Problém s Ovi mapy E52
Problém s Ovi mapy E52
Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit s problémem a to při volbě ikony Mapy na displeji se zobrazí další displej s volbou navigací a nápisem Ovi mapy, ale po 5 vteřinách se opět přepne na původní displej s ikonou Mapy. Přeinstaloval jsem Ovi mapy i software telefonu, ale bez úspěchu.
- Adalbert72
- Moderátor
- Přístroj: N8-00
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s Ovi mapy E52
Chápu správně, že ti to padá? Přeinstalovals tímhle
Máš vloženou kartu a na ní složku Cities? Ta může být poškozená. Zkus ji smazat a znovu spusť Mapy, vytvoří se znovu. Nespouštěl jsi Mapy někdy bez karty? Mapové podklady na kartě nějaké jsou?

Máš vloženou kartu a na ní složku Cities? Ta může být poškozená. Zkus ji smazat a znovu spusť Mapy, vytvoří se znovu. Nespouštěl jsi Mapy někdy bez karty? Mapové podklady na kartě nějaké jsou?
2x N8-00 Dark Grey, v.111.40.1511 Belle Refresh h@cked
- vasikk
- Nováček
- Přístroj: Nokia E5 asi...
- Kontaktovat uživatele:
Nestalo se ti to po aktualizaci FW? Je to poměrně častý problém u E52.
Přesně tohle se mi stalo při aktualizaci FW asi 11.2.2012, do teď jsem nepřišel na to co s tím. SW jsem přeinstaloval, mapy aktualizoval a přeinstaloval...
Nevíte někdo prosím co s tím???
Současně od této aktualizace FW mi nejde spojení telefonu s PC pres BT, takže musím přes kabel.
Prosím neříkejte že mám čekat do další ,,aktualizace'' FW.
Díky za odpověď a případné rady
p.s. po radě smazat složku cities to padá stejně.
Nevíte někdo prosím co s tím???
Současně od této aktualizace FW mi nejde spojení telefonu s PC pres BT, takže musím přes kabel.
Prosím neříkejte že mám čekat do další ,,aktualizace'' FW.
Díky za odpověď a případné rady
p.s. po radě smazat složku cities to padá stejně.
Přesně tak se mi to stalo po aktualizaci SW na 081.003. Na mapu v okně Aplikace kliknu, na 5 vteřin se zobrazí okno Ovi mapy a vrátí se zpět na okno Aplikace. Pokud stihnu kliknout na pěšáka, tak se na chviličku zobrazí mapa a pak se vše vrátí na Aplikace. Přeinstalování SW ani Ovi map nepomohlo. Napsal jsem na technickou poradnu Nokie ale zatím bez ohlasu.
Pokud ti napíšou co s tím, dej mi prosím vědět.
Díky moc
Díky moc
Z Nokia Care mi doporučili: kombinací tlačítek *#7780# obnovit standardní nastavení, potom odstranit složku Cities a soubor qf z karty, restartovat a natáhnout mapy znova. Tím by měl být problém vyřešen. Tak jsem to všechno udělal přes Nokia Suite 3.3 a výsledek NULA. Naprosto stejná závada jako předtím. Bohužel původní SW 054.003 se kterým telefon šlapal zpátky nevrátím, tak jsem na Nokia Care napsal opět a poukázal že nejsem sám komu vylepšený SW takhle pomohl. Uvidím co odpoví, dám vědět.
Díky, až odpoví budu čekat že se podělíš 
díky moc, je to fakt zajímavý tyhle jejich aktualizace který akorát tak něco pos....... aktualizace má přece něco vylepšit

díky moc, je to fakt zajímavý tyhle jejich aktualizace který akorát tak něco pos....... aktualizace má přece něco vylepšit

Zdravím, tak můj problém mám vyřešený. Náhodou jsem se stavil v Ostravě u jednoho servismana s otázkou co dělat. Vzal můj telefon, přetáhl firmware, vylepšený sw 081.003 tam zůstal a je všechno OK i mapy zůstaly. Celá operace trvala 10 minut na počkání. Jiná pomoc neexistuje. 

Ahoj, díky moc, asi to teda taky budu muset udělat, protože jinak fakt nevím co s tím, dokonce už ted i ovi suite píše že nemám telefon který podporuje mapy.
nechápu
nechápu