Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 25 úno 2012, 00:04

sygic nikdy nebol a nie je zadarmo. je to aplikacia ako kazda ina, poriadna, co stoji peniaze, a nie malo.
ale ano, da sa ziskat aj takymto sposobom.
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov
bobo7
Člen fóra
Příspěvky: 25
Registrován: 20 bře 2010, 13:17
Přístroj: N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod bobo7 » 25 úno 2012, 07:48

Potřeboval bych vedet jestli nekde nemam neco spatne zapnuté ,ale kdyz jsem jel tunelem v Praze Mrázovka tak se prestane pohybovat sipka u stare verze co jsem mel v n95 to fungovalo
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 25 úno 2012, 10:34

no N95 to asi len predpokladala v starej verzii ze ides rovnako rychlo atd... GPS tam urcite nechytala ani ona.
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov
bobo7
Člen fóra
Příspěvky: 25
Registrován: 20 bře 2010, 13:17
Přístroj: N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod bobo7 » 25 úno 2012, 14:42

Mohl by to někdo zkusit jestli mu děla taky.
jpyrik
Člen fóra
Příspěvky: 17
Registrován: 05 črc 2011, 19:52
Přístroj: Lumia 1520
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod jpyrik » 14 bře 2012, 11:09

Zahrnuje tahle navigace i čísla popisné? Jsem ji rozchodil a nemám je tam, ale bylo mi řečeno že by tam být měly, tak nvm?
Lumia 1520, N8-00, N95
Uživatelský avatar
renek
Zlatý člen
Příspěvky: 1556
Registrován: 16 čer 2009, 10:35
Přístroj: GALAXY S4
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod renek » 14 bře 2012, 11:13

Ano cisla popisna jsou skoro v kazdy zadnici ;)
Napriklad Prčice, ul.Benešovská ma cca 48 čisel popisnych :lol:

Obrázek
SAMSUNG Galaxy S4
jpyrik
Člen fóra
Příspěvky: 17
Registrován: 05 črc 2011, 19:52
Přístroj: Lumia 1520
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod jpyrik » 14 bře 2012, 13:48

Tj takhle to navede, skoda ze to i nezobrazi primo na mate no. Dik
Lumia 1520, N8-00, N95
libca
VIP člen
Příspěvky: 4460
Registrován: 01 zář 2008, 19:18
Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Bydliště: Opava

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod libca » 14 bře 2012, 21:27

Jak to, že nezobrazí. Vyber si adresu, napiš číslo popisné, dej hotovo, zobrazit na mapě a voalá, ukáže ti to vždy místo, kde dané číslo je. Zadáš-li 10 a pak třeba 8, uvidíš, že vždy ti to ukazuje jinam. Přesně tam, kde je barák s tímto číslem.
Teď jsem to zkoušel a vše bez problémů.
Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc. :)
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 14 bře 2012, 21:53

on si myslel ze mu to ukaze na mape pri "free ride" :D
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov
libca
VIP člen
Příspěvky: 4460
Registrován: 01 zář 2008, 19:18
Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Bydliště: Opava

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod libca » 14 bře 2012, 21:55

Tak to né. Aha, to jsem nepochopil.. To možná, ale jenom možná, zobrazoval Garmin na 5th, nejsem si jistý, používal jsem ho jen několikrát. Jinak žádná z těch hlavních navigací to neumí..
Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc. :)

Zpět na “Navigace a mapy”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti