Sygic Mobile Maps 2010 (v3&v5) 8.06 & 8.14 + MAPY [14.8.10]

Uživatelský avatar
tapa
Návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: 22 črc 2009, 08:26
Přístroj: N97
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 8.06 (v3&v5) + mapy 8/2009 [24.2.10]

Příspěvekod tapa » 03 čer 2010, 21:29

No.Ja s origo navigaci sygic ale strarou verzi jsem byl spokojen.Ale ted jsem si tam chtel dat novou od rusnaka nebo od hellera a bohuzel.Nainstaluju vse v poho.Spustim.Nastavim cil vyjedu.A najednouta sipka stoji.Pak se rozjede a pak po case jse vrati jak ma zase dokola.Opozduje se mi a to o hodne.Skoda.Uz nevim co mam delat.
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 8.06 (v3&v5) + mapy 8/2009 [24.2.10]

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 03 čer 2010, 23:12

pouzi hellerovou verzi. ta by to nemela delat. a jestli to dela, je to opravdu i telefonem. jak jsem psal, sygic predpoklada pri aktualni rychlosti kam se dostanes, a zobrazeni prizpusobuje vytizenosti HW telefonu (tak mi to bylo vysvetleno, nebo tak jsem to nejak z toho pochopil). a tedy kdyz si zpetne spocita aktualni pozici, sipku vrati kamsi nazad...
doufam ze oficialni vydani to nedela (tohle je neoficial) a taky doufam, ze novejdsi verze a Aura 3D to delat nebudou.
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov
lubomirkos
Návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: 21 čer 2010, 10:59
Přístroj: E51
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 8.06 (v3&v5) + mapy 8/2009 [24.2.10]

Příspěvekod lubomirkos » 21 čer 2010, 11:53

A este jedna vec ma zarazila, teda dve. Chyba nezabudkova ulica v BA -je oznacena ako Pazitkova, a ako si nastavim domovsku adresu? Teda vratane ulice, pripadne ciel vratane ulice. Nejak sa mi to nedari. Vzdy sa dostanem len po mesto, pripadne dedinu.
Uživatelský avatar
renek
Zlatý člen
Příspěvky: 1556
Registrován: 16 čer 2009, 10:35
Přístroj: GALAXY S4
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 8.06 (v3&v5) + mapy 8/2009 [24.2.10]

Příspěvekod renek » 21 čer 2010, 12:06

S tou ulici zalezi mozna taky na tom jakou verzi map mas, zda Navteq nebo TeleAtlas.A s tou domovskou adresou je to tak, ze Mas velke mnozstvi jak ji zadat viz screen: Obrázek
A taky ti jako novackovi doporucim aby sis prosel pravidla at vis co se na foru smi a nesmi a tim padem nepis prosim pod sebe vice prispevku, ale pouzivej editaci
SAMSUNG Galaxy S4
Uživatelský avatar
M_arty
Člen fóra
Příspěvky: 80
Registrován: 23 čer 2010, 10:46
Přístroj: 5800-photon
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 8.06 (v3&v5) + mapy 8/2009 [24.2.10]

Příspěvekod M_arty » 23 čer 2010, 10:50

Zdravím, mám tuhle navigaci a až do aktualizace fw jsem s ní neměl žádný problém, ale po aktualizaci mi nefunguje přez integrovanou gps. Píše to: Ukončeno GPS spojení. Zkontrolujte HW nastavení :/
"EVERYBODY LOOKS LIKE ANTS!
libca
VIP člen
Příspěvky: 4460
Registrován: 01 zář 2008, 19:18
Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Bydliště: Opava

Re: Sygic Mobile Maps 2010 8.06 (v3&v5) + mapy 8/2009 [24.2.10]

Příspěvekod libca » 23 čer 2010, 11:57

Utíkej do nastavení-> GPS Hardware a zvol Zapnout GPS modul a pak Autodetekce ;)
Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc. :)
Uživatelský avatar
renek
Zlatý člen
Příspěvky: 1556
Registrován: 16 čer 2009, 10:35
Přístroj: GALAXY S4
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 8.06 (v3&v5) + mapy 8/2009 [24.2.10]

Příspěvekod renek » 23 čer 2010, 12:30

lubomirkos píše:. . . takze z tejto strany OK, ale Nezabudkova v BA chyba . . .

A co je tedy tohle??
Obrázek
Obrázek
Obrázek
SAMSUNG Galaxy S4
Uživatelský avatar
milhauzz
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 05 čer 2010, 11:30
Přístroj: N86
Bydliště: South Bohemia
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 8.06 (v3&v5) + mapy 8/2009 [24.2.10]

Příspěvekod milhauzz » 01 črc 2010, 11:58

milhauzz píše:ted jsem byl v NL a kdyz jsem chtel zadat cil a navigovat, napsalo mi to neco jako : " Prekrocil jste limit tras (4) " , co je to za kravinu ?

Nikdo fakt nevi ???
Bibendum
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 08 črc 2010, 13:44
Přístroj: Nokia 5230
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 8.06 (v3&v5) + mapy 8/2009 [24.2.10]

Příspěvekod Bibendum » 08 črc 2010, 21:52

Zdravím, zkouším teď ten sygic a přemýšlím jestli jde nějak rozlišit jakým vozidlem jedu (auto, kamion atd.) Když dám, aby mi to do vypočítané trasy nezahrnovalo zpoplatněné úseky, tak to bere nějak doslova a vyloučí to i trasu (rychlostní komunikaci), kde je mýtné jen třeba pro kamiony. Když nechám zpoplatněné úseky, tak to vypočítá správnou trasu, která je pro mě zdarma, ale zase mě to pak někdy navede na placené úseky dálnic, což nechci. Když jsem používal třeba igo, tak tam něco takového bylo a nenavádělo mě to třeba jen na placené úseky dálnic.
sebior
Člen fóra
Příspěvky: 35
Registrován: 06 pro 2008, 10:22
Přístroj: N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Mobile Maps 2010 8.06 (v3&v5) + mapy 8/2009 [24.2.10]

Příspěvekod sebior » 09 črc 2010, 12:31

mlm pro novou verzi musí vypadat takto:
[PRODUCT:SMM10 Europe]
name=SMM10 Europe
tts=no
sdk=no
truckAttr=no
premiumPOI=no
exPostals=yes
speedcam=SCDB:EXTEUR:2012.03
maps=TA:EXTEUR:2010.03

Zpět na “Navigace a mapy”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host