Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 10 lis 2011, 13:28

neviem, ja mam jedine problem s tym, ze ak sa mi zamkne obrazovka (alebo aj manualne) tak je problem ju odomknut, resp, musim par dobrych sekund pockat kym sa rozsvieti
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov
Uživatelský avatar
renek
Zlatý člen
Příspěvky: 1556
Registrován: 16 čer 2009, 10:35
Přístroj: GALAXY S4
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod renek » 10 lis 2011, 13:59

fplisek píše:Taky se nekomu stava, ze pri navigaci v Aure problikava cerna obrazovka? Delalo mi to jak na Anne tak na Belle, proto si myslim, ze to nebude problem sw, dost mi to vadi :(

A nemas nahodou zapnuty v telefonu otaceni displeje?? Pokud ano, pak ho vypni a myslim, ze bude vyreseno ;)
Cidlo je totiz ponekud citlivejsi.
SAMSUNG Galaxy S4
fplisek
Člen fóra
Příspěvky: 57
Registrován: 03 bře 2011, 11:38
Přístroj: Nokia N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod fplisek » 10 lis 2011, 15:42

renek to mě nenapadlo, díky, vyzkouším :) , škoda, že se nedá vypnout otáčení displaye v Auře, v mobilu ho celkem používám :(
Uživatelský avatar
Radas
Bronzový člen
Příspěvky: 407
Registrován: 04 čer 2009, 17:21
Přístroj: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Radas » 02 pro 2011, 18:06

Nainstaloval jsem a testnul-jede v pohodě jen nevím proč mi u nás ve Fulneku neukazuje budovy.Když najedu ručně na Ostravu tak budovy tam jsou hmm,že bych dělal něco špatně :roll:
Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security
maciakba
Člen fóra
Příspěvky: 21
Registrován: 07 dub 2011, 10:37
Přístroj: N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod maciakba » 02 pro 2011, 18:45

nie vsade to ukazuje, napr aj v bratislave dava len v centre a karlovka uz nema budovy...
a tie hlasy nikto nevie kde zohnat? hrozbe rad by som tam mal napr homera simsona ako je na TomTome
N95 & N8
Uživatelský avatar
mr.SM
Pravidelný člen
Příspěvky: 122
Registrován: 18 úno 2011, 12:25
Přístroj: Nokia N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod mr.SM » 27 pro 2011, 20:32

OK, jeste jak je to s tema POI ohledne radaru ( stacionarnich, atd... )?
Dnes jsem lital po PHA a musim rici ze zatim krom radaru super...
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 27 pro 2011, 22:12

neviem o tom zatial ze by mimo toho co mame dane v mapach este bolo nieco naviac. skus sa angazovat, mozno nieco najdes ;)
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov
Uživatelský avatar
mr.SM
Pravidelný člen
Příspěvky: 122
Registrován: 18 úno 2011, 12:25
Přístroj: Nokia N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod mr.SM » 28 pro 2011, 20:36

Tady jsem nasel nejaky navod a u me funguje...

ikona musí být v 8-bit hloubce,
- *.txt soubor uložen jako ASCII, UTF8 nebo UNICODE formát
- název souboru s ikonou a poi musí mít stejný název. Čili stejnýnázev.bmp a stejnýnázev.rupi


Po úspěšné konverzi se ikony nakopírují do adresáře aurares/icons/rupi a jsou vždy dvě k jedné skupině POI s názvy jménoikony.bmp a jménoikony.bmb.3d.bmp.
POI se naimportuje do adresáře auramaps/rupi/CZE
Přílohy
Radary.rar
(16.61 KiB) Staženo 58 x
kujo2
Návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: 30 pro 2011, 23:27
Přístroj: N8 Bronze
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod kujo2 » 30 pro 2011, 23:34

Zdravím a měl bych jeden dotaz,můžu mít nainstalovanou verzi 2010 i Aura,nebo musím starou vezi odinstalovat.Líbilo by se mi mít obě,kvůli otestování v praxi.Snažil jsen se číst vlákno poctivě,tak doufám,že jsem nepřehlédnul,jestli se to už někde probíralo.
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 30 pro 2011, 23:39

ano mozes mat obe verzie.
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov

Zpět na “Navigace a mapy”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti