Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Drfik
Pravidelný člen
Příspěvky: 184
Registrován: 17 dub 2011, 12:50
Přístroj: Nokia E72, Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Drfik » 20 črc 2012, 10:47

Tak to mám.Ve složce auramaps mam dvě složky (cze 2013.01 a svk xxx-to si teď nepamatuju) a když dám v navigaci navigovat tak mi dá možnost vybrat stát a když to rozkliknu tak neni nic na výběr,je to prázdný.
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1663
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Adalbert72 » 20 črc 2012, 12:37

Za předpokladu, že jsi stáhl mapy pro Android, musíš mapy přejmenovat tak, aby to bylo ve tvaru např. cze.ta.2011.09 :)
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
Drfik
Pravidelný člen
Příspěvky: 184
Registrován: 17 dub 2011, 12:50
Přístroj: Nokia E72, Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Drfik » 20 črc 2012, 13:31

Přesně tak to mam.cze.ta.2013.01.Stahoval jsem to přes ten map loader.
Uživatelský avatar
renek
Zlatý člen
Příspěvky: 1556
Registrován: 16 čer 2009, 10:35
Přístroj: GALAXY S4
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod renek » 20 črc 2012, 14:08

No vidíš, tak to jen přejmenuj a mapy se ti zobrazí ;)
SAMSUNG Galaxy S4
Drfik
Pravidelný člen
Příspěvky: 184
Registrován: 17 dub 2011, 12:50
Přístroj: Nokia E72, Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Drfik » 20 črc 2012, 15:06

Tak jsem to v telefonu přejmenoval na 2011.09 a je to furt to samí.
Uživatelský avatar
Adalbert72
Moderátor
Příspěvky: 1663
Registrován: 26 říj 2010, 22:08
Přístroj: N8-00
Bydliště: Passau, DE
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Adalbert72 » 20 črc 2012, 15:23

Pak jsou zhruba dvě možnosti:
1. máš starou verzi Sygic, nové mapy fungují jen s 11.2
2. přes Aura Downloader jsi stáhl mapy pro Symbian, máš stáhnout pro Android.
V ničem jiném to podle mě nebude...
Aura downloader 1.8 máš třeba "tady" :)
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
Drfik
Pravidelný člen
Příspěvky: 184
Registrován: 17 dub 2011, 12:50
Přístroj: Nokia E72, Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod Drfik » 20 črc 2012, 18:02

Tak jako vždy máte pravdu,měl jsem mapy pro simbian.Teď jsem stáhl pro droida a funguje to.Takže díky Vám...
Uživatelský avatar
mr.SM
Pravidelný člen
Příspěvky: 122
Registrován: 18 úno 2011, 12:25
Přístroj: Nokia N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod mr.SM » 13 lis 2012, 22:50

Ahoj, uz nekdo prisel na to jak dostat ze stranek poi.cz do sygicu v.11.03 poi (usekove radary, aj?). Ja to tam holt nemuzu dostat. Popripade, jak je vlozit primo do mapovych podkladu zda je to mozne?

Vyreseno...

Posledni verze, jina uz udajne na symbian nebude...

http://www.nokiasymbianthemes.com/appli ... symbian-s3
nefakcenko
Člen fóra
Příspěvky: 38
Registrován: 11 kvě 2009, 21:13
Přístroj: nokia C7
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod nefakcenko » 28 pro 2012, 00:54

ahoj potreboval bych mapy okolnich statu mate nekdo?nebo kde stahnu linky co jsou tusim na prvni strane uz nefunguji mapy tam uz nejsou potrebuji slovensko rakousko diky
santon
Člen fóra
Příspěvky: 34
Registrován: 25 čer 2012, 13:03
Přístroj: nokia C6-01
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Příspěvekod santon » 28 pro 2012, 09:44

Stáhni si Sygic Aura Downloader 1.9. Stáhneš mapu pro Android (ne Symbian), jenom Evropa. Přejmenuješ z X.ta.2013.01 na X.ta.2011.09. Nakopíruješ na kartu do příslušné složky.

Zpět na “Navigace a mapy”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti