mms
- Administrator
- Administrator
- Přístroj: Nokia Lumia 925
- Kontaktovat uživatele:
Re: mms
MMS se stáhne přímo do zprávy. Pokud se ozve zvuk a nic dalšího, buď ti někdo poslal zvuk a nebo se zpráva nestáhla.
myLUMIA.cz
můj svět, moje Lumia
můj svět, moje Lumia
-
- Člen fóra
- Přístroj: N8 Silver, Lumia 820
- Kontaktovat uživatele:
vim že to byla mms (obrázek) > napíše získávám mediální obsah (28Kb) a pak udělá zvuk a nic. Přitom když jsem posilal mms ja, tak se mi ta fotka objevila pod zprávou. Nechápu.... :-/
pozn. leda že by mi zrovna v tu dobu nešel internet jak se občas stává, jak už jsem psal v jiném topiku s názvem Internet-potíže v sekci O windows phone všeobecně, ve kterém mi doposud nikdo neodpověděl :-/
resp. teď jsem to zkoušel znovu a internet jde, dam ziskat medialni obsah a po chvilce uděla ten samy zvuk a nic se nestane> mužu akorat dat znovu ziskat medialni obsah. Záhada.... :-/
pozn. leda že by mi zrovna v tu dobu nešel internet jak se občas stává, jak už jsem psal v jiném topiku s názvem Internet-potíže v sekci O windows phone všeobecně, ve kterém mi doposud nikdo neodpověděl :-/
resp. teď jsem to zkoušel znovu a internet jde, dam ziskat medialni obsah a po chvilce uděla ten samy zvuk a nic se nestane> mužu akorat dat znovu ziskat medialni obsah. Záhada.... :-/
ja mam zase problem s odeslanim hlasi mi ze multimedialni zprava nelze odeslat a pritom mam aktivovane mms nechapu
-
- Nováček
- Přístroj: Nokia Lumia 920
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte.
Mám novou Nokii 920 a po prvním systémově-funkčním rozčarováním jsem se dostal k MMS. A tady potřebuji poradit - nepřišel jsem na to, jak prostřednictvím mms poslat fotku pořízenou mobilem. Co jsem tak k něčemu došel je to, že je problémem velikost fotky. Ale jak ji zmenšit nebo přizpůsobit potřebám mms...? Nevíte prosím někdo jak na to?
Díky předem...
Mám novou Nokii 920 a po prvním systémově-funkčním rozčarováním jsem se dostal k MMS. A tady potřebuji poradit - nepřišel jsem na to, jak prostřednictvím mms poslat fotku pořízenou mobilem. Co jsem tak k něčemu došel je to, že je problémem velikost fotky. Ale jak ji zmenšit nebo přizpůsobit potřebám mms...? Nevíte prosím někdo jak na to?
Díky předem...
Nokia Lumia 920
- htcjirka
- Moderátor
- Přístroj: Nokia Lumia 930
- Kontaktovat uživatele:
Neni potreba nic upravovat co se velikosti tyce,system to udela sam a automaticky.
Normalne das psat novou zpravu,dole kliknes na "sponku" pripojit,vyberes polozku obrazek - z fotoaparatu a je to.O velikost se vubec starat nemusis.Druha moznost je vlezt do obrazku,podrzet na dane fotce dele prst,rozbali se ti menu,vyberes sdilet a pak vyberes zprava a je to.
Normalne das psat novou zpravu,dole kliknes na "sponku" pripojit,vyberes polozku obrazek - z fotoaparatu a je to.O velikost se vubec starat nemusis.Druha moznost je vlezt do obrazku,podrzet na dane fotce dele prst,rozbali se ti menu,vyberes sdilet a pak vyberes zprava a je to.
Nokia Lumia 930
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note8
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note8
-
- Nováček
- Přístroj: Nokia Lumia 920
- Kontaktovat uživatele:
No joo, ale takto mi to vždy píše, že se zprávu nepodařilo odeslat. Když jsem ale sám sobě poslal testovací MMS od T-Mobile, tak tu jsem odeslal i přijal. Tak nevím....
Nokia Lumia 920
Zpět na “Přístroje Lumia s Windows Phone 8”