Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

nefakcenko
Člen fóra
Příspěvky: 38
Registrován: 11 kvě 2009, 21:13
Přístroj: nokia C7
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod nefakcenko » 28 pro 2012, 16:43

nevim proc ale nejde me to vkladam to do mapy-ted tam je teleatlas nebo navteq prejmenovano mam tak nevim kde je chyba, prejmenoval jsem v pc... v pc jsem nasel maps a sygic -aura a tam jsou take mapy ale je zkousel jsem to oboji a porad me to nefunguje. kdyz date odkaz na stazeni viz par prispevku nahoru nevim co tam mam delat jak stahnout.
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1663
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Adalbert72 » 28 pro 2012, 17:45

To je zmatek nad zmatek :!: Složku !\Sygic a její podsložky máš nakopírované na E:\, popř. F:\ :?:
:arrow: Jinak ty mapy, stažené přes Aura downloader 1.9, fungují pouze s novější (tedy definitivně poslední) verzí Sygic Aura, tedy 11.2. Pokud ji máš nainstalovanou, stačí po stažení v compu ty složky pouze přejmenovat, a nejlépe v režimu Mass Storage (je to podstatně rychlejší) přesunout do !\Sygic\Auramaps. :)
:arrow: Pokud máš, starší verzi 11.03(25713), tak tu je nejprve třeba kompletně odstranit, tedy složky na kartě a instalačku ze Správce instalací :!:
Více info máš "TADY"
To si důkladně pročti, je tam opravdu vše potřebné, čili se očekává, že jen napíšeš, že Ti to funguje :)
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
nefakcenko
Člen fóra
Příspěvky: 38
Registrován: 11 kvě 2009, 21:13
Přístroj: nokia C7
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod nefakcenko » 29 pro 2012, 01:21

tak jsem mel starsi sygnic odinstaloval jsem znovu nainstaloval a pise me to disk eroor tak uz fakt nevim co jsem to za kopito
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 29 pro 2012, 10:12

dosk error = nemas dobre nakopirovane zlozky v telefone / ma karte.
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov
Uživatelský avatar
mr.SM
Pravidelný člen
Příspěvky: 122
Registrován: 18 úno 2011, 12:25
Přístroj: Nokia N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod mr.SM » 29 pro 2012, 10:34

No nejsi v tom sam, me sygic jede, mam verzi 11.2, a krome ceske mapy tam nejsem schopny zadnou jinou dostat...
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1663
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Adalbert72 » 29 pro 2012, 14:45

@mr.SM: Jinou radu nemám: stáhni přes ten Aura Downloader 1.8/nebo 1.9 mapy pro Android, nejlépe ještě v compu přejmenuj na např. deu.ta.2011.09 (jde pouze o ten datový údaj, zbytek se nemění), a přesuň do !\Sygic\Auramaps.
:arrow: Aura Downloader pro svůj běh potřebuje Microsoft Visual C++, a *NET Framework 4.0 :roll:
Naposledy upravil(a) Adalbert72 dne 29 pro 2012, 18:03, celkem upraveno 2 x.
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
santon
Člen fóra
Příspěvky: 34
Registrován: 25 čer 2012, 13:03
Přístroj: nokia C6-01
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod santon » 29 pro 2012, 16:59

Nebo napiš jaké mapy chceš a já je někam nahodím už přejmenované. Když máš takové problémy. Jenom skopíruješ.
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 29 pro 2012, 17:09

to si snad robite srandu. toto tu nie je vtipna rubrika fora, taketo vtipy si chodte robit inde. uploadnut premenovane mapy zato ze ten ich nevie premenovat i ked su na stiahnutie od samotneho vydavatela a potom druhy expert ktory miesa dve rozne verzie sygicu a neviem kolko verzii map a sam nevie co ma v telefone. toto je uz doplaču.
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1663
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Adalbert72 » 30 pro 2012, 17:39

@Rusnak-COBRA: Na domácím fóru, konkrétně "TADY" (kterého jsem také členem), je dotaz, dosud bez odpovědi, na nové mapy TeleAtlas 2012.09 do SA 11.2, příp. 2012.03 od Navteq ;) Kupodivu nikde po Webu žádný ohlas stran S^3. Netestoval jsi náhodou? Zvažoval jsem úpravu content.info, atd., ale pokud jsou nové mapy vázány novou licencí, nebude to mít nejspíš žádný efekt :roll:
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 30 pro 2012, 17:52

no pokial viem nejake pokusy boli ale nikto to zatial nerozchodil. nie som na tom casovo tak dobre aby som sa tomu zacal venovat, i ked nove mapy by potesili. E7 je momentalne prazdna a N8 v servise. az ich dam dokopy a najdem cas, skusim sa na to pozriet aj ja. ale urcite Ta podporim v Tvojej snahe nieco skusit a zistit ako by to mohlo fungovat.
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov

Zpět na “Navigace a mapy”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů