54
Přístroj: Nokia C6-00
Kontaktovat uživatele:

Nokia C6 špatný display?

Příspěvekod Jardao » 23 led 2012, 22:05

Ahoj,
mám takový problém u svého telefonu.
Jde o to, že není přesně nakalibrovaný display. Nahoře a dole je dotykové ovládání víceméně přesné, ale zhruba od 1-2cm od spodního okraje k zase 1-2cm od horního okraje je strašně nepřesný.
Např. Po rozrolování nabídky "Volby" chci vybrat 3. možnost od vrchu. Dotknu se prstem přesně na dané místo, ale vybere mi to to políčko pod tím. Nahoře to funguje podobně, jen když "ťukám" na něco dole, vybere mi to nahoře.
Kalibraci displaye přes nastavení telefonu jsem dělal několikrát. Také při ní se vyskytl problém. Když chci "ťuknout" do horního pravého kolečka, přesně do středu, display mi to prostě nebere a to i když přitlačím. Musím vždy zamířit kousek vlevo od středu, kde už mi to telefon zbaští. Na ostatních místech mi to bere hned, i při slabším dotyku.

Je tohle důvod k reklamaci? Mám šanci, že mi bude reklamace uznána a telefon opraven? Telefon mám necelý rok a ještě rok má platnou záruku.
Děkuji za odpovědi

PS: po koupi fungoval display přesně po celé jeho ploše. Problém se začal objevovat asi před půl rokem a teď už je to velmi citelně znát. Na telefonu mám fólii, která by ale takovéto výchylky způsobovat neměla.
Uživatelský avatar
Pali
Zlatý člen
Příspěvky: 1598
Registrován: 12 srp 2010, 12:44
Přístroj: Nokia N8 Dark Gray
Bydliště: Rožňava (Slovensko)
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C6 špatný display?

Příspěvekod Pali » 24 led 2012, 09:06

Reklamuj.
ICQ 440 418 069
Uživatelský avatar
77milda77
Člen fóra
Příspěvky: 46
Registrován: 25 lis 2010, 00:06
Přístroj: Lumia 650
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C6 špatný display?

Příspěvekod 77milda77 » 10 čer 2012, 15:19

Já chci jen něco napsat patří to k téma displey :roll: Jde o hledně toho že mám nokii c6 cca rok a 7 měsíců měla mě platit ještě záruka 3 měsíce ale reklamaci mi neuznali z důvodu oxidace základní desky :? Ale po rozebrání telefonu, dá se říct že už jsem telefonů pár spravil :) . Základní desku profoukl izopropanem ale displey stále černý ale nakonec jsem zjistil že je špatný flex kabel... Tak proč mi lhali že je zoxidovaná deska?
Lumia 650
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1662
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C6 špatný display?

Příspěvekod Adalbert72 » 13 čer 2012, 10:49

Možná by nebylo od věci, podělit se s ostatními, kde poskytují tak kvalitní servisní služby...
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
Uživatelský avatar
77milda77
Člen fóra
Příspěvky: 46
Registrován: 25 lis 2010, 00:06
Přístroj: Lumia 650
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C6 špatný display?

Příspěvekod 77milda77 » 18 čer 2012, 12:32

Reklamace byla ve Vodafone Brno (Vaňkovka) a posílali to do:
Arvate services k.s.
Osvobození 535
273 03 Stochov

Stačí nějak takhle?
Lumia 650
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1662
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C6 špatný display?

Příspěvekod Adalbert72 » 18 čer 2012, 13:55

A je to tady :twisted: Arvato, a jejich kladenskou opravnu zde dobře známe, kupodivu, já osobně s nimi žádnou negativní zkušenost neměl. Což se rozhodně nedá říct o (mnohých) ostatních...
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
Uživatelský avatar
Dasn
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 12 bře 2011, 18:53
Přístroj: Nokia C6-00
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C6 špatný display?

Příspěvekod Dasn » 20 čer 2012, 00:16

Já si naštestí nemůžu na uvedený servis stěžovat. Telefon 1,5 roku a upad mi no. Přestal fungovat dotykovy displej, nejdřív reagoval tak 1 cm od stisku a pak se odporoučel úplně. Z vnějšku nebyl následek pádu nijak vidět, tak jsem ho v rámci záruky dal do Vodafonu s tím, že to samo nějak přestalo fungovat. Za 4 dni byl ze servisu zpátky. Vyměnili celý přední kryt, dotykový modul a zadní kryt. Telefon je tedy komplet nově překrytovaný a vypadá jako nový a vše zase funguje.
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1662
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C6 špatný display?

Příspěvekod Adalbert72 » 21 čer 2012, 01:37

Možná trochu pozměnili k lepšímu svou politiku jednání, nebo jsi měl kliku. Ať tak nebo onak, hlavně, že Ti to dobře dopadlo ;)
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
Uživatelský avatar
77milda77
Člen fóra
Příspěvky: 46
Registrován: 25 lis 2010, 00:06
Přístroj: Lumia 650
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C6 špatný display?

Příspěvekod 77milda77 » 22 črc 2012, 18:31

Podle mě spíše klika, já bych ty p**e zabil že si vymýšlí...
Lumia 650
Lucka S.
Návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: 20 čer 2013, 11:16
Přístroj: Lumia 620
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C6 špatný display?

Příspěvekod Lucka S. » 20 čer 2013, 11:28

Mám dotaz ohledně displeje. Objevil se mi na displeji černý flek a zvětšuje se už je asi 5mm velký. Objevil se mi už jednou ale zmizel. Jde stim něco udělat, docela mě tam sérká... Děkuji :)

Zpět na “Nokia C6”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host