Sygic Mobile Maps 2010 (v3&v5) 8.06 & 8.14 + MAPY [14.8.10]

Uživatelský avatar
zunik
Návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: 15 lis 2009, 12:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 (v3&v5) 8.06 & 8.14 + MAPY [14.8.10]

Příspěvekod zunik » 21 črc 2011, 20:19

jj to vim ;-) ale to je mi docela na prd...nevi nekdo jestli budou cz a sk?
Uživatelský avatar
Boulik
Člen fóra
Příspěvky: 43
Registrován: 27 pro 2009, 20:46
Přístroj: 5800 XM
Bydliště: Jablonec n\N
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 (v3&v5) 8.06 & 8.14 + MAPY [14.8.10]

Příspěvekod Boulik » 21 črc 2011, 20:27

casem urcite ale budeme si muset pockat :)
5800 XpressMusic-Fuzion S^3
Uživatelský avatar
zunik
Návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: 15 lis 2009, 12:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 (v3&v5) 8.06 & 8.14 + MAPY [14.8.10]

Příspěvekod zunik » 23 črc 2011, 00:55

njn.... za dva roky mi budou mapy z roku 2011 vis na co... :D

//Runak-COBRA: ano, si vtipny
Uživatelský avatar
MichalKubica
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 17 kvě 2011, 20:15
Přístroj: 5800
Bydliště: Kopřivnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 (v3&v5) 8.06 & 8.14 + MAPY [14.8.10]

Příspěvekod MichalKubica » 25 črc 2011, 14:50

Jak se v sygic moblie na 5800 hledají aktualizace?
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 (v3&v5) 8.06 & 8.14 + MAPY [14.8.10]

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 25 črc 2011, 15:43

nechces si hadam aktualizovat cez telefon kradnutu aplikaciu :roll:
alebo si ju kupil? ak hej, tak to najdes v nastaveniach ci ma kontrolovat aktualizacie.
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov
Uživatelský avatar
Foogy
Člen fóra
Příspěvky: 78
Registrován: 27 led 2011, 13:28
Přístroj: N8 H@ck Belle
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 (v3&v5) 8.06 & 8.14 + MAPY [14.8.10]

Příspěvekod Foogy » 27 črc 2011, 11:58

Dobra sprava pre majitelov noveho symbianu,kliknite sem :

Kód: Vybrat vše

[color=#FF0000]http://smartmobil.sk/forum/viewtopic.php?f=119&t=13013[/color]
Custom Belle Euro3 Scissors & Paste 111-040-0904
Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 (v3&v5) 8.06 & 8.14 + MAPY [14.8.10]

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 27 črc 2011, 12:43

momentalne sa pracuje na upraenej verzii ;) toto je konkretne iba downloader.
Pripravujem teda verziu pre tych ktori nemaju internet v mobile, aby to len stiahli, rozpakovali a nainstalovali. samozrejme s CZ / SK mapou.

poprosim, zatial sirit link na forum, a nie link na samotnu app. mame to exkluzivne ;) (thx to pyler, damned he's fast :) )
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov
ludva10
Člen fóra
Příspěvky: 38
Registrován: 28 kvě 2009, 12:50
Přístroj: 5800
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 (v3&v5) 8.06 & 8.14 + MAPY [14.8.10]

Příspěvekod ludva10 » 08 srp 2011, 16:07

O víkendu jsem jel do Prahy a můj Sygic 8.06 vůbec neznal ten novej obchvat na Brno, mapy mám TA - 2009.08. Tak jsem stáhl TA - 2010.09, ale ty mám v telefonu v copyrights zobrazené, ale vůbec nevím, jak je aktivovat, je u nich křížek. Asi musím nějak upravit mlm soubor? Ten mám SMM 10 Europe. Moc dík
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 (v3&v5) 8.06 & 8.14 + MAPY [14.8.10]

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 08 srp 2011, 16:15

ne upravit. MLM ke konkretnim mapam najdes na mapy.4shared.com v slozce DOPLNKY
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov
ludva10
Člen fóra
Příspěvky: 38
Registrován: 28 kvě 2009, 12:50
Přístroj: 5800
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 (v3&v5) 8.06 & 8.14 + MAPY [14.8.10]

Příspěvekod ludva10 » 08 srp 2011, 16:35

Zkoušel jsem stáhnout do mobilu z těch doplnků SMM 10TA Europe, ale ten po aktivaci tuhle mapu také nezobrazuje, jen ty původní.

Původní mapy jsem tam nechal všechny - HRV, DUT, SVN 2009.05, AUT 2008.10, CZE 2009.08, aplikaci mám 8.06. Ted jsem donahrál jenom CZE 2010.09 ( dal jsem ji do adresáře cze1, ale zkoušel jsem i nahradit ty staré v adresáři cze).

Zpět na “Navigace a mapy”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti