Stránka 10 z 14

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Napsal: 31 pro 2012, 09:14
od mr.SM
Hosi, nejsem zas takova lama :D. Stahnout, prejmenovat, zkopirovat opravdu dovedu. Vyzkousel jsem vsechny downloadery. Samoztrejme stahuji mapy pro android. Mam verzi 11.2.0 a mapy cr jsou cza.ta.2011.03 ty jedine mi tam jedou. Chtel bych si tam pridat mapy SR, PL, NEM, RAK.

Jinak jsem zkusil zaplatit tech 150 kc nebo kolik to, a na neleg verzi mi funguje na rok dopravni info, coz v praze, nebo vetsich mestech opravdu uvitate...

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Napsal: 31 pro 2012, 10:22
od santon
Prosím Tě. Ted jsem to schválně zkusil. Sygic downloader 1.9. Stáhnul jsem mapy pro Symbian - i stáhlo mi to mapy 2011.03. To je špatně. Stáhnul jsem mapy pro Android - i stáhlo mi to mapy 2013.01. A ty třeba stáhnout a přejmenovat.

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Napsal: 02 led 2013, 08:30
od mr.SM
Tak ja uz nevim, problem je ten, ze mi ceske mapy jsou pojmenovane 2011.03 a ne 2011.09.

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Napsal: 02 led 2013, 09:34
od santon
Nestahuj mapy na Symbian !!!!!!!!
Když stáhneš mapu na Android je pojmenovaná např. cz.ta.2013.01 (žádná 2011.03).
A na cz.ta.2011.09 je přejmenuješ Ty.

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Napsal: 02 led 2013, 12:49
od mr.SM
Ja ti rozumim. Nejsem zase antitechnik.
1) nestahuji mapy pro symbian ale pro droida, mapdownloader 1.9
2) stahne se mi mapa 2013.01, tu prejmenuji na 2011.09 (svk,pl,ger,aut)
3) zkopiruju do map v sygicu, zpnu sygic a ten mi ji nedetekuje.
4) mam mapy cze ale ty jsou ve verzi 2011.03 a funguji.
5) sygic je verze 11.2 core

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Napsal: 02 led 2013, 14:00
od Adalbert72
A jsme (asi) doma. Pokud je pravda vše, co tvrdíš, pak máš mapu CZ v jiné verzi (nejspíš Symbian), než mapy ostatní. Systém detekoval nesoulad, a proto nevidí další přidané mapy.
Schválně, zkus odstranit tu mapu CZ, stáhni ji přes AD 1.9, přejmenuj, a mělo by být vše O.K. Tento postup, než byl zveřejněn, úspěšně vyzkoušela řada lidí... Není tedy žádný důvod, aby identická, a navíc spolehlivými lidmi ověřená procedura zrovna Tobě nefungovala ;)

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Napsal: 02 led 2013, 14:15
od santon
Tak to má asi špatně i mlm a já nevím co. Nejlepší asi všechno smazat a nainstalovat znovu. A druhá věc. někde jsem četl že Sygic má problémy s FP1 nebo FP2.

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Napsal: 02 led 2013, 16:12
od Rusnak-COBRA
aj s FP1 aj s FP2. ale on ma N8 takze nema ani jedno, len REFRESH.
ku zvysku sa nevyjadrujem.

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Napsal: 02 led 2013, 20:22
od nefakcenko
Rusnak-COBRA píše:dosk error = nemas dobre nakopirovane zlozky v telefone / ma karte.


ahoj vse sem smazal a porad me to nejde porad disk eroror mam nokii c7 poradte jak zas myt sygic byl jsem moc spokojen a ted nemam nic :x

Re: Sygic GPS Navigation (Europe) Aura for Symbian^3

Napsal: 03 led 2013, 00:26
od Adalbert72
O.K., prostě a dobře, nezbude Ti nic jiného, než nám krok po kroku popsat, co jsi při pokusu o instalaci dělal. Pochop konečně, že z takto kusých informací se nedá poznat, kde děláš chybu. Jinak se těžko pohneme. Ještě mě napadá, v archívu v. 11.2 je i nová instalačka. Neinstaluješ náhodou tu předešlou? :arrow: “ODTUD“ je možné provést funkční instalaci. Když se to povedlo tolika lidem před Tebou, bude asi chyba v někde v Tvém postupu...