GTA San Andreas - nokia lumia 520

Nokia Lumia 1520, 920, 930, 925, 820, 830, 720, 620, 630, 520, 530 a dalších
Goblox
Návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: 10 zář 2014, 14:19
Přístroj: nokia lumia 520
Kontaktovat uživatele:

GTA San Andreas - nokia lumia 520

Příspěvekod Goblox » 10 zář 2014, 14:34

Dobrý den,
Na svou Nokii L520 jsem si nainstaloval hru gta San Andreas která byla předělaná na 512RAM MB zařízení a bylo tam napsané ze je to i pro lumii 520 jenže když. Hru spustim tak v nějakých částech hra prostě spadne :( Když to nastavim na nejmenší detaily tak je to stejne akorát s horší grafikou. A na videich to mají na 520 a jede jim to normálně. Nejde na lumii nastavit plny výkon jak na Windows 8 v PC? Nebo nevíte někdo jestli by to nějak šlo prenastavit?

Diky
Uživatelský avatar
polas
VIP člen
Příspěvky: 1704
Registrován: 17 říj 2008, 07:34
Přístroj: Nokia 3.1
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA San Andreas - nokia lumia 520

Příspěvekod polas » 10 zář 2014, 20:42

Jedině si udělej tovární nastavení a znovu to GTA nainstaluj na čistou Lumii ... ;)
M.
Goblox
Návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: 10 zář 2014, 14:19
Přístroj: nokia lumia 520
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA San Andreas - nokia lumia 520

Příspěvekod Goblox » 10 zář 2014, 21:00

Tak to nevím lumii mam jenom týden ale jinak dík za radu :)
Uživatelský avatar
polas
VIP člen
Příspěvky: 1704
Registrován: 17 říj 2008, 07:34
Přístroj: Nokia 3.1
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA San Andreas - nokia lumia 520

Příspěvekod polas » 10 zář 2014, 22:18

nebo třeba pořídit kartu s vyšší třídou ... jsi si jistý, že to byla neupravená 520? Měl bys prosím odkaz?
M.
Goblox
Návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: 10 zář 2014, 14:19
Přístroj: nokia lumia 520
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA San Andreas - nokia lumia 520

Příspěvekod Goblox » 11 zář 2014, 07:08

Tak kartu mam 8 GB a odkaz na telefon? Kupoval jsem ho z datartu, úplně nový. A tu hru jsem stáhl zbwindows phone hub. Ale zda se mi ze bratranec má stejný telefon a mu jde třeba subway surfers bez lagu a mě se to mistama laguje :/
kortyzon
Člen fóra
Příspěvky: 21
Registrován: 09 dub 2014, 00:59
Přístroj: Lumia 820
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kortyzon » 22 říj 2014, 08:35

To nemusi byt telefonem
Gta obcas pada delalo mi to i na lumii 820 ktera ma 1GB RAM

Zpět na “Přístroje Lumia s Windows Phone 8”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů