E7 - Obecná diskuze
- Druss81
- Bronzový člen
- Přístroj: Samsung Galaxy Note
- Kontaktovat uživatele:
Re: E7 - Obecná diskuze
No, poznám pár ľudí, čo ani nevedia že E7 má qwerty, a chceli by ju a majú inú Nokiu, buď N8 a pod... Čiže skôr je to nevedomosť, trend doby (androshit) alebo skôr tá ľudská lenivosť si niečo prečítať:)
-
- Pravidelný člen
- Přístroj: Nokia E7-00
- Kontaktovat uživatele:
neviděl bych to v anroshitu, ale nahnile jabko přesvědčilo svět, že klávesy jsou out a umatlanej displej in... tam bych hledal problém, Andoid se jen chytl a svezl se na vlně módy, Nokia se musela samo sebou přizpůsobit, ale né vždy v dobrém, podobnost Bele s konkurencí mě hodně mrzí a co bylo na Symbianu výborné, je potlačeno, ale o tom toho bylo i zde napsáno až až....
netušíte, nechystá Nokia něco s klávesnicí místo E7?
netušíte, nechystá Nokia něco s klávesnicí místo E7?
- wirer
- Stříbrný člen
- Přístroj: LG G3 32GB
- Kontaktovat uživatele:
pravdepodobne nič nové s HW nebude. Lumia pochybujem, MeeGo je vonku z hry, SYM pomaly to isté. najlepší mobil s HW je momentálne E7. potom možno ešte androshit Desire Z, ale ten je tuším starší. ostali ešte klasické QWERTY (nie výsuvné), E5, E6, prípadne nejaké BB či HTC (Cha Cha)...
manažéri a ľudia, ktorí často píšu (SMS, email, pracovné články) majú proste smolu
manažéri a ľudia, ktorí často píšu (SMS, email, pracovné články) majú proste smolu

LG G3 D855 32GB,6.0 Marshmallow
Huawei MediaPad T1 8"
HP ProBook 4540s
Huawei MediaPad T1 8"
HP ProBook 4540s
-
- VIP člen
- Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Hoši, prosím, diskuze by měla být pouze o E7, držte se toho. Díky 

Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.

- Vesa90
- Člen fóra
- Přístroj: Nokia Lumia 720
- Kontaktovat uživatele:
Belle refresh je prý oficiálně venku: http://www.nokia.com/gb-en/support/product/e7-00/ . Jde vám update přes Nokia Suite? Svou E7 mám na reklamaci, asi příjde rovnou s Refresh...
- Radas
- Bronzový člen
- Přístroj: Nokia E7
- Kontaktovat uživatele:
Hledal jsem,ale nemůžu najít-neustále mi svítí ikona připojení i když mám vše vypnuté.Nechal jsem si poslat nastavení od operátora a jako prioritu jsem nastavil Wifi i přesto to nezmizelo.Dík za radu

Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security
-
- Pravidelný člen
- Přístroj: Nokia E7-00
- Kontaktovat uživatele:
co myslíš tím, že ti svítí ikona připojení?
Naposledy upravil(a) hravec dne 16 říj 2012, 00:00, celkem upraveno 1 x.
- šulda
- Zlatý člen
- Přístroj: E7 Belle Refresh
Je to spamer a rozumný člověk na to nereaguje ale klikne na ten vykřičník a ......
Tohle jsou zbytečný posty který přidělají práci modům při odstraňování 
Edit: njn, inteligent to po upozornění a smáznutí postu spamera edituje a dělá jako že jen odpovídá na měsíc starej post, to z něj dělá inteligenta 007
Radas>> místo omluvy za dvojí vložení stačilo ten druhý post smazat a ne tam fláknout ještě třetí

Edit: njn, inteligent to po upozornění a smáznutí postu spamera edituje a dělá jako že jen odpovídá na měsíc starej post, to z něj dělá inteligenta 007

Radas>> místo omluvy za dvojí vložení stačilo ten druhý post smazat a ne tam fláknout ještě třetí

Musí se jen umřít.
E7 Belle Refresh 111.040.1511 Hacked™
E7 Belle Refresh 111.040.1511 Hacked™
- Radas
- Bronzový člen
- Přístroj: Nokia E7
- Kontaktovat uživatele:
Mam problem s pripojenim na bluetooth paroth v aute,pokazde pri nastartovani se me pta na zadani kodu,pred aktualizaci na belle refresch vse fungovalo,ale fcil ne,poradi mi nekdo-jsem toho jelen
Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security