Nastavení MMS

O systému Windows 10 pro mobily
Uživatelský avatar
Ja8k1
Bronzový člen
Příspěvky: 341
Registrován: 04 pro 2011, 18:20
Přístroj: HP Elite x3
Kontaktovat uživatele:

Nastavení MMS

Příspěvekod Ja8k1 » 13 kvě 2015, 13:59

Zdravím Vás, protože v dnešní době už MMS moc nefrčí všiml jsem si až nedávno, že nepřijímám MMS a po chvilce hledání jsme nalezl toto:

http://pece.vodafone.cz/app/manuals/wd/ ... stavit-mms

(operátor mám Vodafone)

Problémem ale je, že návod aktuálně ne zrovna odpovídá.. a by/t jsou podobnosti k nastavení MMS jsem se nikde nedopátral, poradil by mi nekdo kde toto nastavení hledat?
Uživatelský avatar
Administrator
Administrator
Příspěvky: 1818
Registrován: 01 led 2005, 01:00
Přístroj: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení MMS

Příspěvekod Administrator » 14 kvě 2015, 11:29

Pokud máš W10, pak zatím nikde, funguje jen automatické nastavení
myLUMIA.cz
můj svět, moje Lumia
Uživatelský avatar
Ja8k1
Bronzový člen
Příspěvky: 341
Registrován: 04 pro 2011, 18:20
Přístroj: HP Elite x3
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení MMS

Příspěvekod Ja8k1 » 14 kvě 2015, 13:10

nefunguje
Uživatelský avatar
Ja8k1
Bronzový člen
Příspěvky: 341
Registrován: 04 pro 2011, 18:20
Přístroj: HP Elite x3
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení MMS

Příspěvekod Ja8k1 » 29 čer 2015, 10:04

Administrator píše:Pokud máš W10, pak zatím nikde, funguje jen automatické nastavení

*Nějaký update s novou verzí Windows?
*Díky
Uživatelský avatar
Administrator
Administrator
Příspěvky: 1818
Registrován: 01 led 2005, 01:00
Přístroj: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení MMS

Příspěvekod Administrator » 30 čer 2015, 02:21

MMS na Vodafone chodí bez chyby
myLUMIA.cz
můj svět, moje Lumia
Uživatelský avatar
Ja8k1
Bronzový člen
Příspěvky: 341
Registrován: 04 pro 2011, 18:20
Přístroj: HP Elite x3
Kontaktovat uživatele:

Nastavení MMS

Příspěvekod Ja8k1 » 08 říj 2015, 13:22

Nějaký posun s nastavením MMS?

MMS mi pořád nechodí ( ani Vodafone, ane T-Mobile) díky
W10 ve verzi 10.0.10536.1004
jyryczek
Nováček
Příspěvky: 9
Registrován: 13 srp 2015, 13:24
Přístroj: 735
Kontaktovat uživatele:

Nastavení MMS

Příspěvekod jyryczek » 19 říj 2015, 17:00

Měl jsem s MMS u Vodafonu stejné patálie a nakonec se ukázalo, že celý problém byl v tom, že jsem měl nastaveno používat pouze wifi a ne internet ze SIMky. MMS prostě vyžadují datový tarif, i když je to nelogické.
Uživatelský avatar
Ja8k1
Bronzový člen
Příspěvky: 341
Registrován: 04 pro 2011, 18:20
Přístroj: HP Elite x3
Kontaktovat uživatele:

Nastavení MMS

Příspěvekod Ja8k1 » 20 říj 2015, 09:46

To se nastavuje kde?
jyryczek
Nováček
Příspěvky: 9
Registrován: 13 srp 2015, 13:24
Přístroj: 735
Kontaktovat uživatele:

Nastavení MMS

Příspěvekod jyryczek » 02 lis 2015, 13:53

V Nastavení bylo mobilní síť+SIM a tam Datové připojení nastaveno na Zapnuto.
Uživatelský avatar
Ja8k1
Bronzový člen
Příspěvky: 341
Registrován: 04 pro 2011, 18:20
Přístroj: HP Elite x3
Kontaktovat uživatele:

Nastavení MMS

Příspěvekod Ja8k1 » 11 lis 2015, 11:15

Takže, ani v posledním updatu a nastaveném datovém připojení mi MMS nechodí.. někdo nějaké rady jak MMS rozchodit?

Zpět na “O Windows 10 všeobecně”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 hostů