Asha 305 - problem s aplikacemi

O mobilních telefonech Nokia bez operačního systému
Michal010
Návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: 20 kvě 2013, 02:39
Přístroj: Asha 305
Kontaktovat uživatele:

Asha 305 - problem s aplikacemi

Příspěvekod Michal010 » 20 kvě 2013, 02:46

Dobrý den,
mám aktivovaný internet v mobilu od O2. Přes aplikaci internet se připojím kamkoli (seznam, facebook, apod.) nicméně pomocí aplikací e-mail, facebook, počasí a podobně mi telefon hodí chybu "potíže s připojením k síti, opakujte akci později". To samé se děje i když chci aktualizovat SW telefonu. Nevěděl by si prosím někdo rady? Předem děkuji za odpověď.
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1663
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: Asha 305 - problem s aplikacemi

Příspěvekod Adalbert72 » 20 kvě 2013, 14:31

V nastavení tel. by měla být možnost zvolit dostupné přístupové body. Pokud to není způsobeno SW chybou, zkus požádat Operátora o zaslání tzv. konfigurační SMS (snad ji pro uvedený typ tel. bude mít...) :)
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
Uživatelský avatar
Administrator
Administrator
Příspěvky: 1818
Registrován: 01 led 2005, 01:00
Přístroj: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Asha 305 - problem s aplikacemi

Příspěvekod Administrator » 20 kvě 2013, 19:40

Jde o chybně nastavený přístupový bod pro aplikace.
myLUMIA.cz
můj svět, moje Lumia
Michal010
Návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: 20 kvě 2013, 02:39
Přístroj: Asha 305
Kontaktovat uživatele:

Re: Asha 305 - problem s aplikacemi

Příspěvekod Michal010 » 22 kvě 2013, 19:52

děkuji za odpověď, pokusím se s tím něco udělat...
suman
Návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: 31 črc 2013, 08:57
Přístroj: 5233
Kontaktovat uživatele:

Re: Asha 305 - problem s aplikacemi

Příspěvekod suman » 31 črc 2013, 09:16

Diky za odpoved, ale mohl by ste byt presnejsi? V nastaveni v konfiguraci prenosu mam: standartni nastaveni konfigurace: telefonica O2CZ
a nastavil sem jako vychozi ve vsech aplikacich... zkousel sem i rucni podle navodu ale nic...
SUMAN
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1663
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: Asha 305 - problem s aplikacemi

Příspěvekod Adalbert72 » 31 črc 2013, 15:21

:arrow: Přesnější :? ...hmm... Není zřejmé, zda žádáš radu pro Nokia Asha (bez OS), nebo pro tel. uvedený v profilu (5233), dej proto laskavě vědět, dalo by se odpovědět konkrétněji/rychleji a neztrácet čas dolováním informací...
:arrow: Máš zhruba dvě možnosti:
1. Nastavení si zjistit z webových stránek svého Operátora, a pokud to Tvůj přístroj podporuje, data přístupového bodu zadat ručně
2. Zavolat na Infolinku Operátora, sdělit jim typ svého tel., a požádat je o zaslání tzv. konfigurační SMS. Tu následně pouze uložíš, a příp. restartuješ tel.; vše potřebné se uloží automaticky - SMS mají i v automatu v nabídce služeb infolinky (Infolinka/Nastavení internetu)

:arrow: Pokud to přístroj umožňuje, odstraň dosavadní konfiguraci, je možné,
že je tam nějaká chyba...

Pokud se jedná o 5233, nastavení internetu (nejvíce podobný tel.) je "ZDE" :)
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked

Zpět na “Přístroje Nokia Asha”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti