NAvigace obsahující CNG stanice

Uživatelský avatar
Ja8k1
Bronzový člen
Příspěvky: 341
Registrován: 04 pro 2011, 18:20
Přístroj: HP Elite x3
Kontaktovat uživatele:

NAvigace obsahující CNG stanice

Příspěvekod Ja8k1 » 04 čer 2012, 14:20

Poradíte někdo něco?
Dostal jsme nové služební na CNG je to celkem kříž...
Uživatelský avatar
kacer.a
Pravidelný člen
Příspěvky: 105
Registrován: 05 říj 2010, 12:44
Přístroj: N5230
Kontaktovat uživatele:

Re: NAvigace obsahující CNG stanice

Příspěvekod kacer.a » 04 čer 2012, 17:14

Garmin:
viewtopic.php?f=29&t=9015
+
POI body:

Kód: Vybrat vše

http://www.poi.cz/index.php?poi=kateg1&t_hltextkat=cng

Garmin + POI body - ověřeno nebo
Sygic +

Kód: Vybrat vše

http://androidforum.cz/poi-tomtom-do-sygic-t21625.html

= neověřeno
Uživatelský avatar
Ja8k1
Bronzový člen
Příspěvky: 341
Registrován: 04 pro 2011, 18:20
Přístroj: HP Elite x3
Kontaktovat uživatele:

Re: NAvigace obsahující CNG stanice

Příspěvekod Ja8k1 » 07 čer 2012, 10:57

Děkuji, zkusil bych ten GARMIN, ale nefungují v tebou nabídnutém odkazu odkazy na stažení souborů...


Napadlo mně.. jak lze vytvořít POI do Nokia navigace? jezdím celkem hodně po celé ČR\SR klidně bych se do toho pustil...
Uživatelský avatar
kacer.a
Pravidelný člen
Příspěvky: 105
Registrován: 05 říj 2010, 12:44
Přístroj: N5230
Kontaktovat uživatele:

Re: NAvigace obsahující CNG stanice

Příspěvekod kacer.a » 07 čer 2012, 11:24

Poslal jsem ti SZ abych nedělal reklamu jiným forům.
širón
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 15 lis 2011, 13:12
Přístroj: n97
Kontaktovat uživatele:

Re: NAvigace obsahující CNG stanice

Příspěvekod širón » 28 čer 2012, 08:23

to neni reklama , když dáš odkaz na nějaky téma , ale jestli se ti nechce, tak OK
mužeš mi to prosíím postat taky do SZ ?

kdysi sem řešil POI do nokia maps a nějak se mi to nepovedlo (chtěl bych tam LPG)

díky
alt192
Člen fóra
Příspěvky: 18
Registrován: 13 zář 2011, 10:19
Přístroj: Nokia 5230
Kontaktovat uživatele:

Re: NAvigace obsahující CNG stanice

Příspěvekod alt192 » 15 led 2013, 13:07

Ahoj, taky bych chtěl poprosit o zaslání informací, jak dostat do map v Nokii POI body. Uz jsem par navodu videl a zatim se mi to nepodarilo :-(

Zpět na “Navigace a mapy”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů